reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Szczęśliwe kupony pochodzą ze Szczecina, Nowego Sącza, Kluczborka, Przasnysza, Odolanowa, Choszczna, Zawiercia i Stanisławowa.

reklama
Dzień doberek:-) Ja już od 7,30 na nóżkach. Kuba pije mleczko a ja kawusie. Za oknem słoneczko chociaż ciepło nie jest ale słoneczko nastraja pozytywnie:tak::tak:
Nocka przespana. Kacper oddelegowany do przedszkola. Zobaczę może mykniemy na spacerek. Zaraz wstawię zupkę i polegnę nałóżczku obyczyć się trochę:-p

Kasiu szkoda że nie wygrałaś. Może następnym razem sie uda:-D:-D

Marta dobrze, że Dobrusia ładnie pospała. Już chyba lepiej żeby w nocy spała ładni a wstawałoa wcześniej. Tak mi sięwydaje:sorry:

witam:-)
oj to sporo osob dzis sie cieszy milionami:-)
moje dziecko ma goraczke :-(o 7ej bylo 38,1..nie wiem czy zarazil sie ode mnie czy po szczepionce...ma tez troche katar ale tylko jak placze tak to nosek czysty...w nocy spal nawet ladnie obudzil sie ok 4ej bo chyba chcialo mu sie pic bo juz byl troszke cieply...wstal o 7ej zjadl i znowu poszedl spac:szok:i teraz drzemie ale czasami go slychac...
miego dnia babeczki:-)

Wilmek może to i po szczepionce (gorączka może nawet do tygodnia chyba wyskoczyc...), oby nie doszły inne objawy i Brunko czuł się dobrze :tak:
Agusia i jak tam nocka po prądach, m zadowolony;-):-D
ja zaraz kończe drugie pranko, powiesimy na dworku i lecimy na targ, zakupki i spacrerek, mała coś mi mruczy i chyba szybko będziemy musiały wracać na spanko...
przed chwila mała wsunęła dużą parówę widelczykiem z moja małą pomocą :tak:

Witajcie, u nas nocka też ok, małe się nie budziły w nocy, Juluś od wpół do 22 dospała do 8 i obudziła mi Anię. Młodsza królewna już drzemie, a Juluś wojuje z teściową w kuchni.

Kurde 8 szóstek padło... Kasiu, czekamu do kolejnej multikumulacji ;-)

Wilmek, zdrówka dla Bruna!!

Ja jednak zapierdzielam do medyka, bo kaszlę jak gruźlik :szok: nawet ziewnąć sobie nie mogę :-D u nas też słonko, ale zimno jak diabli, dzisiaj przymrozki już były :szok:
KOchane, gorzka prawda, zima idzie :szok::szok::szok:

Dzien Dobry
U mnie nocka super spokojna, Nadia zaraz idzie spać, a ja ogarniam mieszkanko.
Pozniej mam masaze i jedziemy po prezent dla Fabiana bo za tydzien ma urodziny a wyprawiamy mu w niedzielę...
Slyszalam ze padło tyle 6 w totku.... szkoda ze mnie sie nie udało... :tak:

Zyczę Miłego Dzionka

reklama
Mi chal ma ;-) (znaczy się jak się masz w spolszconej wersji chińskiego:-D:-D)

to sem ja chawranek , jak zwykle w południe:-D:-D:-D heh ale żeście nadziergały wieczorkiem !!!! przebrnęłam i już wszytko wiem:-D:-D Kasiu jakbys wygrała to ja juz bym nie była taka pazerna z pol milionka tylko bym przytuliła:-D:-D u mnie w rodzinie to taki marazm że nawet juz nikt nie gra , :-):-):-)
noc u nas spokojna , wstałyśmy o 8,( po szczepieniu ani śladu), wyskoczyłyśmy na zakupy , wydałyśmy kilka setek (M mnie ustrzeli :sorry:) teraz bąbel śpi a ja kawencja i bb-esy ;-)
Co do wczorajszego wieczoru zrobiłam M imieninową romantisze kolacje, i już:-D:-D deseru nie było bo nie zasłużył;-):cool2::cool2:

Do góry