reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak Wam już pisałam mój mąż zagranicą,a tu popołudniu ktoś puka,okazało się,że to jego kolega z piękną różą i mówi: -to dla Ciebie od Twojego M. Teraz to jeszcze bardziej za nim tęsknie:-(
Jeśli chodzi o bezsenność to od kiedy wstaje o 6.30 żeby wyszykować małą do zerówki to śpie jak suseł,nawet w dzień ucinam sobie drzemki.

reklama
No mnie to dzidzia konkretnie naciska na pęcherz i jak troche posiedze w jednej pozycji to takie dziwne uczucie ciężkości czuje i zwykle musze to rozchodzić...
Boli mnie strasznie gardło,jest czerwone i piecze :-(

Nie łamać mi się tu mamuśki ! Mnie też bolą kości ale muszą :-)one się też przygotować do porodu a poza tym zobaczycie jak tylko zrobi się cieplej i wyjdzie słoneczko to od razu nam się zrobi lepiej i na duszy i na ciele :-)

Kasiau u mnie 18 stopni za oknem,ptaki spiewaja,kwitna zonkile,róże nawet piwonie wczesne-i co?Cholerka chęci mam duzo ale jak wyjde z domu to do parku 10 minut piechotka-wyprawa jak na biegun.Chyba starośc nie radość.Miałam cos zrobic na tym wolnym,wiecie takie tam porządki w szafie i co??Tylko naleśników nasmażyłam i zmarnowałam dwa dni:crazy:

Kasia;
Jaka z Ciebie Laska :-) Ważysz jedyne 60 kg. - to ja prze ciążą miałam 63 :-D
Cieszę się, że wszystko ok :-)
Iwoszku;
Idziemy łeb w łeb z kilogramami na + :-) Super, że wyniki ok :-)
Ja miałam problemy naczynkowe - i teraz znacznie się pogłębiły :-( Kiedyś sobie usunę laserowo.

A mi dokucza niekończąca się senność. Wystarczy że usiądę na chwilkę i poprostu oczy same się zamykają:szok: Myślałam że to tylko jakieś chwilowe ale mam tak od poniedziałku i nie mija. Rano wstaję niby wyspana.

A co problemów z pęcherzem to u mnie też się pojawiły. Ostatnio pojechałam z M.. na zakupy tylko do pobliskiego sklepu i nie dałam rady wejść do niego bo tak mnie cisnęlo, nie wspomnę o tym że przed wyjściem byłam w kibelku. Aż strach wypuścić się gdzieś dalej

reklama
Do góry