reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Babeczki Kochane a co to z Wami dzisiaj sie stało??? Ja standardowo jedno dziecko położyłam spac drugie jeszcze siedzi z nami, ale zaraz się pożegnamy;-) Dzionek mi tak szybko zleciał, że ani sie obejrzałam a już była 19:tak:
Kobitki wyjdźcie z ukrycia. Wszystkie co do jednej;-):tak:

reklama
Witajcie laski , ja dziś jakaś umęczona jestem i czekam aż ta moja zołza pójdzie spać :-D
Byłam dziś kupić jej czapkę bo wyrosła z wszystkich a tak się zimno zrobiło że kapelusik nie dawał rady.
Za specjalnego wyboru nie było ale róż trafiłam.
Powkładałam jeszcze dziś z setkę zdjęć które dziś przyszły do albumów i już po 20 stej:szok: Jakoś mi ten tydzień leci szybko że szok.

To i ja melduje się wieczorkiem. Maruda śpi, wcześnie wstaje to i wcześniej robi sie śpiąca. Może to i lepiej, bo więcej wieczoru dla siebie mam...
u mnie dziś pracowicie, bo rano pranko, zakupy, mała poszła spać, to obiadek upichciłam, potem wybyłysmy na troche do teściówki, a późnym popołudniem zrzucaliśmy drewno na zime do piwnicy (mała dzielnie pomagała ;-)). Ja z rozpędu poprasowałam prawie całe dzisiejsze pranie (2 napakowane pralki :eek:), az w szoku byłam... jutro też ze 2 będą :confused2: no i teraz tak mnie plecy napierniczają, że ledwo siedzę :dry: Agusia i jak te prądy dają radę, bo chyba się na cus takiego skuszę ;-)

Witajcie

Ja z rana ugotowalam zupeczke,potem skoczylysmy na plac zabaw i troche po miescie pochodzilysmy,przyszlam do domu zrobilam salatke,potem R zawiozl mnie do kolezanki na herbate,teraz juz Marysia spi,a ja podczytuje bb

Milego wieczorku

Też się melduję na rozkaz moderatora :-p:-D:-D:-D

u mnie małe nie śpią, obie jedzą kolację. Oglądam "House'a" na 2 i cieszę się, bo nasze siatkarki zagrały fantastycznie i wygrały 3: 1 :-D:-D wspaniale się oglądało :-) oby jeszcze tak nasze "orły: w nogę pykali i byłoby git hahahaha

Agusia i jak te prądy dają radę, bo chyba się na cus takiego skuszę ;-)
Martusia daja rade:tak::tak: Może nie jest super no bo w sumie 3 razy to malo ale jak mam wstać po "zabiegu":-D:-D to czuję ulgę nie jęczę z bólu i nie mam problemów z wstaniem. Wiadomo że trzeba czasu, ale jak na te kilka razy dobra i chwilowa poprawa. Mam nadzieję że przy częstszym stosowaniu będzie lepiej. A do tego mozna sobie stosować do ujędrniania poszczególnych partii ciala, zaczęłam próbować ale nie wiem co z tego będzie

witam i ja z jedną złą wiadomością ale za to z dwiema dobrymi
Mikołajowi już lepiej :-D to jest to jedna z dobrych
druga to taka ze dostaniemy kredyt na mieszkanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a zła to taka że zepsuło mam się auto i to kur... (przepraszam) nie miało kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agusia a jak M po prądach :-D

Joluś, wspaniałe nowinki, gratulacje!!! widzisz obyło się bez Kasi milionów ;-) a samochodem się nie przejmuj, a poważnego coś z autkiem?

Agusia, zdróweczka!!!

reklama
Do góry