reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-D:-D:-Drano jest ok byle nie za wczesnie:-p
Mata owijanie sie drutem kolczastym to chyba masochizm sie nazywa:-D:-D:-D
co kto lubi :-D

Taaaq, i scyzoryki w piżamce :-D:-D:-D:-D ach, te nasze włochate turbulencje :szok::-D
moja włochata turbulencja padła jak mucha po tej dzisiejszej jeździe przez pół Polski... mała postękuje coś w łóżeczku, a ja zmias kłaść się spać to siedze na bb:sorry:

reklama
Matazobacz jak Kacha się z mami dzieli wygrała i już o nas zapomniała :-D
Liliana super ze wieczorek się udał:-D
Agusia a ty gdzie jesteś czy ty aby z tymi prądami nie przesadziłeś

Witam kochane!

Trochę Was zaniedbalam ale ostatnio jakoś tak nie w humorze jestem, wszystko mnie denerwuje, przez dzień czasu brak a wieczorem już taka zmęczona jestem że padam:sorry2: Ciągle sama...dom...dzieci...obowiązki...
Już łapię się na tym że drę się niepotrzebnie na dzieci:sorry2::zawstydzona/y: wyładowuję żale na mężu...ehhhh
Wybaczcie więc:zawstydzona/y:

Idę troszkę poczytać żeby dowiedzieć się co u Was!

Pozdrawiam!

Joluś, prędzej czy później ją znajdziemy... na Seszelach, czy Kajmanach, wszędzie blisko hahaha
Ewunia tylko jak ona ma naszego miliona to powiedz za co mu tam pojedziemy zeby ją szukać :-D
Albo kupi sobie bez ludną wyspę i wejdzie od czasu do czasu na forum i napisze tak :
Witam was byłe koleżanki u mnie wszystko dobrze pławie się w luksusach a teraz już kończę bo za szybko z wami mija czas pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja tu jeszcze wrzuce Wam link do ulubonej bajki Mai,Bumba.
Maja siedzi i krzyczy tak jak te dzieci na poczatku;-):-)W zlobku to pokochala,az jej kupilam do domu dvd....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nMClalJUoHM&feature=PlayList&p=4AF020EC515F2636&playnext=1&playnext_from=PL&index=19"]YouTube - Bumba part 3[/ame]

reklama
Ewunia tylko jak ona ma naszego miliona to powiedz za co mu tam pojedziemy zeby ją szukać :-D
Albo kupi sobie bez ludną wyspę i wejdzie od czasu do czasu na forum i napisze tak :
Witam was byłe koleżanki u mnie wszystko dobrze pławie się w luksusach a teraz już kończę bo za szybko z wami mija czas pa

Szalona Jola hahahaha... fakt, niech przelew wyśle :-)

Do góry