reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No dobra jak tak narzekacie to i ja : dziś jak weszłam po schodach to myślałam że ducha wyzionę. Niby mam wprawę bo codziennie wchodzę na 3 piętro ale zauważyłam że z tymi schodami coraz gorzej. Dobrze, że mam pracę siedzącą bo ciążko by było mi wystać . Jak chcę mieć porządek w domku to z kolei jak się zbyt dużo napracuję to portem leżę bo boli mnie krzyż więc już sama nie wiem co jest lepsze nie dosprzątać czy mieć porządek i ból krzyża .

Kasiu ja ci powiem co jest najlepsze meza zatrudnic tylko chyba Twoj w delegacji? Moj jak przyjezdza na weekend to ma zrobiona liste zakupow a pozniej bierze sie za sprzatnie . odkurzanie mycie podłog.. nie ma lekko...

Właśnie wyjechał i tu jest problem bo jak był to inne życie. Cóż do dobrego się człowiek łatwo przyzwyczaja . Może na weckend wróci . Byłby gites majonez.

To ja dziś jestem mistrzem. Właśnie zlazłam z łóżka. Dacie wiarę..poleniuchowałam sobie nie powiem. Czuję się ogólnie dobrze ale jak za dużo pośpię to też jestem taka śnięta ryba i nie mam energii tylko plączę się z kąta w kąt:-)

Kasiu też to mam :zawstydzona/y:Masakra! usiadłam na wannie na tej części krótszej mocno rozkraczyłam nogi i jeszcze sobie poradziłam ale myślę, że juz niedługo. Zaśmiałam się mężowi w twarz, ze się będę zapuszczała. Ale to tez nie takie proste. Jak już się człowiek przyzwyczai to potem wystarczy, że ze kilka milimetrów odrosną i juz lecę golić bo swędzą.No i co...tak ma być i tyle

magdziera,milkaa-gratuluje!
Jak to milo sluchac dobrych wiesci:-)
A jesli chodzi o golenie....Ja tez mam juz z tym problemy-ciagle wychodzi mi krzywo:-(

witam wszystkie marudy czerwcowe;-):-D
ja od rana ganiam,najpierw pojechałam na badania a poźniej pewien przystojny stomatolog meczył mnie na fotelu:tak:dostałam taki wykład na temat mycia zębów że aż zgłupiałam czy ja rzeczywiście kiedykolwiek je myłam:sorry:
poza tym wczoraj miałam typowy babski wieczór z dziewczynami z pracy więc na dzień dzisiejszy deprecha mi daleka:-D

reklama
hehe - ja depiluje sie na dotyk :-D

a potem bedzie jeszcze lepiej - zakladanie butow, skarpetek.....bedzie problemem
mi strrrasznie urosl brzuch - chyba zrobie sobie dzis zdjecie aby Wam pokazac - koncze 5 miesiac - wygladam chyba na 6-7:szok:

Do góry