reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia i my bardzo tesknimy za poranna kawka i wogole za Toba,mam nadzieje,ze szybciutko nadgonisz i przyzwyczaisz sie do rytmu pracy,pamietam tez mialam bardzo podobnie np robilam jedno,musilam myslec o drugim i zaraz wolali mnie do czegos tam innego w miedzyczasie mnostwo telefonow,cos w stylu ostrego dyzuru:-D:-D:-Dmusisz sie poprostu wkrecic w rytm,zycze Ci tego
dziewczyny mojej kolezanki niunia miala takie krostki na brodzie,czasami bardziej czerwone czasami mniej,lekarz przepisal jej krem jakis taki bakteriobojczy,wydaje mi sie,ze to od podnoszenia roznych rzeczy z ziemi,potem raczki wedruja do buzi,ale nie jestem pewna,u kolezanki corci tak wlasnie bylo

Kasia,a gdzie ty???????ja myslalam,ze wskoczysz na glowny...
Mata,Ula,Basienka,Mejdia,Agusia i inne foremki...gdzie sa wszystkie ranne ptaszyny????????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:tak:Właśnie zasiadłam do Was z kawką:tak::tak::tak: Rano ogarnęłam chałupkę po imprezce:-p:-p bo wczoraj nie miałam siły już na nic. Kubalek bawi się autkami i na siłe próbuje cos do Was napisać:-D:-D:-D

Mamootowa Mamo wszystkiego najlepszego w dni urodzin, zdrowia szczęścia pomrańczy........

Patyczku najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

Kasiu super, że tak sprawnie poszło Ci odstawienie Olci:tak::tak:. 7 godz. ciągłego snu to naprawdę niezłe osiągnięcie ba nawet bardzo dobre:tak::tak:

Ula ale Ci sie tydzień zaczął:szok: Nieżle. Ale widzę, że Ty to taka złota rączka jesteś. Wszystko zrobisz. I jeszcze na sprzątanko Ciewzięło. Pracuś pracuś:-p:-p:-p A Zuzol może faktycznei na ząbki tak zaczął rozrabiać. Wszystko za niedługo się wyjaśni

Wilmek trzymam kciuki

Hellloooo, a ja sobie rozłoźyłam papiry na biurku i szybko bb wyłaczyłam :-)

Kurcze moj Bart źle mi sypia w nocy, z Ł już nie dajemy rady, płacze przynajmniej z 8 razy!!!! No nie wiem co mi się z dzieckiem stało... wiem że zęby idą bo i się ślini i już widac trójki... ehhh

Mamocik najlepszego z okazji urodzin!
A dla Ciebie Patyk najeszpaszego z okazji rocznicy... :-)

Aguś Ty imprezowiczko! :-D
Kurcze a ja w sobotę mam imprezkkę, a w sumie nie wiem co mam zrobic, bo w sobote jestem w robocie do 16-stej, a w niedziele mam dyżur telefoniczny- pić nie będę mogła... a na zamianę nie mam chyba szans... kurcze a ustawiliśmy się ze znajomymi od maja...

Dzien Dobry
Ja juz po sniadanku... ale kawe jeszcze sączę... dzisiaj wstalismy po 8 i o maly wlos do przedszkola bym sie spoznila z Fabianem.
Dzisiaj moj dziadek wychodzi ze szpitala ale moja mama dzisiaj ma operacje wrr... ciagle cos - siedze jak na szpilkach i czekam na wiesci!
Nadioza dostala katarek ehh chyba ja gdzies zawialo no nic , taka teraz zdradliwa pogoda.

Najlepszego dla Mamotka i Patyczka :-)

Miłego Dnia życzę

Dzien doberek w ten sloneczny poranek :-D

Ja juz na nogach dawno ;-) mala padla na swoja pierwsza(i oby nie jedyna) drzemke :tak: Sama chyba zaczne lykac witaminki, bo jakas otumaniona i spiaca ciagle chodze :zawstydzona/y: A mojego szoguna musze pilnowac bo kombinatorka straszna mi sie trafila :sorry: Wczoraj przymierzala moje buty na obcasie i probowala w nich chodzic :-D oczywiscie z marnym skutkiem ;-) Na spacerek po obiadku, dla nas mam z wczoraj :-)

Mamoot - najlepszego :tak: gdzie jestes?????
Patyk - serdeczne zyczonka z okazji rocznicy :tak:
Daruunia - ja tez mam wstawanko w nocy po kilka razy :zawstydzona/y: wczoraj byla syrena na maksa przez okolo 30min :zawstydzona/y: musimy te zeby przetrzymac... tylko te nasze szkraby tak boli :sorry:

Witam kochane mamuśki

Mamoocikuws zystkiego najlepszego w dni urodzin.... spełnienia marzeń

Patyczku najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

Witam jak zwykle przed południem! U nas nocka spokojnie, rano mała niemalże za włosy mnie z łóżka wyciągnęła:crazy::crazy::crazy: szalała ze swoją szczotką i postanowiła mnie uczesać, wiec sobie wyobraźcie czym to się skończyło dla moich włosów:crazy: z M stan wojenny wczoraj w nocy kłótnia i stwierdziła że sama mam jechac na to wesele do znajomych, itp. Dupek jeden!!!! tyle na tą chwile bo już Zuza mi żyć nie daje.:eek::eek::eek:

Wrrr ale sie znerwowalam :wściekła/y: Dzownie do krawcowej z pytaniem jak tam moja suknia a ona do mnie ze jeszcze jej nie tknela :wściekła/y:Myslalam ze wyjde z siebie i stane obok :crazy: Oddalam ja w zeszly poniedzialek i miala byc najpierw pod koniec tygodnia, potem jak zadzwonilam - na poczatku tego a teraz sie okazuje ze mamy ciagle czas :wściekła/y: Wygarnelam jej ze mam slub za 2tyg, musze oddac ja do czyszczenia i wyjezdzam z wrocka tydzien przed weselem!!! Umowione jestesmy na odbior w czwartek... bede zyla w nerwach przez 2dni czy aby zrobi... NO mowie Wam... daaawno sie tak nie wkurzylam :crazy: Czemu ludzie sa tak nieslowni?????

reklama
Do góry