reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No faktycznie w poprzedniej mniejszy ale ja też tak mam . Wydaje mi się że w poprzedniej miałam mniejszy brzuszek. Ty na tym ostatnim zdjęciu jak założyłaś coś luźnego to nawet nie było widać że jesteś w ciąży a to już był 26tc łał !

reklama
Dziewczyny - brzuszek brzuszkowi nierowny - ale troche mnie to przerasta - wklejalam gdzies zdjecie z koncowki 2 ciazy - mega wielki - 122 cm - same widzialyscie...monster
wiec teraz wychodzi na to ze bedzie jeszcze wiekszy:szok:
a ja w sumie mala babka jestem - 162 cm...czy ja sie w ogole udzwigne z nim???:szok:

Ja ostatnio też się głowiłam, kiedy zacznę 6 miesiąc, ale doszłam do wniosku, że 24 każdego miesiąca jestem w kolejnym już miesiącu ciąży. Termin mam na 30 co prawda, ale dzień poczęcia pamiętam bardzo dobrze ;-) W niedzielę zamówiliśmy sobie w 2 rocznicę ślubu mszę i na tej mszy były aż 3 chrzty (a mieszkam w małej miejscowości, więc było to dziwne). No i zaczęliśmy się śmiać, że to chyba jakiś znak. Dzień później była nasza faktyczna rocznica, no i zaszaleliśmy :-D I wyjdzie na to, że w 3 rocznicę ślubu będziemy już we trójkę :tak: i czy to nie był jakiś znak :-D;-)

Ja z kolei jak byłam na moim ranczu to latały bociany nade mną i teściowa się śmiała , że to niby znak. I stało się :-):-):-)

Niekoniecznie, może być tak że wcześniej wyskoczył ale przestanie potem tak rosnąć. :-):-):-)..... Oby...

Moja siostra tak miala w piatym miesiacu miala brzuch olbrzymi a pozniej juz nie wiele urosl i mnie pociesza ze ze mna tez tak bedzie..

magdalenkakol mam nadzieję, podobnie jak Milka, że tak tez będzie ze mną. Bo ja jak na 21 tc mam już spory brzuszek (chyba nawet większy niz Milka) i już jest mi ciężko, a co dopiero z taaaaaaakim arbuzem będzie :-D:-D:-D

reklama
Ja mam jeszcze inaczej - zbieram jesienia kasztany... jak podniose "blizniaki" czyli dwa w jednym to zajde w ciaze. Oczywiscie w tym roku podnioslam "niechcacy" i jak zobaczylam dwa w jednym to sie przerazilam.. Kumpela mowi: tu sa same podwojne. No to zaczelam podnosic kolejne i okazalo sie, ze to nieprawda... Nie bylo samych podwojnych..... A ja miesiac pozniej bylam juz "podwojna"...

Do góry