reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
aj dajcie spokój, Zuzia dzisiaj przechodzi samą siebie! Jak nigdy nie było problemów z czasem na zasypianie, i cały nasz wieczorny rytuał przebiegał zawsze spokojnie tak dzisiaj poprostu awantura na calego, tylko wyjdę z pokoju ona te ruchome szczeble wykopuje aż wypadają z hukiem na podłogę.:crazy::crazy::crazy::crazy: do tego się drze tak przeraźliwie że szok!!!! M nadal obrażony!!! Ja mu się poobrażam , baran jeden! :crazy::crazy::crazy:

Kasiu no to pięknie Oleńka sobie radzi z rozstaniem z cycuchem!! I mamie daje się wyspać choć troszkę:-D:-D

Majeczko zdróweczka mróweczko!!!!

reklama
Marlenka i ja się cieszę że tak szybko to poszło i sprawnie , co prawda śpię jeszcze i nie chodzę po mieszkaniu tak jak lubię na golaska ale mała może z 2 razy mi chciała grzebaći szukała cyca jak miałam duży dekolt.

Kasiu jestem pelna podziwu,ale wiesz wydaje mi sie ,ze i Olenka byla gotowa na rozstanie z cycuniem:tak:

Ulenko,echhhh,takie zachowanie wskazuje na kolejne zeby,moja MArysia tak szaleje tez przy zabkowaniu,kilka dni i minie:tak:

Kasiu ale fajnie, że Ola tak ładnie sie odstawiła :tak: musze sie troche wziąć za tego mojego ssaka (najgorzej jak cyca w nocy, bo zaraz przekręca sie na brzuszek z cycem w buzi, a że zębiszony ma już sporawe, to mnie cholernie gryzie wtedy :eek:)

Ula ach Ci faceci... a Zuzi może rzeczywiście ząbki idą... moja też marudna, gryzie wszytko (w tym mnie, aż mi skórę otarła zębami i mam siniaka :crazy: i nawet nie wiem jak jej wytłumaczyc, że ma tak nie robić...), ciągle paluch w buzi i coś mi sie zdaje, że piątki się szykują (bo grzebie paluchem daleko...), a i ostatnia trójeczka juz prwie się przebiła...

Majka oby Majuni przeszedł ten katarek, a i dzieciaczki w żłobku dały odetchnąć, żebys miała siły na sekscesy, bo w końcu niedługo nowa fasolcia będzie ;-):-D

ja na szybko tylko, bo padam na twarz, przekopałam małej pokoik, uporządkowałam i popakowałam za małe ubranka, przejrzałam swoje ciuchy, wywaliłam to w czym nie będę chodzić (no i co ja teraz ubiorę :zawstydzona/y::sorry:), zawsze to pretekst do zakupów :cool2: potem porządek z zabawkami małej, ogarnęłam na błysk kuchnię, walczyłam w łazience, no i akumulatory padły :sorry: tak to jest, jak narzuci sie za duże tempo...

Obyście miały racje bo jak jej tak zostanie to nie wiem co zrobie:eek::eek::eek:

Martuś u mnie z tymi paluchmi w gardle to samo, ale to raczej nie zęby, poprostu franciszka jedna tak głęboko pcha paluchy aż ją ciągnie na wymioty, i co gorsza właśnie w tym celu je wpycha! Gryzienie mnie i kopanie z premedytają jest na porządku dziennym zwłaszcza przy zmianie pieluchy:crazy::crazy::crazy: i jak jej wytłumaczyć że nie wolno!!!!:crazy::crazy: Ja przez te poranną awarie , takich obrotów nabrałam że od razu cały dom wysprzatałam, obiad na 2 dni mam teraz i 3 prania zrobiłam! Teraz kto to poprasuje!!!!!:sorry::sorry: w szafach narazie nie robie porządków poczekam z tym do przeprowadzki!!!

Mata:szok::szok::szok:ale tempa nabralas,jestem w szoku:tak:
Ulenko napewno Jej tak nie zostanie,jeszcze kilka dni temu mowilam to samo Agusi i Basi,ze mi Marysia sie popsula obawialam sie,ze taka juz bedzie,zabek wyszedl i dziecko znowu jest soba:tak:

Dobry Wieczór
U nas weekend minał pozytywnie, dzieciaki mają sie dobrze, mnie tylko jakis katarek złapal ... ale przezyje:-D dzisiaj dzien poswiecilam na porządki, wlasnie skonczylam prasowac... ale przynajmniej jutro bede miala mniej pracki ...

widzę, że u Was wszystko w porządeczku :-) - to fajnie

Dobrej Nocki życzę

witam:-)
ja ostatnio troche pracuje wiec nie mam czasu i sily nic pisac:zawstydzona/y:
a po za tym postanowilam ze naucze Bruna spac w nocy tzn oducze go jedzenia smoka itp jak narazie cwiczymy zasypianie wieczorem bez smoka..wczoraj bylo 40min marudzenia dzis 20min wiec mam nadzieje ze sie uda..a z nocka powalczymy jak ma bedzie mial wiecej wolnego pod koniec miesiaca:tak: znajoma pozyczyla mi ksiazke pt. "Każde dziecko może nauczyć sie spać", nie z wszystkim sie w niej zgadzam ale mnie zmotywowala troche:tak:
trzymajcie kciuki zeby sie udalo:-)
Ula ale mialas dzien:szok:
Mata pracowita mroweczka z Ciebie:-)
Marlenka widze ze Ty nie umiesz posiedziec w domu:-D
milego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Mamocika z okazji urodzin

Wszystkiego najlepszego dla Patyczka z okazji kolejnej rocznicy slubu

Hej:-):-):-)

Wstalysmy o 6.30,ale i tak jestem mega wyspana,wlasnie pije kawusie,Marysia chrupie chrupki:-D:-D:-D

Wilmek trzymam kciuki za Ciebie i za Brunka

Milego dzionka laseczki

reklama
Witajcie kochane!

Widze że u Was dużo się dzieje...

Ula... ehhh te chłopy, mam nadzieje że m zrozumiał że dzicko trzeba pilnować, a co do Zuzolka... mój też taki marudny, chodzi piszczy ehhh, dobrze że do pracy chodzę :zawstydzona/y:
Kasiu- gratuluje odstawiania cyca! Widzę że dobrze Ci idzie! A mój Bart też ma jakiegoś dziwnego prychola na brodzie :baffled:
Marlenka, ależ Ty masz zajęc, zakupy, kawa, rower- super i pozazdrościć...
Mata... mówisz porządki hihi ja to nie wiem kiedy zrobie jakieś porządki...

Oj dziołchy nie mogę więcej pisac...
Szybko tylko napioszę, że w robocie młyn- wczoraj nie wiedziałam jak się nazywam, a dzisiaj przyszłam już po 7-mej żeby nadgonić... i w sumie nie nadgoniłam, bo czytałam bb :-D tęsknię...

Do góry