reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moja Ania - cudak jeden usnęła mi na brzuchu :szok: połozyłam ją na plecki i śpi, no to będzie lulać do rana ;-) dziś dostała pierwsze jabłko...

reklama
Nie no jak wam zaraz wszystkim wtrąbię ...
Meldowac się ino mig :-D:-D:-D
Jesień was zaparła
czy co ???????????????/
Daruunia gdzie jesteś , kochanie ?????
Mejdia , wystąp :-D
A wy baby niedobre

Kasiu juz jestem,melduje sie na rannej zmienie;-);-);-)

Nocka super-duper,Marysia wlasnie wcina kanapke,ja pije kawke,dzisiaj na sniadanie zapodam sobie platki miodowe,jak ja dawno takich nie jadlam,mniam,pogoda ma byc super,narazie jeszcze ciemnawo,juz czuc jesien,chociaz pogoda nas rozpieszcza

Darunia,Mejdia,Joasiek...

Milego dzionka:-)

Witam Was Serdecznie
A u nas lejeeee brrrr jest okropniasto
My dzisiaj spaliśmy spokojnie i do 8 :-)chłopaków już nie mam, jeden w przedszkolu, starszy pojechal do Bielska...
A ja dzisiaj na 14 do sklepu lecę popracować, a po 18 jadę z dziecmi na ploteczki do kolezanki, mamy dzisiaj zlot czarownic hahahha

Ja tez siedzę przy caffeee a Nadia ogląda bajeczkę w łozeczku pod kocykiem :))
No własnie gdzie sie podziewacie Babiszony???:rofl2:

Melduje się i ja:-D:-D U nas też nocka ok. Kubalek jeszcze leży w łóżeczku i pije mleczko. Pogoda paskudna. Brrrr zimno i pada:-( Lecę zaraz zrobić sobie kawusie i jakąś kanapeczkę bo coś głodna sie zrobiłam;-)

No to i ja podbijam listę;-)
Jolu super wieści, a autem sie nie przejmuj, szybko naprawią i po sprawie będzie :tak:
u nas dzis niezbyt nocka, bo mała często sie budziła, na szczęście napiła się i w miarę szybko usypiała, a po 5 tak zasikała pampersa, że jej górą poleciało i musiałam ją przebierac i łóżeczko :confused2: potem pospała do 7.30...
u nas też paskudnie na dworku, ale mam nadzieję, że się wypogodzi bo nie wyrobię z małą cały dzień w domku :sorry:

Melduję się i ja...choć ostatnio rzadkim gościem tu jestem:zawstydzona/y::sorry:
Ale już wyjaśniłam dlaczego --->;-)

Starszaki w szkołach, Maciej się bawi a mnie się nic nieeee chceeee...ahhh jak ja siebie takiej nie lubię!!! Ale w przyszłym tygodniu powinnam mieć @ to może mnie jakaś wena natchnie:-D

Pozdrawiam!

Cicho jakby conajmniej upały i słonko na dworze były :-D
u mnie mała odpadła już godzinę temu, ciekawe ile jeszcze pośpi... a najlepsze jest to, że niedawno sie przebudziła, poszłam jej dać smoka i leżał na podłodze, a nie słyszałam, żeby zleciał, więc wygląda na to, że mała usnęła bez :tak:
ja dziś w kuchni nie szaleję, zrobie na szybko spaghetti i już. Mała ma z wczoraj makaron z brokułami, to nie musze o niej mysleć :-p a po obiadku smigniemy chyba na dworek, wiej i zimno ale od jakiegoś czasu nie pada ...

reklama
Obecna!!!
Jestem i ja mala właśnie w łóżeczku układa się do snu ( raczej próbuje wykopac szczeble) :sorry: znalazła sobie dziś super zabawe cały ranek łaziała po schodach w góre i dół, a ja jak głupek siedziałam na półpiętrze i pilnowałam gada i nic nie zrobiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do teo M się wku..... na prezesa i postanowil przenieśc sie na umowe zlecenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i całymi dniami chodzi i marudzi po domu, normalnie az głupio ale chyba wolałam jak go nie było całymi dniami!!!

co do nocki super! Mała wrociła do swiebie! Pogoda za oknem tragiczna pranie miałam robić:eek::eek::eek::eek: na obiad brak koncepcji i ochoty wiec laski piszcie co dobrego u was poprawcie mi humor

Do góry