reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie laseczki:-)

Ja dzisiaj bylam z psem na szczepieniu:tak:pogoda do dupci:-Dzjadlam dzisiaj duzo slodkosci i az mam wyrzuty sumienia,od jutra chyba zaczne znowu sie dietowac:tak:

Kasia milo mi sie czyta Twoje posty,widac,ze robicie wielkie postepy z Olenka,oby tak dalej:tak:

Agusia,Tralalalala:-D

Marlenko tralaalala:-D:-D Jestem jestem melduję się na posterunku
Własnie niedawno zadzwonili znajomi, że nie przyjadą, tak więc wieczór mam wolny:-):-)

Kasiu nie martw się na zapas. Olcia wierzę, że ładnie pospi u cioci. Dasz instrukcję co robić jak się obudzi i na pewno dziewczyny sobie poradzą:tak::tak:

Dobry,
ja dziś nie miałam nawet czasku do Was zajrzeć!:eek:
W robocie ciągle coś do zrobienia..., potem Wojtuś ,
zakupki, obiadek, spacerek i już 19.00!
Teraz to mi czasik piorunem leci!
W żłobku dziś lepiej niż wczoraj, ale rozstanie fatalne:no:.

Lilliana mój T. dziś też zawiany wróci , bo z kumplami się umówił:tak:
Kasiau - no i nie było to takie trudne,
teraz ciesz się urokami "niekarmiącej " - "zdrówko";-):happy:!
Wilmek na jaki kursik się zapisałaś:confused:?
Ewunia - no widzisz i u Ciebie słonko zaświeciło!:-)

Uciekam na razie bo przelew muszę za żłobek zrobić!:tak:

reklama
Do góry