reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam:-)

Marysia juz spi,ja z meliska relaksuje sie na bb

dzwonilam do Liluszki,wszystko oki,zartowalysmy sobie do podusi,Liluszka zaraz idzie spac,jutro zabieg 9-10rano,trzymam kciuki

Mała pospała 2,5 h, wstała niedawno :eek: ale juz jęczy, m męczy ja kachą i siup do spanka znów ;-) katarek jakby ciut mniejszy, ale zobaczymy w nocy...
dzisiaj dzielnie w chusteczkę sama dmuchała, a potem mnie smyrała usmarkaną chusteczką i mówiła, że to krem :cool2::rofl2:
a ja jak mała zasnie lecę do wyrka, bo ledwo co juz siedzę:sorry:

witam ja już po Housie! M lezy i ogląda "zabawy z piłką" czy coś takiego:eek:straszie się hihra! Mała juz grzecznie śpi wiec ja się szykuję na dłuższe leżenie w wannie

Dzięki za wieści od Lilci!!! Trzymam kciukasy, pozdrówcie ją jak któraś bedzie się z nią kontaktowac!

ach jakoś się dziś czuje wyjątkowo zmęczona, bardziej psychicznie niz fizycznie!

Hej kobiety!:-)
Dobrusia uwieeeeelbia takie kremiki,co?;-):-)
Mejdia-dluugo Cie nie bylo.Mai sprawy brzuszkowe juz ok,a tamten chlpiec tez-przychodzi do zlobka plastrem na szwach.A rodzice na szczescie nie mieli zadnych pretensji do nas,tylko dziekowali za szybka reakcje z naszej strony:-)
Joasiek-super,ze niemal wszystko poszlo po Waszej mysli:-)A te 3 dni bez Oluni-podziwiam za wytrwalosc:-)

U nas wszystko ok,tylko ja mam znowu chrypke,gardlo mnie boli,kaszle.lecze sie sama,ale nie wiem czy nie obedzie sie bez lekarza.
Milych wieczorkow!

Maruda dopiero niedawno spac poszła, ciekawe jaka będzie nocka i jak rano wstanie :confused2:
Majka no to na dobrych rodziców trafiliście, bo zdają sobie sprawę, że nie da rady chodzić z poduszką krok w krok za każdym dzieckiem :sorry:

Tak,ciakurat rodzice nie dmuchaja na swoje dzieci,ale fakt,ze tez nie dbaja az tak bardzo (np.jesli chodzi o higiene)....

reklama
Witajcie kobitki

Basia, jak kręgosłup, lepiej coś?

Zdrówka dla Natalki i Dobrusi!!!

Maajka, Tobie też zdrówka!!!

Oby z Lilianką było ok, będzie dobrze :tak:

Ula, ja już dawno chodzę zmęczona psychicznie ale fizycznie to tragedia!!! wszyscy mówią, że zbladłam strasznie i mam sińce pod oczami jak menel :szok: nawet dyr mojego Tesco zauważył :szok: jak on widzi to katastrofa ;-)

Swoją drogą dziś był fajny odcinek House'a ale się uśmiałam ;-)

Do góry