reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ola pospała w nocy ale za to w dzień dała czadu.... uuuu.... Teraz jest ok , jest wesoła ale po nurofenie. Cały czas latała z ręką w buzi .
Ja dziś posprzątałam z rana ale była u Werci koleżanka ino i troszkę pobałaganiły ale wiadomo że sprzątanie to syzyfowa praca . Ja miałam rano dużo energii apotem dostałam @ szkoda, bo m przyjechał :eek:

reklama
Czesc i czolem :-)

Widze ze u wiekszosci sobota pracujaca :-D a ja sie z m i Ola lenilam ;-) Nawet na obiadek zamowilismy pizze :zawstydzona/y: Wczoraj opijalismy winkiem koniec pracy m w aktualnej firmie... i obejrzelismy przy tym prawie dwie czesci gwiezdnych wojen :tak: Troche chodzilam dzis niewyspana :-p ziewam i pewnie wczesniej sie dzis polozymy, a szkoda bo w tv bezsennosc bedzie - bardzo mi sie ten film podoba :tak: Popoludniu zaliczylismy spacerek, ja przy okazji wyskoczylam na solarium ;-) Olcia oczywiscie juz spi od prawie godzinki, a ja jestem przy koncowce pakowania :confused2: Ehhh ale tego nie lubie, ale jak mus to mus :cool: Jutro wyjezdzamy i pewnie ciezko bedzie do Was zagladac... Juz mi tego brakuje :zawstydzona/y:

Milych wieczorkow Kochane :tak:

Dobry Wieczór
Chcialam tylko zobaczyc co u Was, goscie własnie poszli, było sympatycznie, ja dostalam przed ich przyjsciem @ i juz czuje sie fatalnie. Idę spać.
A Nadia znów nie zjadla kolacji. I pewnie jutro z samego rana bedzie szalec. To ja lece do wyrka bo m pewnie nie wstanie jutro.

Dobrej Nocki życzę

witam dziewczęta :-D
Ja dziś cały dzień zabiegany rano posprzątałam mieszkano , pranie zrobiłam potem spacerek z szkodnikiem :-D
W październiku mam 4 wesele dokładnie 24 a ja ścięłam włosy :-( i teraz lipa bo pójdę ja cytra :crazy:

Witam wieczorkiem ;-)
no to mamy zbiorowe @ na BB, obyście szybko wróciły do formy ;-)
u nas masakra dzis była, mała odpadła na drzemkę dopiero po 16 :eek: ale ona zawsze w weekendy świruje ze spaniem, bo tatus w domu :confused2:
u mnie niby poprawa, ale niepokoi mnie ten ból brzucha, normalnie jakbym skurcze porodowe miała, łażę zgięte w pół, a jak mnie ból złapie, to brak tchu... az się boje co to... najgorsze jest to, że musze czekać do poniedziałku i wbic się gdzies prywatnie, bo nawet jakbym chciała na ostry dyzur podjechac to nie mam ubezpieczenia :-( miałam mież z pracy M, ale ponoc za dużo papierologii babeczki by miały, bo od października znów może dostane rente (jak będe w stanie złożyc papiery...), z pupu nie mam nic, bo nie miałam książeczki ubezpieczeniowej... normalnie dupa blada... mam nadzieję, że to nic poważnego, bo jak czytałam w necie, to mnie ciary przeszły i wolałam wyłączyć :zawstydzona/y:

reklama
Do góry