reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry Mamuśki
U nas ok Nadia wstala po 7. My wczoraj mielismy zalatany dzionek, najpierw w USC mielismy uroczystosc dziadków - 50 - lecie, jak Nadia wstala po obiadku to pojechalismy do Łodzi na zakupki a wieczorkiem imprezka i wrocilismy po 1. W miedzy czasie musialam jechac do domu bo Fabianek dostał biegunki ale naszczescie po lekach minęło.
Lecę zrobić sobie caffe bo jestem lekko słaba :-p

Miłej Niedzieli

Zdjecia z wczoraj

Załączniki

• 027.jpg
    027.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 020.jpg
    020.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 31
Witajcie:-) Ja na chwilkę tylko jetem nie do życia. Dostałam @, za oknem leje czuje sie fatalnie. Piję kawkę i mam nadzieję, żę postawi mnie choć trochę na nogi
Dzieciaczki oglądająbajkę to mam chwilę spokoju

Marlenko jaka ogromniasta ta ważka:tak::tak: Ładna macie plażę taką dużą i widzę, że ludzie korzystali ze słoneczka. Wam też życzę udanego plażowania dzisiaj.

Lilianko 50-lecie dziadków. Super i gratukuję. Tylko pozazdrościć takiego pięknego jubileuszu:tak::tak:

Kasiu widzisz Oleńka z nocy na noc przesypia dłużej. Gratuluje. Teraz to pewnie rano czujesz się o niebo lepiej.

Witam w niedzielkę,
wczoraj udała się wycieczka do zoo, choć Wojtek nie zawsze interesował się zwierzątkami;-):happy2:... Małpy i kozy, które blisko podchodziły zrobiły na nim wrażenie reszta to niespecjalnie:-).
Dziś może się przejedziemy na dożynki, które będą niedaleko nas,
mają być Czerwone Gitary i jakieś tam inne atrakcje, zawsze to jakaś rozrywka!:tak:

mała znów boi sie odkurzacza, więc zabrała sobie książeczki na kanapę i przeglądała jak odkurzałam, a potem postawiłam przed nia odkurzacz i zmyłam podłogi :-p wiem okropna jestem :cool2:
:-D:-D:-D No ładnie dziecko terroryzujesz!!!

No Kasiau nareszcie się wyśpisz i wcale nie będziesz tęsknić za karmieniem,
przynajmniej przez najbliższy czas...
Maajka super, że wariacje żołądkowe już przeszły, możecie spokojnie korzystać z niedzieli!:happy2:
Joasiek jak tam imprezka?:confused:
Liliana no to miałaś imprezową sobotę, ja lubię jak coś się dzieje, zresztą która nie loubi cio...
Marlenka nareszcie słonko u Ciebie, ludzi na plaży wysyp,
a ważka - piękna!:-)
Agunia - bidoczku poleż dzisiaj!

Udanego dzionka, ja dziś leniu****ę, T. spageterię robi!!!:-D

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Melduje ze zyje ;-) Ale co to za zycie jak leb peka :-p
Imprezka superancka :tak: potanczylam, wybawilam, wysmialam sie na calego :-D Juz daaawno tak dobrze i mlodo :-p sie nie czulam ;-) M dzis stanal na wysokosci zadania i dzielnie do oli wstal, ja moglam pospac :tak: szczerze... to jeszcze w szlafroku chodze :-p Tylko nie wiedzialam ze z niego taki zazdrosnik :zawstydzona/y: zatanczylam z panem i wielki foch byl jak powiedzialam :sorry2::-D
Ciezko mi glowka pracuje... moze potem jeszcze cos sklece :tak:

Milej niedzielki :-)

Jasiek to koniecznie fotki wklej.
Marlenka fajne zdjątka :-) od razu człowiek ma więcej energii po takim relaksiku na plaży co ?
Basia ja też jestem w szoku ale niech tam Ola ćwiczy takie spanie , szczególnie w tygodniu:-)
Aguś mam nadzieję że już się lepiej czujesz ?

Bry Lejdisss...

Joasiek suuuper że imprezka udana, a że m zazdrośnik to dobrze ;-)
Marlenka ale fajne fotki ;-) zazdroszczę plaży!
Kasiu ale Ci córa ładnie pospała;-)
Aguś mam nadzieje że już lepiej sie czujesz... :sorry2:
Basiu pewnie następnym razem sobie coś kupisz :tak:
Majeczko zdrówka!!!
Mejdia fajnie że wypad do zoo udany!
Lilianka gratulacje dla dziadków!!!

Nasza nocka dzisiaj nie zaciekawa... Bart miał zatkany nosek i przebudzał się co chwilę, wczoraj na imprezce było bardzo fajnie, wróciliśmy koło 1 Bart pospał do 6:20 ale koło 8 zabrała go teściówka i pospałam do 11:30 :szok: do pracy na szczęście nie zawołali i myślę że już nie zawołają ;-)
Ł teraz na kacu bawi się z Bartem, a ja mam chwilę na bb, zarz mykam zobaczyć powtórkę wzorajszczego mam talent- bo nie oglądałam ;-)

Spokojnej niedzieli...

reklama
Witajcie kochane... przepraszam, że się tyle czsu nie odzywałam, ale miałam remont i dopiero wczoraj późnym wieczorem to ogarnęłam... Zrobiliśmy malowanie w pokoju i przenieśliśmy tam Julcię z całym "majdanem" ;-) Wcześniej była biała sala "szpitalna", brudno i niemiło... a teraz są zielone ściany, i żółty grzejnik. Powiesiłam firankę z Kubusiem Puchatkiem, a Juluś oszalała na jej punkcie ;-) cały czas każdego woła i pokazuje gdzie są misie ;-) później zrzucę zdjecia to Wam wstawię moje dzieło - bo ja wszystko malowałam :tak::tak:
na tygodniu walczymy z naszym pokojem... bedzie żółty...

Mejdia, zdrówka dla Wojtusia!!!

Asiowo, brzuszek cudny!!! śliczności

Joasiek, super, ze panieński był udany,,, dzisiaj urządzimy Ci drugi na BB hehehe

MArlenka, wspaniałe masz widoki i ważki, coś wspaniałego :tak:

Liliana, wspaniały jubileusz mieli Twoi dziadkowie, gratuluję! Moi teście mieli 42 lata w tym roku...

Agusia, szybkiego powrotu do formy!!!

Maajka, zdrówka dla Majci!!!

Kasiu, Twoja królewna mnie zadziwia tym spaniem, super :tak:

Juluś śpi, Anula wstała i szaleje z tatuśkiem... ja dziś leczę kręgosłup i zakwasy, bo mam takie że szok...

Do góry