reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry ;)
Jestem nowa,także czerwcowa ciężarówka..Jakoś wcześniej nie pomyślałam,żeby pisać na jakimś forum,a szkoda bo to chyba dość fajne jest...Mam cichą nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona.:zawstydzona/y:
Termin mam na 16 czerwca,pierwsze usg pokazało córcię a drugie synka więc nie wiem czego się spodziewać.Mam nadzieję,że USG 4 d mi to wyjaśni.
Od początku ciąży walczę z anemią.Przeszłam książkowe mdłości i wymioty,teraz wojuję ze zgagą...
Los chciał tak a nie inaczej,że jestem samotną mamą ale nie jest mi z tym źle bo wiem,że pod serduszkiem nosze największe szczęście świata-moje dziecko..

reklama
Widzę,że istnieje wątek gdzie czerwcowe mamy mogą sobie ponarzekać..Ja narzekać nie chcę bo to nic przyjemne a pozatym nic mi bardzo nie dokucza już teraz oprócz zgagi.
Bardziej martwi mnie to,że od początku ciąży mam straszna anemię i nie mogę z niej wyjść.Łykam żelazo-Ascofer ,magnez,witaminki dla kobiet w ciąży,no spe,buscopan i duphostan i nadal wyniki są tragiczne...

Angel;
ja też mam ogromne zgagi ... chociaż ostatnio jakby się troszeczkę uspokoiło...
Co do anemii... hm... można do tego dodać jeszcze sok z buraków...bleee

Mi na zgagę pomagają migdały a jak już za bardzo dokucza to biorę rennie-podobno można w ciąży...
A co do soku z buraków to soku nie pijam ale codziennie na obiad jako surówkę dostaję właśnie buraczki tylko,że w innej postaci...

reklama
magdziarka;
tylko tyle, że teraz na Ciebie ten mój katar przeszedł :-(
azile;
zmieniaj jak najszybciej. Ja już od dawna nie mam kontaktu z państwowymi ponieważ to jedna wielka masówa :angry: Tak jak dziewczyny pisałay - do prywatnego zawsze możesz sobie zadzwonić gdy są jakieś wątpliwości - fajnie jak poda Tobie nr komórkowy :-) Ja swojego na początku non-stop bombardowałam telefonami - teraz jest już spokojniej :-) Zawsze ma dla mnie czas, zawsze mnie przyjmie poza kolejką, zawsze odbierze telefon gdy do niego dzwonię (już mnie nawet wpisał w książkę :-), zwolnienie bez problemu i ściemniania - naprawdę Warto :-)
jak bardzo Tobie dokucza zapalenie i dopiero Będziesz dzwonić - możesz spokojnie kupić w aptece Lactovaginal - bez recepty - są to pałeczki kwasu mlekowego - powinno złagodzić ból. Jest to dosyć drogi lek ponieważ kosztuje 26 zł ale bezpieczny

Do góry