reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lila a jak , tylko weź w tym dniu zrób jakieś mega promo żeby obrocik był większy a potem dajesz czadu z całym obrocikiem do galerii:-D:-D:-D:-D

hahahaha Kasia dobry pomysl
Dopiero teraz dostalam sie do tej fotki co Baska wstawila - musze przyznac, ze mnie ujela hahahahaha:cool::-D:-D:-D
Lecę spac, padam na ryjek, gebule i paszcze ..... :cool2:

Ja tez dziewczynki już spadam do wyrka bo jutro muszę wstać rano egien a od 2 dni to zamiast budzika mnie Ola budzi - nie wiem czy ja go nie słyszę ?
Nastawiłam sobie dziś 2 krowę ale ten budzik to chyba i Olę obudzi

Witam!:-) No tak jak ja przyszłam to wszystkie spać idą:-(
Moje dzieciaki wreszcie poległy więc mam czas dla siebie;-)

Jak szaleć to szaleć - wiesz, swoją drogą to motywuje bo jak wypiję to i nie nakarmię - nie ulegnę już :-D:-D:-D

to się nazywa motywacja:tak::tak::tak: gratulacje dla Ciebie za wytrwałośc a Oli za szybką naukę:tak:

W żłobku dziś lepiej niż wczoraj, ale rozstanie fatalne:no:.

jeszcze tydzień dwa i będzie dobrze:tak::-)

U nas jest taki zwyczaj że się przebiera koło 24 po oczepinach a u was nie ?

u nas jest ten zwyczaj:tak:

Myślałam że z początkiem września będzie bardziej tłoczno , że mamy powracają z wakacji a tu jak ich nie było tak nie ma

jestem!!! tylko się wdrazam:sorry:

Asiowo bardzo się cieszę, oby dalej układało się po Waszej myśli!

Pozdrawiam!!

Hej kobietki!:-)
ja dzis po troche ciezszym dniu niz zwykle-dzis bylo baaardzo duzo dzieci w zlobku i musialam przyjechac wczesniej,zeby pomoc dziewczynom.
Dzis rozmawialam z M o drugim dziecku.On chce,ale dopiero za rok sie starac.Jest po prostu bardziej realista i boi sie czy sobie poradzimy.A ja-niepoprawna czasem optymistka i mysle,ze zawsze jakos to sie ulozy.No,ale dal mi troszke nadzieje:-):-):-)

Asiowo-gratuluje M pracy!:-)
Ewunia-super wiesci od kadrowej:-)
Mejdia-zycze,zeby Wojtus jak najszybcie sie zaaklimatyzowal w zlobku.Mysle,ze dluzej niz 2 tygodnie nie bedzie to trwalo-najpierw jest ciezko,a potem niektore dzieci wcale nie chca wyjsc z rodzicami ze zlobka;-)Ale wspolczuje Ci bardzo tych rozstan i mysli o tym,czy on tam caly czas placze.....

dobry wieczor:-)
a teraz to juz kompletnie nikogo nie ma :-p szkoda ze u mnie nie godzina do przodu zamiast do tylu mialabym przynajmniej z kim popisac na BB :-p
Asiowo ale sie ciesze ze takie dobre wiesci:tak:trzymam kciuki zeby zaproponowali m fajne warunki:tak:
Mejdia ten kursik to ksiegowosc ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-)wspolczuje rozstan z Wojtkiem ale jeszcze chwila i bedzie mniej placzu:tak:na prawko pewnie masz teraz mniej czasu? ja mam ustalic egzam na poczatek listopada juz sie boje:-p
Kasiu gratulki dla Ciebie i Oli:-)

Asiu gratulacje ogromne, wszystko zaczyna sie w końcu układać po Waszej myśli, nie żebym tego nie przeczuwała :rofl2:

Lilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę :-D:-D:-D
znaczy się upojną nockę po pracowitej dniówce:-p co jak co, ale faceci to chyba najlepiej płaca w naturze :cool2:

Majka no to już niedługo zaczniecie staranka :tak: trzymam kciukasy za jakis awansik A, to może szybciej się zdecyduje ;-):-D

Wilmek księgowośc powiadasz... aż zazdroszczę, jaka ja głupia byłam, że nie poszłam do ekonomika:confused2:

Kasiu lepiej ustaw dobry budzik, bo jak którejś nocy Ola Ciebie zaskoczy i pośpi do rana, to do pracy sie spóźnisz :-D
a ja zaczynam pomalutku małą odstawiac od cycania. Dziś cycała 1 raz w dzień, potem chwilke na dobranoc i zobaczymy czy mi się uda dac ją do cyca tylko raz w nocy (nawet butlę odkurzyłam i czeka z wodą przy łóżeczku - do tej pory dawałam jej pić w nocy w niekapku). A później stopniowo będziemy zmniejszać ilość cycania aż całkiem zrezygnujemy ;-) w naszym przypadku to chyba najlepsze rozwiązanie :sorry: a jak nie poskutkuje to zostanie chyba terapia wstrząsowa i mój wyjazd na kilka dni :eek:
gorrrrrrrrrącej nocki ;-)

reklama
Do góry