reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lilianko może jeszcze coś fajnego otworzą Ci blisko domu :tak:
mi to mgr sie marzy ale to daleka przyszłość chyba będzie... póki co podyplomówka z polityki jednostek samorządu terytorialnego w zakresie finansów publicznych i rachunkowości, a może później przygotowanie pedagogiczne jeszcze zrobię :confused: 200 m od domu mam przedszkole, podstawówkę, gimnazjum i liceum :cool2:

Kasiu no to widze, że po dzisiejszym drinkowaniu Ola na cyca nie ma co liczyć ;-) dośc łatwo idzie :tak:
kurcze a ja mam dylemat co robić, bo mała na widok cyca sie trzęsie a jak mówię, że teraz nie dostanie, to jej sie syrena włącza :szok: cos czuję, że ciężka walka nas czeka... i raczej prędzej niż przed 2 urodzinami:confused2:ja chyba nie jestem psychicznie gotowa na odstawianie :zawstydzona/y:

jak ja przychodzę, to inne babeczki wywiało :sorry:

Witam!

Zuzia zauważyłam tylko zapomniałą w swoim poście napisać. A jak już mi sie przypomniało to Basia mnie wyprzedziła:-D:-D:-DPomyłki czasem sie darzają. Kacper mów , że sie nie gniewa, że podmieniłaś mu mamę;-);-):-D:-D:-D

Ufff to dobrze ulżyło mi:-D:-D:-D

Darunia to dobrze że przynajmniej z pracy możesz do nas poklikać:tak:

Ula witaj!:-)

Kasiu to gratki za wytrwałość i oby tak dalej z Olą bezcycową

Ewunia to super wieści!!!

A u mnie przykra wiadomość... zginęła moja koleżanka w wypadku, a jej mąż jest w ciężkim stanie... ale jest mi ciężko... nie mogę się pozbierać... a jechali właśnie w podróż poślubną...

:-:)-:)-(bardzo mi przykro:-(

Nareszcie mojej koleżance udało się urodzić tak wyczekiwaną córeczkę. Dostałam właśnie informacje. Biedna na 24 sierpnia miała termin i dopiero dziś Lenka się wykluła.Zazdroszczę jej tych magicznych chwil.....

gratulacje dla koleżanki!!!

Dobra Marlenka :-) pifko malinowe ok ale mi najbardziej smakowało karmi kawowe ..a ja piję drina lalalaala w końcu tra ta ta ta

:-D:-D:-D

Pozdrawiam!

Marlenko lubię karmić, problem tkwi w tym, że mała coraz częściej domaga się cyca jako uspokajacza, przerywnika w zabawie itd. staram się nie ulegać jej za każdym razem, pozwalam cycać najwyżej 1-2 razy dziennie, gorsza jest noc, kiedy zaczyna sie wiercenie, przysypianie na 5 min. i płacz, juz kilka razy próbowałam ja przetrzymać, ale taka zabawa trwała i 2-3 godziny bez rezultatu, więc kapitulowałam i dostawała cyca. No i nie wiem czy rzeczywiście potrzebuje jeszcze cycać w nocy (zdaża się, że cyca koło 3 i dopiero rano). Bo jeśli moja pijawka ma potrzeba podjadania no to juz wolę jej dawac cyca niż kaszke łyżeczką (mleka modyfikowanego nie tknie). Niby w tym wieku juz dzieci nie powinny jeśc w nocy, ale żaden inny sposób u niej nie działa (woda też nie)...

witam:-)
cos nie moge sie ostatnio zorganizowac zeby cos napisac:zawstydzona/y: wymyslilam sobie ze pojde sobie na jakis kursik od wrzesnia wiec bieganie zalatwianie...a jeszcze ciagle prawko bebny itp ale ja chyba lubie nie miec czasu bo wtedy wiecej robie;-)
Darunia ale smutna wiadomosc:-:)-:)-(
Ewa fajnie ze wrocisz do pracy bez stresu:tak:
Kasia powodzenia w odstawianiu ale widze juz ze bedzie dobrze:-)
Mata u nas podobna sytuacja jak u Ciebie tyle ze zamiast cyca butla...i jedyny moj pomysl na to..to przeczekac;-)

Mata chyba już to pisałam...w takich sytuacjach sprawdza się tata, bo mama Małej kojarzy się tylko z cycem. No i chce się poprzytulać...a to najlepszy sposób:tak:

reklama
Do góry