reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!

Martucha mam nadzieje że lepiej się czujesz... kurcze a może jednak to ciąża:confused2: no bo można mieć @ i być w ciąży, no ale jak chcesz kochana- trzymam kciuki zebyś dobrze się czuła!!!

Mój własnie wrócił z roboty :eek: Bart już się zabawia a ja idę sobie głowę umyć bo jedziemy dzisiaj w Świętokrzyskie do Ł babci ;-) fajnie, lubię tam jeździć, taka typowa wioska! ;-) A powietrze takie świeżę, że aż w głowie się kręci :-)

Witam!
M zabrał małą do kościoła, potem do teściów podejdzie na trochę, a ja dalej uziemiona jestem... brzuch dalej boli, ale mogę juz normalnie chodzić, więc chyba lepiej... może do jakies zapalenie ukł. moczowego? Bo biorę leki które pośrednio i na to działają... Ciąża na 99,99% wykluczona:sorry:
Darunia udanych odwiedzin u babci (to chyba tam gdzie ostatni fotki pokazywałaś?)
Ja jem sniadanko i zaraz lecę do łóżka wygrzewać ten brzuch, żeby nie bolał... pzy okazji skończę komplecik dla chrześnicy (czapeczka i buciki);-)

:-)Witajcie w niedzielny poranek:-)

Pospalysmy do 7.30,wow,a MArysia spala od 18,raz sie w nocy obudzila na jedzenie,teraz siedzi i oglada bajki,a ja wlasnie wzielem pierwszy lyk kawy,pogoda przepiekna,podobno mamy jechac gdzies nad jeziora dzisiaj,R siostra cos tam zaplanowala,do tego jedzie jej tesciowa,szwagierka i chlopak szfagierki,ogolnie nas pojedzie 7 osob,no ale zobaczymy jak Ona bedzie sie czula(jest w 40tc ciazy:tak:)

Marta dobrze:tak:,ze mozesz sobie polezec,wspanialy jest Twoj H:tak::tak::tak:,mega odpoczniesz soebie przed tym wyjazdem:tak:

Darunia pamietam,pamietam foteczki,ale masz dobrze z ta wsia:tak:ja kocham wies

Cześć kochane :-)

Darunia, a skąd Twój Ł pochodzi, ja też ze Świętokrzyskiego jestem :-) i znam te opłotki, a nuż okaże się że mieszka babcia Twojego Ł niedaleko mnie :-p

Martusiu, życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Marlenka, udanego wyjazdu :-) korzystaj, póki ładna pogoda :tak: jak Maryś? chodzi pewniej?

u nas ok, Juluś spała od 21.30 do 8.30 i o dziwo bez pobudek :szok::-D, a Anuś od 22 do 8. Więc można powiedzieć, że mamusia się wyspała ;-) może po południu uderzymy do mojej mamy :tak: udanej niedzielki kobitki :-)

reklama
Ja też się melduje .
Marta , kuruj się kuruj i niech ci to przejdzie
Jola krótkie włosy nie przeszkadzają w tym żeby fajnie wyglądać , trzeba tylko dopasować makijaż i kieckę i będzie ok .
Mała spała w weekend wzorowo , tatuś jest to udaje świętą chyba , fakt , że poszła wczoraj po 22 spać .
Oby jej to zostało do końca tygodnia z tym spaniem

Do góry