reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
A Nasza mała dziewczynka nie ma jeszcze do konca imienia gdyz zastanawiamy sie nad jednym spośród czterech- Agata Alicja Sara Zuzanna... Moze wy wypowiecie sie cos na ten temat ???
Agata-Alicja - moja corka ;-)wiec dla mnie te typy
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mój synek jak spytałam jak damy na imię jak będzie dziewczynka bez zastanowienia odpowiedział że Zuzia, tak więc to jest mój typ:-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Ja wczoraj przeżyłam gechennę. Poszłam do ginekoloka bez zapisu i on mnie nie przyją. Nie ważne że źle się czułam, że jakaś grzybica mnie dopadła i krocze mnie boli. Powiedziała położna że za dużo pacjentek jest zaposanych, a przyszłam o 8 rano , także lekarz zaczął tylko co przyjmować. Poczułam się upokorzona i podjęłam decyzję zmiany lekarza. Zastanawiam się tylko czy iść prywatnie czy z ubezpieczenia. Może poradzicie bo już mam dość!!!!!! Już wybrałam lekarza tylko nie wiem właśnie czy prywatnie czy "państwowo"
POMOCY!!!!!!!!!!
POMOCY!!!!!!!!!!
reklama
Tak to jest z Państwowa służbą zdrowia- nie mają czasu i koniec. Prywatnie lekarz zawsze poświęca swojej pacjentce większą uwagę i zainteresowanie( w sumie za to tez bierze pieniadze). Osobiście kilka razy podczas mojej wizyty dzwoniły na komórke mojego ginekologa pacjentki. A ja mu powiedziałam proszę to się dopiero nazywa prywatna opieka. I on mi wtedy powiedział cos pięknego: Magdo najpierw trzeba być człowiekiem. Wyboru takiego lekarza życzę- bo przy nim czujemy się bezpieczne i wiem, że cokolwiek się wydarzy zawsze znajdzie dla nas czas
Podziel się: