reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia no to fajnie, że normalnie juz klikasz, a nie przez przeglądarkę dla niedowidzących ;-) a dzionek miałas fajny, choc pewnie męczący :sorry:
Kasiu to rozumiem, że rameczke pokarzesz :cool2:
widzę, że teraz zaczyna sie relaksik na bb ;-):-D
ja padnięta jestem, na szczęście mała mimo katarku ładnie poszła spać i jak do tej pory się nie obudziła, ale i tak nocka do najlepszych należec nie będzie...
jutro jadę do pupu podpisac listę, od razu skocze na uczelnie po zaświadczenie do zusu, potem do drugiego miasta do zusu i do domku, m ma wolne, to zostanie z małą, bo nie chcę jej z katarkiem i stanem podgorączkowym ciągać, a sama potłukę się trochę autobusami, zawsze to jakies urozmaicenie tego kurzęcego życia :cool2: ostatnio, żeby odpocząć od jęków małej to chodzę rozpalac co wieczór i układam drewno w piwnicy :sorry:

reklama
No nic ja uciekam spać.. jutro musze wcześnie wstać bo Fabianek jutro jedzie do teatru i musze zaprowadzić go do przedszkola do 7:30 :eek:
Dobrej Nocki życzę

Witam dziewczynki:-)

Marysia ladnie dzisiaj pospala,teraz oglada bajeczke i wcina serek zolty,pogoda,mhhhm,jeszcze jest ciemno,ale ma byc sloneczko i tylko 13st,brrr

Milego dnia:-):tak:

[video=youtube;ZaEXjmHwHNg]http://www.youtube.com/watch?v=ZaEXjmHwHNg&feature=related[/video]

Lilly dla Liluszki;-);-);-);-)(piosenka z podtekstem)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. U nas nocka ok. Małe łądnie pospały a spaliśmy do 9.30 :-D:-D:-D Julka juz po śniadanku, ogląda bajeczki. Ania tu lezy koło mnie i coś marudzi... u nas już jest 17 stopni, ale trochę jest pochmurno, ale zapowiadają słonko po południu!
Czekam na Matkę Boską Pieniężną, lepiej niech przychodzi, bo w lodówce prawie światło widać :szok: musze zakupów porobić...

Liliana, trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! wszystko bedzie dobrze!!!

Basiu,Kasiu,Daruniu,Mejdia, co tam u Was, ludu pracujący?

A co tam u reszty lejdis????

Kasiu, dziękuję za komplementos na NK :-)

udanego dnia kobitki

DZIEWCZYNY BŁAGAM O MODLITWĘ!!!

no i mamy pierwszy powazny kryzys dziewczyny musimy sie modlic i prosic boga aby zamknal wrota nieba dla Matii ona musi z tego wyjsc ..
sms z przed chwili
stan jest bardzo ciezki doszła niewydolność wątroby i nerek ,problemy z kurczeniem sie serduszka ...

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!

Witam się
Nareszczie dorwałam kompa, M pojechał do biura uffff:-D wścieku już z nim dostaje, no nic mała leży w łóżeczku i słucha kołysanek, powinna zaraz zasnąć! Pogoda za oknem cudna byłyśmu na dworze, mala połazila po kałużach, a ile radości z tego miała :-D:-D:-D u mnie bez zmian czekam na weekend i zjazd to choć troche wyrwę się z domu!

Lilka czekamy na informacje, kobito bedzię dobrze! Trzymam kciuki !!!
Ewcia aż mnie serducho zabolało, straszne wieście. Wspieram Matyldę myślami.

reklama
Do góry