reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Łoł Daruunia :-):-):-) należy ci się a co !!!
Ja to jestem spragniona m więc żadne wyjście nie wchodzi w grę , marzyło nam się spędzić sobotkę w domku i się udało.
Ucztujemy się .. i nie tylko ...

reklama
Witam dziewczyny:-)

Ja wlasnie zasiadlam do kompa,Marysia dlugo nie mogla zasnac,ja jeszcze pomylam sobie podlogi i naszykowalam pranie(wlacze na taryfie)nasmarowalam sie samoopalaczem i tak sobie wcinam teraz sliwki zagryzajac jablkiem:-pR pojechal po swoja mame na lotnisko,bedzie poznym wieczorem

Milego...............

Witam wieczorkiem
Darunia ale koledzy z pracy o Ciebie dbają ;-) udanego wieczorku w babskim gronie :-)
Kasiu miłego gaszenia pragnienia z mężem :-p
Ewunia oj państwo drakula, kiedy w końcu dadzą sobie pokój :confused2:
Majka mam nadzieję, że A szybciutko naprawi Wam ogrzewanie :tak:
ja po zjeździe, okazało się że jestem zwolniona z jednych zajęć, bo ten sam wykładowca je ma, co ja miałam wcześniej :tak: mała oczywiście świrowała w nocy od północy do 2 i w końcu zrobiłam jej kachę i wsunęła 100ml gęstej łyżką i dopiero wtedy poszła spać, ostatnio ciężko jej wcisnąć kolację i takie są tego skutki :confused2: moje plecy mają sie ciut lepiej, więc może jednak to nie dysk, a cos sobie naciągnęłam...
nie wiem czy jeszcze wskoczę na bb, więc miłego wieczorku życzę :-)

Witajcie wieczorową porą:-) U mnie dzionek zleciał szybciutko. Zaliczyłam drzemkę z chłopcami:-D:-D:-D Zrobilam prasowanko bo tyle sie tego nazbieralo:szok:

Marta dobrze, że z plecami ciut lepiej i oby poprawa postąpowała:tak::tak: Fajnie, że jedne zajęcia masz z głowy zawsze to trochę luzu.

Daruuunia mam nadzieję, że dzisiejszego wieczoru będziesz sie super bawiła. Babskie wyjście-super sprawa:-D

Majeczko jak tam ogrzewanie działa???? No to nieciekawei nie dość że zimno to i ciepłej wody brak:-(

Marlenko jak tam siewy i zbiory?? U mnie handel kwitnie na całego:-D:-D

reklama
www.zieloneimperium.pl Tutaj Martuś jest gra:-D:-D:-D A ja jak dziecko:-D:-D
aaaaaaaaaa, ja swego czasu grałam w plemiona i ikariam:zawstydzona/y:, ale to jak Dobrusia była mała, teraz brak czasu :sorry: ale może to i lepiej, bo nie siedzę tyle przy kompie...
znalazłam kolejną ofertę pracy, zaraz zabieram sie za pisanie aplikacji i oświadczeń (po kiego diabła im 10 oświadczeń itd :eek:)

Do góry