reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mejdia, oni tak nas jedynie straszyli, abyśmy się wzięli za robotę i Adama zdopingować, aby zaczął myśleć o rodzinie. Ale jest dobrze, nie trza psuć :tak:

reklama
Witam i ja :-)
Olciu, Dominisiu wszystkiego najjjjjjjjj
Dobrusia dziękuje za życznoka :tak:
Marlenko kurcze jak Ty wyrabiasz w tych egipskich ciemnościach :baffled:
Ewunia no to gdzie te fotki :confused:;-):-D
Darunia, Mejdija o to zaszalejecie po wypłacie:rofl2:
Dziękuję za troskę, ja się już lepiej czuję:tak:, gorączki nie mam, z gardłem juz lepiej, tylko męczą mnie straszne skurcze brzuch i nie wiem dlaczego... lekarka mnie wczoraj ostukała, wymacała i jedynie lewa nerka mnie pobolewała... od wczoraj schudłam 1,5 kg :szok: mała w nocy ładnie spała, popłakiwała koło 2 ale sama usnęła, o 4 dopiero musiałam do niej iść i cyca dostała koło 6 i spała prawie do 8. Ja się wyspałam jak nie wiem co, bo położyłam się jeszcze przed 22, a wstałam na dobre przed 9 :tak:
M z małą wybyli na zakupki, a ja wracam do łóżka, bo jeszcze osłabiona jestem i dostałam nakaz od męża że mam leżeć :sorry2:

Witajcie , cześć i czołem
Ja wstalam o 6 a raczej mała mnie obudziła ale w nocy tylko zapłakała , przeniosłam ją do siebie i spałyśmy całą noc więc się wyspałam i zaczęłam porządki - już jestem po i po prasowanku jesssss, teraz relaksik
Najlepszego Dominisiu i Dobruniu

Hej Wam!:-)
Mata-dobrze,ze juz sie lepiej czujesz:-)

A ja wczoraj jednak nie pojechalam do pracy,bo Maja dostala goraczki 38.6 i dopiero nocny czopek jej pomogl.Jednak czesto sie w nocy budzila z placzem i duuuuuzo pila wody.
Jestem wiec niewyspana,ale Maja na szczescie juz lepiej,ma juz tylko 37.3,wiec prawie jak nic.Ciekawe czy to 3-dniowka,bo jedno dziecko w zlobku niedawno przechodzilo.

Milego weekendu wszystkim!:-)

Dzien dobry
Juz na wstępie jest zła bo mi całego pięknego posta wcięło...:wściekła/y:

U nas nocka ok, tzn Nadioza spała spokojnie, tylko ja ostatnio mam złe samopoczucie i w nocy mialam straszne bóle wątróbki... i dzisiaj jestem licha, a wieczorem mam gości. Skonczylam sprzątac, zrobilam salatkę, zaziki, i przygotowalam miesko. Nadia zaraz sie obudzi i bede miala mały sajgon w domciu, mam nadzieję, ze m szybko dzisiaj wróci z pracy.
Majeczko zdrówka życzę
Mata fajnie, ze juz jest poprawa. Kuruj się !!!
Ewunia no i ja tu pomarudzę, prosze o fotkę :-p
Ahhh i oczywiscie Najlepsze Zyczonka dla Dobrusi, Oleńki i Domisia!!!!
032.gif

Najlepszego dla 15-miesięczniaków!!!!!!

Witajcie!
U nas dzisiaj dzień spokojny, pospałam z Bartem do 7 z kawałkiem, aż mnie chyba przez to głowa boli :baffled: Ł wócił z roboty dopiero po 7 :sorry2: i spał aż w sumie do teraz, ja w tym czasie byłam na zakupach, zrobiłam obiad, który już zjedliśmy, jeszcze czeka mnie sprzątania brrrr, ależ mi się nie chce, ale musze się zebrać w sobie bo mieszkanie wygląda jak po wybuchu jakiejś bomby o imieniu Bartuś :rofl2:

Zdrówka dla wszystkich potrzebujących zdrowia :tak:;-)

Miłego dnia!:-)

Helllloł a co tu takie pustki????????

Bart już wykąpany, nakarmiony, bawi się autkiem ;-)Ł poszedł znów do pracy na noc, a ja zaraz mykam do łóżka odpoczywać, bo jednak udało mi się wyrzucić chłopów na spacer, a sama ogarnęłam całe mieszkanko, az miło teraz siedzieć ;-);-) a u Was co tam, że nic nie piszecie hęęę??? :-)

Jestem też,
właśnie Wojtuś usnął:-), mi też się udało wysprzątać chatencje,
jutro teściówką przyjedzie to musi być błysk;-)!
Miałam jeszcze szarlotkę upiec no, ale już brakło czasu, a teraz
to już złapałam leniwca ;-)!
Zaraz sobie piwko z T. otwieramy i jakiś filmik zapuścimy:happy:.

reklama
Hej:-)

Marysia juz spi,ja pranko rozwiesilam,wykonalam 5 telefonow:eek:(nalog):-pteraz mysle co by tu porobic,R jest na silce,jacuzzi,salnach,basenie,kur...ten to ma dobrze:-p

Mejdia ciesze sie,ze juz czujesz sie dobrze,uffff;-)co do planow zakupowych,hmmm,sama czesto sobie mysle co bym mogla sobie zakupic,hahaha,narazie to potrzebuje jesiennych butow do mojego plaszcza no i na oficerki choruje:sorry:

Darunia,mroweczko,jak ja lubie to uczucie kiedy domek czysty,wtedy tak milo sie leniu****e,mam nadzieje,ze Bartus zaraz zasnie,a Ty zrelaksujesz sie wtedy na maxa;-)

Mata ciesze sie,ze juz lepiej sie czujesz

Liluszko udanej imprezki,ja to zamulona jestem jak 100 letni staw,mam nadzieje,ze jak mama przyjedzie wyskocze gdzies ze znajomymi

Majeczko zdroweczka zycze

Kasiau,a co Ty porabiasz kochana???

Ostatnia edycja:
Do góry