reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja tez narazie na sekundkę
Nocka z pobudkami chyba z 6 razy ale postęp bo małą przytuliłam , polulałam i za 5 minut już spała tak więc trochę mniej wyła niż pierwszego dnia .
No i cały dzień bez cyca :-)

Marlenka humorek się juz poprawił?
Daruunia super że masz w pracy necik
Ula witaj

reklama
:-Dhello babiszony! I'm back! Cieszycie się?:-D Nareszcie uporałam się z nawalem pracy i spokojnie mam czas na bb! Mała ogląda supercyfry a ja piję kawusię :-D teraz spadam troche nadrobić te 2 tyg nieobecności na forum!
a juz miałam do Ciebie dryndać dlaczego Ciebie nie ma :-D a tu juz jesteś :-)

Darunia to tylko sie cieszyć, że masz neta w pracy ;-) i że Ci BB nie zablokowali :tak:

Kasiu no to wyglada na to, że odstawianie już prawie zakonczone :-) super, zobaczysz uz niedługo Olcia ładnie prześpi nockę :-)

a maruda mnie rozwaliła, spała całe 45 min, normalnie mnie wykończy... wczoraj spała 40 min i wcale nocka lepsza nie była :confused2:

Martś ja niczym fatamorgana pojawiam się i znikam:-D ale jak bumerang zawsze wracam:-D zacząłam się przedzierać przez gęstwinę zaległości i poległam :zawstydzona/y: za dużo za dużo:-D Bobek spacyfikowany leży i usypia a ja muszę skoczyć do mamci coby mojemu myn zowi spodnie od garnituru podwinęła, chłop mi się zdeptał:-D i spodnie za duże. Widze że kobitki zapracowane , tylko ja w domu korzenie zapuściłam:-D

Marlenko ja w sumie chyba dobrze się z tym czuję, :-Dstraszna jestem:-D, po za tym mój M oznajmił mi że przynajmniej przez 3 lata o jakiejkolwiek pracy mogę zapomnieć:sorry:

Ja włąsnie polożyłam Kubę spać tylko coś mu to nie idzie:-( Ale co sie dziwie jak spał do 10. Niech zaśnie i pospi bo inaczej to będę go musiała obudzić żeby odebrać Kacpra z przedszkola

Ula fajnie, że jesteś:tak::tak: Wyrobiłaś sie z pracą to i na BB w końcu zajrzałaś. Ja też sie zastanwiałam gdzie nam sie zapodziałaś:-D:-D:-D Nic sie nie martw ja też zakorzeniona jestem:-D:-D:-D

Daruunia tak myślałam, że nie mozęsz rozmawiać dlatego też nie atakowałam telefonu. Stwierdzilam, że poczekam jak skończysz pracę. Fajnie, że masz dostęp do netu:tak::tak::tak: Dzięi temu bedziesz mogla do nas zaglądać i nie będzie wielkich zaległości. No chyba, że szefostwo sie zorientuje, że atakujesz BB. Oby nie. dlatego ciiiiiisza żeby nikt nie usłyszał:-D:-D:-D

Kasiu widzę że są postępy w odstawianiu Olci. Super. Widzę, że nie powinno być większych problemów. Oby tak dalej:-):-):-)

Majeczko to musisz M przekonać. Skoro czujesz, że jesteś gotowa to super. Mi podjęcie decyzji zajęło więcej czasu. Ale teraz tak z perspektywy czasu myślę, że gdyby Kacper był takim dzieckiem jak Kuba decyzja zapadłaby o wiele szybciej

Witajcie kochane,

ja spieszę z dobrymi nowinami z kadr :tak: moje zwolnienie się nie szykuje, dostałam list gratulacyjny i talony towarowe :-D:-D w ramach gratulacji za urodzenie Ani :-) zapytałam się wprost kadrowej czy zwolnią mnie jak wróce do pracy, powiedziała, że nawet jej to przez myśl nie przeszło :-p wartościowych pracowników się nie zwalnia powiedziała ;-):-p hehehe a tak poważnie... mogę wrócić na spokojnie, na pełen etat z podwyżką :-D:-D więc nie trza psuć :-)

reklama
Do góry