reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu odespać,. dobra a nie wiesz kiedy:sorry:, jak moja gwiazda w dzień śpi 40-70 min :cool2:
Darunia obys w parcy się jako tako obrobiła i mogła od czasu do czasu luknąć do nas ;-) no i net w domu to podstawa :tak:

reklama
Witam jeszcze przed południem:-D:-D:-D

och kochane ależ się dzisiaj podle czuje , jakaś deprecha mega mnie łapie! :eek:
Asiu nawet nie wiesz kochnanie jak się cieszę że wam się wszytko prostować zaczyna! Super!
moja terroryatka żyć mi mi nie daje nie mówiąc o zrobieniu czegokolwiek! Toczymy z Zuzą wojnę o nocnik! Już myślałam że na nowo się do niego przekonała a tu znowu kryzys. Dobrze że obiad mam ze wczoraj, zupy ugotowałam jak dla pułku wojska!
Darunia tylko w jakiś pracoholizm nie wpadnij;-):-D będziem tęsknić:-D
Marta ja nadal chylę czoła przed Tobą, babo ależ ty masz cierpliwość i siłę! :szok::szok: ja w twojej sytuacji wyglądałąbym jak wrak kobity! A ty laska jak się patrzy!

Marta chodziło mi o to że potem jak będzie czas do pracy to byś nie miała kłopotu :-)
Może z kolei za 3-4 miesiące zakuma i sama zrezygnuje ?

Witam.
Asiowo, Ewcia super pomyślne wieści!!!GRATULUJĘ

Przepraszam, że nie odpiszę każdej. Kombinuję co by tu odliczyć Vat za materiały.

Asiu będziecie odliczać Vat z P?? Zawsze to jakiś grosz. Ja nawet nie wiedziałam, że tak mozna, dopiero facet w sklepie nam powiedział co i jak.

Pozdrawiam

Witajcie kochane :-)

Wszystkim pracującym udanego dnia ;-), a tym niepracującym jeszcze lepszego :-D

Byliśmy z A na kolejnej rozmowie, ma duże szanse przez to, że siedział na kasie, byłby kasjerem kredytowym w banku huraaaaaaaaaaaaaaa :-):-) mają się odezwać w przyszłym tyg... ale fajnie :-)

trzymajcie się kobitki, mykam do Julki bo grandzi i mi Anię zbudzi i ją będę musiała zatłuc ;-) do potem!

Asiu będziecie odliczać Vat z P?? Zawsze to jakiś grosz. Ja nawet nie wiedziałam, że tak mozna, dopiero facet w sklepie nam powiedział co i jak.
Patyczku my też odliczaliśmy w tym roku za remont. Ja zaniosłam do biura rachunkowego bo dla mnie te wszystkie symbole to czarna magia;-):-D:-D
Pani nam rozliczyła, złożyła w US i czeklaiśmy na kasiorke. Niestety już zapomnieliśmy że była:-D:-D:-D
Zawsze parę złoty sie odzyska.

Ja się melduję na posterunku:-D:-D:-D
Wróciłam z chłopcami po 19 do domku. Odwiedziłam koleżankę, polotkowałyśmy sobie miło, i tak popołudnie minęlo. Poza tym to nic nowego:-p
Ale cisza faktycznie jak makiem zasiał. Dziewczyny co z Wami

reklama
Helloooooł :-)

Ja jeszcze jestem :tak: Dzis piatek pewnie stad ta cisza...
My dzis dzien jak codzien mialysmy, ja w kuchni ;-), mama z ola na spacerku :tak: Tylko dziecie dzis mi marudzilo na maksa, pewnie ujrzymy za chwile kolejny zabek :tak: Teraz juz smacznie spi, dostala na noc viburcol, wiec mam nadzieje ze wyjec sie nie wlaczy ;-) Moj t pojechal na swoje kawalerskie, oby tylko jutro w miare wygladal bo musi dojechac okolo 140km :sorry: Ja z mama pewnie jakis filmik zapodamy... chyba ze bb sie rozrusza :-D

Do góry