reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie byłam już parę lat na weselu ale i tak się przebiorę , z resztą moja siorka też i mam tez ma się przebrać :-D:-D

A Basieńka gdzie ?

:-Dmęczy powiadasz ? :-Dno i dobrze
Myślałam że z początkiem września będzie bardziej tłoczno , że mamy powracają z wakacji a tu jak ich nie było tak nie ma

witajcie

Wpadłam tylko na chwilke z dobrymi wiesciami:-)

Zadzwonili dzis z tej firmy gdzie rekrutowali P. na 3 etapach i został wybrany:tak:Jutro jedzie poznac na jakich warunkach go chca zatrudnic..., ale czadowo! Zawsze jakas robota... choc był tez dzis w firmie u mojego przyszywanego wujka i tez miał od jutra zaczac:tak:wybierze robotę z lepszymi warunkami, nie beda to kokosy, ale od czegos trzeba zaczac:tak:kamien z serca...

To jeszcze skonczyc remoncik, obronic sie i w koncu zamknac rozdział studia, i donosic dzieciaczka do nowego roku:-)

ja nachwilkę powiedzieć że uzupełniła, całodzienne braki w bb :-D:-D:-D a teraz spadam bo mój chłop cosik chyba dzisiaj ode mnie chce;-) bo kurczę aż kolację zrobił wiec lecę:-D:-D życzę stosunkowo udanej ;-) nocki wszytkim babiczką:-D

Eloł Eloł
Jak sie macie laski ;))) ???
Ja dzisiaj musialam isc do pracy i zastapic Rafala byl bardzo slaby i wybral siedzenie w domu z Nadia... a ja do 18 zachrzanialam w sklepie - bleee taka praca nie dla mnie... za mało sie dzieje...
Dzieciaki juz spia i w domu panuje spokoj ...
A co tam widze ze o weselach piszecie,,, powiem Wam ze jak z łodzkiego jestem ale jak bralam pierwszy slub:cool2:na slasku to zupelnie inne zwyczaje, u nas po 24 oczepiny itd a tammm hmm nawet nie wiedzieli co to ... ehh i dozu inaczej... lo matko ale mi sie przypomnialo :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lilianka no to teraz ci powinien odpalić niezła dniówkę :-D:-D:-D
Ula to upojnej nocki :-D

Marlenka faktycznie , joga , te sprawy , ale powiem wam że jej mąż ma pod tym wzgledem dobrze - zawsze to faceci podkreślają że jak babka wygimnastykowana to w łózku cuda robi

Asieńka no widzisz - odbijacie się do góry - super wieści

Ostatnia edycja:
Do góry