reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My już w domku,:-)
Wojtek szaleje, a ja właśnie zrobiłam mrożone pyzy,
już koniec z pysznymi domowymi obiadkami...:tak:
W żłobku po tragicznym rozstaniu Wojtuś się uspokoił i było nawet lepiej niż wczoraj,choć niestety też dość dużo płakał...:-(

Darunia, fajnie że też możesz z pracy zajrzeć na BB!
Straszne, że los wybiera tak młodych ludzi,
którzy akurat cieszyli się własnym szczęściem!:no:

Ewunia bardzo się cieszę i gratuluję podwyżki!:happy:
Kasiau - wierzyłam, że dasz radę! Teraz to będzie już z górki!
Marlenka - duuuuużo słonka przesyłam,
mam nadzieję, że Marysia dziś będzie już ładnie spała:tak:
Bbakania a nic nie napisałaś jak tam rocznicowy romantyczny wieczór?:confused:
Maajka - trzymam kciczki za przekonanie męża do drugiej dzidzi!
Ula - gratulki i zdrówka dla Lenki i jej mamusi!
Joasiek jak tam sukienka?

Ja dzis znów jazdy mam, więc zajrzę może później!

reklama
Darunia tak mi przykro
Tak jak w życiu są i dobre wiadomości i te złe ....oby ich było jak najmniej.
Ewuunia to super wieści , chociaż mogłaś swojego nastraszyć że będzie odwrotnie to może by go bardziej zmobilizowało.
Mejdia miłych jazd
Marlenka ja wolę jak masz humorek

Witajcie. Ja o tej porze to na chwilkę tylko , bo zaraz Kubę muszę wykąpać. Kacper wstał niewdawno. Wrócił zmęczony z przedszkola położyl sie i zasnął. Ciekawe o której teraz pójdzie spać. Postaram sie go położyć koło 21 moze uda mu sie zasnąć. Nie mieli drzemki w przedszkolu i pewnie dlatego.

Darrrunia bardzo mi przykro:-:)-:)-( Nie mamy niestety wpływu na pewne wydarzenia

Marlenka ja wolę jak masz humorek
I ja też wolę Jak Marlenka ma dobry humorek. Zresztą fajnie by było gdyby zawsze on nam dopisywał

Ewa ale miła niespodzianka cie spotkaal w pracy. Oby więcej takich telefonów.

Agusiu, Mejdia hehe, to samo było z Julką, więc domyśliłam się, że o to chodzi, ale mimo to trochę się denerwowałam, bo myślałam, że powiedzą mi o planie mojego zwolnienia. Ale jest dobrze i nie ma co psuć. Jak widzicie na suwaku za 20 tygodni wracam jako pełnoetatowy pracownik :-D:-D

Mejdia, wreszcie się doczekam podwyżki, bo czekam od półtorej roku na nią ;-);-)

Ja też zaraz mykam kąpać dziewczyny, będę je mieć z głowy :-p

Witam dziewczynki:-)
Kasia,Agusia humorek jest(narazie)
Ewcia gratulejszyn

Ja wlasnie niedawno wrocilam ze sklepu,kupilam mleko i galaretke,zaczelam juz robic ptasie mleczko,po drodze zamowilam szczepienia dla Wiki(psa)na jutro,tak wiec pewnie troche kaski peknie,dobrze,ze wscieklizna odpada,na tej wyspie nie ma czegos takiego,wstawilam pranie,zaraz wykapie Wike jutro mamy tez taki sprawdzian wagowy i ogolnie,no i od jutra dotane specjalna karme,bo mi pies sie utuczyl:eek::cool:

Milego wieczorku:-)

hello laseczki

ja na chwilke tylko sprawdzic co się dzieje i spadam kapać mojego bobka:-D normalnie już nie wyrabiam z nią:-D diabeł nie dziecko:-D ach.....zajrzę później

reklama
Lilianko czyżbys miała skladać papiery do AHE? Ja miałam właśnie studiować w filii(?) i zabrałam stamtąd papiery. A te cholery juz 2 m-ce mi oddaja kasę za wpisowe :crazy: Idę na podyplomówkę :sorry:

Tak Mata :-( kurde nie wiedzialam, ze takie jaja...a co z moim licencjatem ktory obronilam w 2004 roku:confused: wrrr jakis pech...

Witam tak wogole, dzisiaj caly dzionek nie mialam netu - m przywiozl mi swojego laptopa z bezprzewodowym netem i teraz moge dopiero pisac....
M pojechal na urodziny kuzyna a ja z dziecmi w domu :)) Nadia zaraz pojdzie spac a Fabio jeszcze biega po dworze...

Ewunia moje wielkie gratulacje

Daruniu bardzo mi przykro...

Ostatnia edycja:
Do góry