reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja zerkam z kolei na Brzydulę w weekend , Teraz albo nigdy oglądam nagrane z rana w sobotę i Tancerzy też oglądam nagranych, Housea jak leci no i zerkam jeszcze na Samo życie .... sporo tego

Hejka:-)

Marysia juz spi,dzisiaj bylysmy na spacerku i u kolezanki na ploteczkach,dzionek fajny,pogoda cudna,podobno caly tydzien ma byc taki,super,jutro z rana przesle Wam troche slonka,a jak:cool2:

Mata,Asia trzymam kciuki:tak:
Kasiu chyba humorek mialas dziasiaj extrasny,fajny motylek i serduszko:-p
Ewcia spoko maroko,przymykaj oko na drakulcow:-p
Ja ogladam jak mi nagraja brzydule,teraz albo nigdy i m jak m:-p

Ale tu dzisiaj cisza :szok:
ja dzis starałam się nadgonic wszystkie zaległe prace domowe, do tego mała dalej ma katarek a od 16 tempke w granicach 37,5-38, nawet jej dziś nie kąpaliśmy bo jakas taka dziwna była... ciekawe jak nocka minie...
Marlenko to ja jutro z rana czekam na to słoneczko ;-)
Kasiu kiedy Ty masz czas zerkac na te wszytskie seriale:szok: ja czasem jednym okiem zerkam na m jak m lub barwy szczęścia... a od 5 dni prawie ciągle leci z płyty pani pająkowa mała tak szaleje za tą bajką, musimy poszukac innych oodcinków, bo ja juz kręćka dostaję... jak sie małej wyłączy bajkę, to ryk (tv sobie gra, mała się zajmuje swoimi sprawami, ale jak tylko pojawiają sie napisy końcowe to awantura :baffled:) kinomaniaczka mi rośnie...
Dzięki dziewczyny za kciukasy, jestem dobrej myśli, tym bardziej, że jutro 13-ty ;-)

Darunia, ja "Barwy" oglądam, e-M-kę i House'a, na nic więcej za bardzo nie mam czasu, no ale zaliczam regularnie seanse na mini mini :rofl2:

takaś jaka jestem zdołowana :-( buuu, jesienna depresja chyba... królewny nie śpią. Juluś po kolacji ale nie raczy zasnąć :angry: ustrzelę tą małą wredotę kiedyś....

No ja też bardziej oglądam jednym okiem , mała jest anty bajkowa jak na razie i nie usiedzi w jednym miejscu więc programy i bajki dla dzieci na razie są be
Marlenia super że chociaż ty masz słonko :-)
A jak tam nasza Basia pelasia ?

witam BBowe biedroneczki :-D
Kasia więcej tych tasiemców nie ma w telewizji czy ty masz czas jeszcze na coś innego :-D oprócz tych filmików :-D
Zdrówka dla Dobrusi
U nas wszystko na łeb na szyję Mikołajowi wyszedł 10 ząbek na szczęście zdrowy i energii mu nie brakuje do psotowania :-D
Auto zdobione poszła jakaś część za 20 zł :tak:
Ja jestem przeziębiona :confused2: i jeszcze w nocy na dodatek nerka mnie złapała :wściekła/y:

Hej Babulce!
ja dzis ledwo żywa, Wojtek całą noc wymiotował i miał biegunkę.:no:
T. rano zabrał go do lekarza a potem do babci pod Łódź!:szok:
Dziś i jutro nocki bez Małego!
Już za nim tęsknię,ja nie wiem jak to wytrzymam!:tak:
Kurcze jak teraz oboje pracujemy to miewamy sytuacje
podbramkowe i musimy się babcią ratować!

Ja żeby nie myśleć cały dzionek wykorzystałam na zakupki!
Kupiłam sobie dwie pary jeansów, kilka par majtek i jeszcze pare pierdół:-p

Dziewczyny,ale wy serialowe ... ja to prawie w ogóle nie oglądam żadnych seriali, czasem coś przypadkiem. Wolę jakiś dobry film!;-)
Ewcia - uśmiechnij się jutro będzie lepiej...lalala...
Lilka - żyjesz kobitko?
Asiowo - wypij meliskę i wszystko pójdzie jak po maśle!
Marlenka oby to lato u Ciebie trwało jak najdłużej!
No to Joluś odetchniesz...

reklama
Do góry