reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Babeczki Kochane a co to z Wami dzisiaj sie stało??? Ja standardowo jedno dziecko położyłam spac drugie jeszcze siedzi z nami, ale zaraz się pożegnamy;-) Dzionek mi tak szybko zleciał, że ani sie obejrzałam a już była 19:tak:
Kobitki wyjdźcie z ukrycia. Wszystkie co do jednej;-):tak:

reklama
Witajcie laski , ja dziś jakaś umęczona jestem i czekam aż ta moja zołza pójdzie spać :-D
Byłam dziś kupić jej czapkę bo wyrosła z wszystkich a tak się zimno zrobiło że kapelusik nie dawał rady.
Za specjalnego wyboru nie było ale róż trafiłam.
Powkładałam jeszcze dziś z setkę zdjęć które dziś przyszły do albumów i już po 20 stej:szok: Jakoś mi ten tydzień leci szybko że szok.

To i ja melduje się wieczorkiem. Maruda śpi, wcześnie wstaje to i wcześniej robi sie śpiąca. Może to i lepiej, bo więcej wieczoru dla siebie mam...
u mnie dziś pracowicie, bo rano pranko, zakupy, mała poszła spać, to obiadek upichciłam, potem wybyłysmy na troche do teściówki, a późnym popołudniem zrzucaliśmy drewno na zime do piwnicy (mała dzielnie pomagała ;-)). Ja z rozpędu poprasowałam prawie całe dzisiejsze pranie (2 napakowane pralki :eek:), az w szoku byłam... jutro też ze 2 będą :confused2: no i teraz tak mnie plecy napierniczają, że ledwo siedzę :dry: Agusia i jak te prądy dają radę, bo chyba się na cus takiego skuszę ;-)

Witajcie

Ja z rana ugotowalam zupeczke,potem skoczylysmy na plac zabaw i troche po miescie pochodzilysmy,przyszlam do domu zrobilam salatke,potem R zawiozl mnie do kolezanki na herbate,teraz juz Marysia spi,a ja podczytuje bb

Milego wieczorku

Też się melduję na rozkaz moderatora :-p:-D:-D:-D

u mnie małe nie śpią, obie jedzą kolację. Oglądam "House'a" na 2 i cieszę się, bo nasze siatkarki zagrały fantastycznie i wygrały 3: 1 :-D:-D wspaniale się oglądało :-) oby jeszcze tak nasze "orły: w nogę pykali i byłoby git hahahaha

Agusia i jak te prądy dają radę, bo chyba się na cus takiego skuszę ;-)
Martusia daja rade:tak::tak: Może nie jest super no bo w sumie 3 razy to malo ale jak mam wstać po "zabiegu":-D:-D to czuję ulgę nie jęczę z bólu i nie mam problemów z wstaniem. Wiadomo że trzeba czasu, ale jak na te kilka razy dobra i chwilowa poprawa. Mam nadzieję że przy częstszym stosowaniu będzie lepiej. A do tego mozna sobie stosować do ujędrniania poszczególnych partii ciala, zaczęłam próbować ale nie wiem co z tego będzie

witam i ja z jedną złą wiadomością ale za to z dwiema dobrymi
Mikołajowi już lepiej :-D to jest to jedna z dobrych
druga to taka ze dostaniemy kredyt na mieszkanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a zła to taka że zepsuło mam się auto i to kur... (przepraszam) nie miało kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agusia a jak M po prądach :-D

Joluś, wspaniałe nowinki, gratulacje!!! widzisz obyło się bez Kasi milionów ;-) a samochodem się nie przejmuj, a poważnego coś z autkiem?

Agusia, zdróweczka!!!

reklama
Do góry