reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasiek jak coś będzie nie tak wiesz do kogo się zwrócić o pomoc:cool2::cool2::cool2::cool2: ja mam takie nerwy że lepiej dla otoczenia nie zbliżać się do mnie bliżej niż 5 m. A jak ja bym byla na Twoim miejscu to nie ręczyłabym za siebie:eek::eek:

Witam i ja dopiero teraz
od rana zabieram się,żeby coś napisać, ale cholera jedna mi nie daje (teraz mam nadzieje, że pójdzie spać)

Mamoot wszytskiego naj z okazji 18-tych urodzinek ;-):-D

Patyk udanego świetowania kolejnej rocznicy ślubu!!!

Wilmek trzymam kciuki za oduczanie Brunka od smoka :tak:

Darunia kurcze dużo masz tych obowiązków (nie dziwota, że tak sie o Ciebie bili ;-)), mam nadzieję, że szybko się wdrożysz:tak: a Bartuś chyba budzi się w nocy, żeby nadrobic czułaości za cały dzień jak Was nie widzi... oby zaczął juz lepiej spać

Lilianko zdrówka dla Ciebie i dziadka oraz mocno trzymam kciuki za powodzenie operacji Twojej mamy:tak:

Joasiek co za krawcowa :crazy: ja to bym też od razu pojechała, zadymy narobiła i zażądała jeszcze dziś gotowej sukni i napewno bym nie zapłaciła tyle, co by zawołała, co ta babka sobie myśli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ula ale Ci się kolejny dzień zaczął :sorry: Zuzia chciała mamie chyba nowa fryzurkę zrobić :cool2: a M weź na wstrzymanie, faceci zawsze jakoś opóźniony zapłon mają ;-):-D

mała w nocy lepiej spała (przetrzymalam ją z cycem do 3, ale koło 1 mała zaczynala cyrki... nie wiem dlaczego ona nie potrafi płakać, tylko od razu się drze ostro:crazy:, sytuacje opanowałam i pospała do 3, potem do 5 i koło 7 udało mi się ja znów połozyć, bo niby wstała i chciała sie bawić, ale jęczała :sorry: i pospala prawie do 9 :-p) tylko po tej nocce głowa mnie napiernicza... kawa nie pomogła, apap tez nie, zaraz chyba sobie drugą kawkę strzelę, może będzie ok :sorry:

Martuś wiesz co z tym moim mułem pasiastym zawsze tak jest , on zawsze w ostatniej chwili robi takie zamieszanie że tylko wziąść i szczelić go w tę łysą pałe:crazy::crazy::crazy: Prosze prosze jaka z Dobrusi śpiąca królewna się zrobiła!!!! Martuś twara babka z Ciebie trzymaj tak dalej!! Konsekwentnie do celu:-D:-D i nie przejuj się moja też nie płacze tylko piszczy cholera jedna tak przeraźliwie ze wyrobić nie idzie:eek::eek::eek: dobra ide ja położyć

Helllooo... znów zrobiłam sobie chwilę przerwy ;-)

Mata mam nadzieje że z mała sobie poradzisz i będzie wytrzymywała bez cyca :tak: aż w końcu się oduczy, no i strzel sobie drugą kakę- najlepiej z cytryną to Cię odrazu na nogi postawi!

Ula, Zuzol dba o Twój wygląd :-)

Joasie myśle że ta krawcowa weźmie się szybko do roboty, po takim telefonie napewno!

A ja w pracy dużo roboty mam, ale zrobiłam sobie przerwę! A Co! Głodna jestem, ale jedzenia brak- jedną kanapkę już zjadłam z rańca bo miałam chwilę... ehhh dzisiaj mi się coś dłuży- jak nigdy...

A nie napisałam Wam, że wczoraj przychodze do domu a mój szanowny mąż zrobił pierwszy raz w życiu obiad- krokiety (kupne) i barszcz czerwony- w proszku :-D ale wszystko już orzygotował, podał do stołu gorący już obiadek- no i wiecie co? dobre było, a nawet pyszne, mąż otrzymał pochwałę :-D

Ehhh a co tam, u Was? Jak dzień mija?

U mnie tez mały młynek w pracy to się nie odzywam:cool2:
Uleńka ale masz nerwy - wyobraziłam sobie Ciebie taką wkurzona jak napierniczasz swojego w głowę :-D
Ale za to godzenie jest potem przyjemne ...
Daruunia fajnie że zaglądasz w pracy- no kiedy ci w końcu tego neta w domu zrobią ?
Mata - oby tak dalej , przetrzymuj ją a zobaczysz postępy w spaniu .
Ola ma na tej brodzie juz nie jedną krostkę a prawie całą czerwoną brodę .
Maść która pomogła Weronice nie pomaga . Babcia dziś była w aptece i kupiła nową - jak nie pomoże to trzeba iść do lekarza
U nas te krochy się szybko powiększały i sątakie mokre jak opryszczka , w jedną noc z 1 zrobiły się 3 duże rany w zasadzie .
Dzięki dziewczynki za pochwały :-)

ten tydzień mnie chyba dobije!!!!
Kasiu wiesz ja też to sobie wyobraziłam i jakoś mnie śmiech ogarnął:-D musiałabym wsoko podskakiwać żeby go sięgnąć:-D:-D:-D

a dla urozmaicenia cobym sie nie obijała, moje dziecie znów dołożyło mi roboty. Otóż jak zwykle przed spaniem nockik, proszę ją zrób kupkę. Ona do mnie ee? (znaczy się kupa:-D) ja mowie tak kochanie ee zrób mamie! Niestety fiasko. Cóż trze oczy wiec hop do wyrka. Słucham cisza chyba śpi, poszłam do kuchni, i czuje jakżesz jedboznaczny odorek w powietrzu!!! Wchodze do niej (5 min nie minęło odkąd ją położyam) a ona cała w g..... cale łóżeczko w g... o pościli nie wspomne. A ona do mnie EE?:eek::eek::eek::eek: no z miejsca mnie trafiło!

Matko kochana a to dopiero wtoek!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry