reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata napewno fajne sa takie przytulanki z dzieckiem kiedy je karmisz,szkoda tylko,ze Dobrusia domaga sie w nocy,chyba potrzebuje takiego utulenia,miziania,moja Marysia kocha smonia,kiedys w nocy budzila sie zebym jej go podala,teraz sama sobie szuka,to chyba jest porownywalne z cycaniem,mam nadzieje,ze wkrotce sama bedzie miala potrzebe przesypiania calych nocek,czego Tobie i Wilmek zycze;-)

Witaj Zuzia:-)

reklama
Hej mamusie

Mata chyba już to pisałam...w takich sytuacjach sprawdza się tata, bo mama Małej kojarzy się tylko z cycem. No i chce się poprzytulać...a to najlepszy sposób:tak:
jak mąż do niej w nocy chodzi to ona spazmów dostaje i nie usnie póki ja nie przyjdę:confused2:

Marta a próbowałaś podawać Dobrusi mleko modyfikwane smakowe bananowe czy waniliowe. Może takie by jej posmakowało?? Moze Dobrusi nie smakuje to normalne
próbowaliśmy i też nie smakuje :no:
zostaje mi czekać... zdarzały się lepsze nocki, ale teraz znów się wierci, kręci i płacze...

Wilmek to ciekawie Ci się najbliższe miesiące zapowiadają :tak:

No witam lasencje
Mata , ja co noc mam dłuższe spanie Oli bez cyca .
Spróbój mojego sposobu , posmaruj cyca solą i zobacz reakcję . 2 dni się przemęczysz a potem to już coraz lepiej.
Bynajmniej u mnie tak jest i oby tak zostało

Dzien Dobry
U nas nocka super, dzieci po 8 wstaly i ledwo zdazylismy z Fabiem do prezedszkola.. ale udalo sie ... Nadioza pewnie zasnie ok. 12 ..
Moj malzonek szanowny jeszcze lezy w lozku ( zawialo go porzadnie hmmm) :cool: teraz zdycha...
Dzisiaj jade na obiad do babci, poozniej jade odwiedzic dziadka w szpitalu...
Milego Dzionka zycze ...

Witajcie. Dzisiaj pospałam do 9 Kubo troche dłuzej. A miałam wstać wcześniej i poprasować w tym czasi co Kuba spał. Ale trudno jak nie teraz to później:tak::tak:
Nocka ok. Za oknem pochmurno i zaczęło padać:-:)-(

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę

witmy kochane:-D
melduję się z moim kleszczem :-Dna kolanach. U nas nocka normalnie za to teraz diabeł taki niegrzeczny jest że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wychodzę z siebie i staję obok.
Za oknem jesiennie:sorry: a mała tylko przy drzwiach balkonowych stoi i "pappapapapapa" woła i ciągnie mnie za rękę. Martuś kobieto jak ja cię podziwiam jak ty dajesz sobie rade mimo tych zarwanych nocek. :szok::szok:

Ula kwestia przyzwyczajenia :sorry: no i Dobrusia jest czasami na tyle dobra, że raz na 2 tygodnie ma ze 2 lepsz nocki i pozwala mi ciut pospać :rofl2:
ja czekam aż zaraza padnie do spania, na razie broi w domu, na spacerek nie wychodzimy bo brzydko na dworze, może po obiedzie wyskoczymy...

reklama
Do góry