reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam :-)
u nas nocka kiepska pobudki co godzine :-(na szczescie nie placze tylko trzeba dac mleko smoka albo przytulic i spi dalej...a od soboty do pracy za znajoma i nie wien jak ja tam bede funkcjonowac po takich nockach...
Mata ja bym Dobrusi nie oduczala dajac mleko modyfikowane w nocy bo tylko zamienisz jedno wstawanie na inne, jesli juz to herbatka/woda, zreszta i tak piszesz ze Dobrusia nie chce mleka...zycze zeby sie Mala szybko zdecydowala na przesypianie nocki :-)
ok ide sie szykowac na jazde

reklama
Witam,

Nocka u nas jak wczorajsza, no moze odrobine lepsza :zawstydzona/y: zebow nadal nie widac... Mala wlasnie na spacerku z babcia, ja zaraz po nastepna kawusie pobiegne do kuchni... :confused2:Sprzatac mi sie nie chce, tylko obiad zrobie bo tesciowka jeszcze jest... :zawstydzona/y: Generalnie mam dzis dzien na "nie", chociaz pogoda za oknem nie najgorsza. W dodarku starlam sie z m :-( Zaliczylam rano pierwszy raz w zyciu solarium, ale humorku nie poprawilo... :eek: Buuu...

Wam zycze wiecej optymizmu!

ufff a moja szprotka dopiero teraz padla, nie chciala za zadne skarby zasnac ale to dlatego,ze m jest w domu...
Dopijam kawke i szykuje sie do babci,

Milego Dnia zycze... moj laptop w dalszym ciagu nie dziala i nie wiem czy jeszcze dzisiaj napisze do Was..

oj widzę że nie tylko ja mam mega niechcieja:-D:-D mała już lula:-):-):-)zupa się gotuje, w domu na pierwszy rzut okiem nawet w miare ogarnięte, no po za pokojem Zuzi ale tam to trzeba by spychem sie przedzierać:-D:-D a ja idę zajrzeć do zupencji i kawkę sę trzasnę:-D ja już żyję tym wyjazdem na weselicho i drżę przed przperowadzką:eek:

Basiu to powiadasz, że ostro sie gimnastykujesz ;-):-D
Moja marudka spi już ze 40 min, zobaczymy kiedy wstanie :confused2: obiadek się właśnie dogotowuje (ostatnio robię obiady dla nas wsystkich, bo dośc mam gotowania 2 obiadów i bawienia się z tym :sorry:)
Ula no to szykuja się zmiany uWas, a z teściową blisko to chyba tak źle nie będzie (oprócz niezapowiedzianych kontroli :-p:rofl2:)

Dziś u nas sypią się dobre wieści!!! Znaleźliśmy dla A pracę hurrraaaaaaaaaa, wysłane dokumenty i czekamy na bieg wydarzeń :-) ach, jak dobrze :-) wreszcie coś się ruszyło :-D:-D:-D małe też są przekochane, spały obie do 9. I obie znów śpią ;-) mam zupkę brokułową z wczoraj to obiadek mam z głowy :-)

Basiu, zdjecie czadowe :-)

u mnie neidługo chyba Juluś wstanie, bo coś mi mruczy... a u nas remoncik sie szykuje :-D oczywiście, ja głowny operator hahaha

reklama
Do góry