reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry Wieczór

Ja tylko na chwilkę - oglądnęłam M jak M :p:-p i idę zaraz spać...
Coś ostatnio mam pecha z moimi planami, wyjazd nad morze nie wypalił., a papiery mialam własnie złożyć do szkoły na uzupełniające to okazało sie, ze szkoła nie spełnia jakiś wymogów czy cos w tym rodzaju i ze studia bedą niewazne - ło matko droga a resocjalizacji uzupełniającej niegdzie indziej nie znalazłam.......
ehhh
Zegnam sie z Wami moje drogie

p.s. Przepraszam, ze tak ogólnie napisałam -- aha Ewa powodzenia na rozmowie

reklama
Witam!

Mata oby było dużo zamówień &&& zawsze to grosz wpadnie ...i satysfakcja ogromna.
A jeśli chodzi o odstawianie od cyca to przede wszystkim nastawienie mamy się liczy bo jeśli ona nie jest przekonana że to koniec to dziecko to wyczuwa i jest trudniej

Basia to smutne jakie teraz czasy prorodzinne nastały:crazy::-(
A avatarek super:-p

Liliana zdrowia dla Dziadka!!!

a ja juz się miałam poddać .... :cool2: nie , no , dam radę , muszę , ale jest skubana , posmarowałam solą a ta strzepała palcem sobie sól i złapała na chwilkę :-D

:-D:-D:-Dspryciula:tak::-D

Ewunia oby jutro u kadrowej obyło się bez zwolnienia

Asiowo to fajnie że remonty idą do przodu:tak::tak::tak:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Lilianko czyżbys miała skladać papiery do AHE? Ja miałam właśnie studiować w filii(?) i zabrałam stamtąd papiery. A te cholery juz 2 m-ce mi oddaja kasę za wpisowe :crazy: Idę na podyplomówkę :sorry:

Asiowo trzymam kciuki za remoncik, żeby szybko się skończył i żebyście mli się szybciutko wyprowadzic od teściów ;-) chociaz z drugiej strony, skoro Wasze stosunki się poprawiły, to może nie taki zły pomysł pomieszkac u teściów trochę, bo miałabyś jakąś pomoc przy Paulince i mogłabys więcej odpoczywać...

Majdija może w końcu trfaiłaś na dobrego instruktora, zyczę Ci tego z całego serca, tak samo jak prawka juz w kieszeni ;-)

Kasiu to trzymam kciuki za Olę, za Ciebie i za cyce, żeby nie pękły;-):-D

a ja dostałam takiego powera, że prawie skończyłam słonika, zobaczymy co z niego wyjdzie jak go jutro zeszyję :-p a do tego m mi mówił, że jego kiero z nim gadal, że jakby co, to jakąs robotę może mi nagrają, ale na razie wolę szukać na własną rekę (kiedys juz pracowałam w tej firmie i wiem w co sie pakuję ;-)), no ale jakby nas przycisnęło, zawsze to jakies wyjście :sorry:
mała ładnie odpadła do spania, ale sie jej nie dziwie skoro dzis tak mało spała (troszke sie łudzę, że prześpi całą nockę :-p), ale oby nie było gorzej jak w ostatnich dniach ;-)

Ach,no wlasnie,zapomnialam...Mata-super z ta propozycja szycia zabawek do kwiaciarni:-)Sama bym na pewno kupowala:-)

U mnie M juz w lozku,Maja spi od 20.00,a ja jak zwykle jeszcze nie....Zmykam.Jutro moge troszke pospac,bo mam na popoludnie do pracy.

Wy odstawiacie od piersi,a mi sie marzy teraz karmienie....Nigdy nie sadzilam,ze do tego dojdzie....Och,mam jakis zryw instynktu macierzynskiego:-(

Ja mówię dobranoc i idę spać, bo jutro trzeba wstać:tak:

picture7588.gif

Dzień dobry z pracki,
a jednak uda ło mi się zajrzeć na moment:-)!
W żłobku tragedia, Wojtu ś uczepił się mnie z całj siły i nie chciał iść do pań:-(,
bardzo płakał jak wysz łam - serce mnie boli! Jak tak dalej bedzie to nie wiem czy ja długo popracuję...
Idę po kawkę, na początku nie mogę za dużo siedzieć w interku tym bardziej, że jestem tylko na 4 godz.:szok:
Myślę o Was Babeczki...

Witam. U nas deszczowo:-( pochmurno i brzydko. Kuba leży jeszcze w łóżeczku nawija do siebie to wykorzystuję czas i zaglądam do WAS:tak:

Mejdia mam nadzieję, że jeszcze tylko kilka dni i Wojtuś sie przyzwyczai. Dzielny chłopiec z niego. Poradzisz sobie Ty też z nową sytuacją. I dla Ciebie i dla niego jest to nowe przeżycie. Trzymam kciuki za WAs

Ciekawe jak tam Daruuunia po pierwszym dniu pracy??

Wy odstawiacie od piersi,a mi sie marzy teraz karmienie....Nigdy nie sadzilam,ze do tego dojdzie....Och,mam jakis zryw instynktu macierzynskiego:-(
Majka to widze, że chyba przyszedł czas na Ciebie, żebyś zostałą poraz drugi mamą. Do dzieła kochana:-D:-D:-D

Kasiu jak tam odstawianie Olci od cyca?? Widzę że cwana sztuka Ci sie trafiła. Wie jak sobie poradzić:-D:-D:-D Na pewno dasz radę. widze, że masz dużo samozaparcia, a to juz duzo. Jestem z Tobą

nie wiem, po prostu dowiem się na czym stoję, czy wypierdzielą mnie czy nie jak wrócę do pracy, wolę wiedzieć już i albo czegoś szukać albo podjąć jakiekolwiek kroki
Ewa a w razie jakby Cię chcieli zwolnić to nie mozesz iść na wychowawczy? Bo chyba Ci sie należy?? Mam nadziej że oczywiście nie w tej sprawie masz rozmowę jutro. Powodzenia na rozmowie

Martuś widzę, że interes zaczyna kwitnąć. Na pewno będzie popyt na takie cudeńka. Zawsze to parę zlotych wpadnie:tak::tak::tak:

Basiu śliczny avatarek. Usteczka mmmmmm takie melodyjne:-p:-p:-p Smutne jest to co npaisałaś z tymi wypowiedzeniami. Kuźwa człowiek nie zna dnia ani godziny. Współczuję tym mamom:-:)-:)-(

Basiu ale Ty szpieg jesteś:-D;-) Agusia czytała i nie zauważyła. A tak w ogóle sorki za pomyłkę
Zuzia zauważyłam tylko zapomniałą w swoim poście napisać. A jak już mi sie przypomniało to Basia mnie wyprzedziła:-D:-D:-DPomyłki czasem sie darzają. Kacper mów , że sie nie gniewa, że podmieniłaś mu mamę;-);-):-D:-D:-D

Hej kobitki :-)
gdzie Wy jesteście :szok:

Mejdija pracuj, pracuj ;-) Wojtuś jeszcze troszke i przyzwyczai sie do żłobka :tak:

ciekawe jak tam Darunia... nie odzywa sie tyle...

Ewunia jeśli miliby Ciebie zwolnic zaraz po macierzyńskim, albo tuz po powrocie z wychowawczego, to nie mają prawa, zawsze można iśc do sądu pracy :tak: jeśli kadrowa ok, to ja bym zaryzykowała i powiedziała o sytuacji, w której jesteście i że bardzo Ci na tej pracy zależy itd. może akurat ;-)

reklama
Witam:-)
Nockaaaaaaaaaaaaa,no comments,Marysi zachowanie,no comments,pogoda,no comments,samopoczucie,no comments,ogolnie wszystko na nie;-)

Witajcie dziewczyny Agusia mowisz,ze Kaceprek sie nie obrazil:-D:-D:-Dfajnie to napisalas

Mejdia szkoda mi bardzo Wojtusia,ciekawe jakby Marysia sie zachowywala,ale znjac ta przylepe,byloby bardzo podobnie,ciekawe czy bedzie poprawa po tych pierwszych 2 tyg???

Moze niech ktoras z Was zadzwoni do Daruni dzisiaj wieczorem???

Mata witaj:-)

Do góry