reklama
marlena nad
:)
Witam:-)
Marysia juz spi,ja z meliska relaksuje sie na bb
dzwonilam do Liluszki,wszystko oki,zartowalysmy sobie do podusi,Liluszka zaraz idzie spac,jutro zabieg 9-10rano,trzymam kciuki
Marysia juz spi,ja z meliska relaksuje sie na bb
dzwonilam do Liluszki,wszystko oki,zartowalysmy sobie do podusi,Liluszka zaraz idzie spac,jutro zabieg 9-10rano,trzymam kciuki
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mała pospała 2,5 h, wstała niedawno ale juz jęczy, m męczy ja kachą i siup do spanka znów ;-) katarek jakby ciut mniejszy, ale zobaczymy w nocy...
dzisiaj dzielnie w chusteczkę sama dmuchała, a potem mnie smyrała usmarkaną chusteczką i mówiła, że to krem
a ja jak mała zasnie lecę do wyrka, bo ledwo co juz siedzę
dzisiaj dzielnie w chusteczkę sama dmuchała, a potem mnie smyrała usmarkaną chusteczką i mówiła, że to krem
a ja jak mała zasnie lecę do wyrka, bo ledwo co juz siedzę
witam ja już po Housie! M lezy i ogląda "zabawy z piłką" czy coś takiegostraszie się hihra! Mała juz grzecznie śpi wiec ja się szykuję na dłuższe leżenie w wannie
Dzięki za wieści od Lilci!!! Trzymam kciukasy, pozdrówcie ją jak któraś bedzie się z nią kontaktowac!
ach jakoś się dziś czuje wyjątkowo zmęczona, bardziej psychicznie niz fizycznie!
Dzięki za wieści od Lilci!!! Trzymam kciukasy, pozdrówcie ją jak któraś bedzie się z nią kontaktowac!
ach jakoś się dziś czuje wyjątkowo zmęczona, bardziej psychicznie niz fizycznie!
maajka
Czerwcowa mama 2008
Hej kobiety!:-)
Dobrusia uwieeeeelbia takie kremiki,co?;-):-)
Mejdia-dluugo Cie nie bylo.Mai sprawy brzuszkowe juz ok,a tamten chlpiec tez-przychodzi do zlobka plastrem na szwach.A rodzice na szczescie nie mieli zadnych pretensji do nas,tylko dziekowali za szybka reakcje z naszej strony:-)
Joasiek-super,ze niemal wszystko poszlo po Waszej mysli:-)A te 3 dni bez Oluni-podziwiam za wytrwalosc:-)
U nas wszystko ok,tylko ja mam znowu chrypke,gardlo mnie boli,kaszle.lecze sie sama,ale nie wiem czy nie obedzie sie bez lekarza.
Milych wieczorkow!
Dobrusia uwieeeeelbia takie kremiki,co?;-):-)
Mejdia-dluugo Cie nie bylo.Mai sprawy brzuszkowe juz ok,a tamten chlpiec tez-przychodzi do zlobka plastrem na szwach.A rodzice na szczescie nie mieli zadnych pretensji do nas,tylko dziekowali za szybka reakcje z naszej strony:-)
Joasiek-super,ze niemal wszystko poszlo po Waszej mysli:-)A te 3 dni bez Oluni-podziwiam za wytrwalosc:-)
U nas wszystko ok,tylko ja mam znowu chrypke,gardlo mnie boli,kaszle.lecze sie sama,ale nie wiem czy nie obedzie sie bez lekarza.
Milych wieczorkow!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Maruda dopiero niedawno spac poszła, ciekawe jaka będzie nocka i jak rano wstanie
Majka no to na dobrych rodziców trafiliście, bo zdają sobie sprawę, że nie da rady chodzić z poduszką krok w krok za każdym dzieckiem
Majka no to na dobrych rodziców trafiliście, bo zdają sobie sprawę, że nie da rady chodzić z poduszką krok w krok za każdym dzieckiem
reklama
Witajcie kobitki
Basia, jak kręgosłup, lepiej coś?
Zdrówka dla Natalki i Dobrusi!!!
Maajka, Tobie też zdrówka!!!
Oby z Lilianką było ok, będzie dobrze
Ula, ja już dawno chodzę zmęczona psychicznie ale fizycznie to tragedia!!! wszyscy mówią, że zbladłam strasznie i mam sińce pod oczami jak menel nawet dyr mojego Tesco zauważył jak on widzi to katastrofa ;-)
Swoją drogą dziś był fajny odcinek House'a ale się uśmiałam ;-)
Basia, jak kręgosłup, lepiej coś?
Zdrówka dla Natalki i Dobrusi!!!
Maajka, Tobie też zdrówka!!!
Oby z Lilianką było ok, będzie dobrze
Ula, ja już dawno chodzę zmęczona psychicznie ale fizycznie to tragedia!!! wszyscy mówią, że zbladłam strasznie i mam sińce pod oczami jak menel nawet dyr mojego Tesco zauważył jak on widzi to katastrofa ;-)
Swoją drogą dziś był fajny odcinek House'a ale się uśmiałam ;-)
Podziel się: