reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To i ja sie witam :tak:

Puchy na bb od poniedzialku straaaszne :eek:
U nas nocka z kilkakrotna syrena :-( Malej chyba ida kolejne zabki (najwyzsza pora) bo w dzien marudna i ze spaniem problemy, a w nocy koncerty :sorry: Teraz polozylam ja kimac, mam nadzieje ze cos pospi :sorry: Plany na dzis mialysmy, ale wlasnie za oknem siapi deszcz wiec chyba wziely w leb :-( Ehhh dobrze ze chociaz lubie zapach po deszczu...

Mata - no wlasnie te sady to nie takie sympatyczne... kumpela wlasnie taka sprawe przegrala :wściekła/y: Dostala wymowienie po powrocie z macierzynskiego, zalozyla sprawe a oni jako wytlumaczenie podali powod - czeste zwolnienia, jeszcze w czasie ciazy, niezdolnosc do pracy... paranoja jakas :wściekła/y: Widac, ze u nas w Polsce nadal kobiety nie sa pod odpowiednia ochrona...
Mejdia - z dnia na dzien bedzie lepiej - zobaczysz :tak: badz tylko dobrej mysli, Wojtus potrzebuje czasu na zaklimatyzowanie :zawstydzona/y:
Kasia - i jak dzisiejsza nocka z cycem? ;-)

reklama
Mata, Agusia -prosze chwycic za telefony i dzwonic do Daruni !!
Próbowałam sie dodzwonić ale pewnie ma duzo pracy i nie odbiera. zadzwonię koło 17 jak już wyjdzie z pracy:tak::tak::tak:

Basiu śliczny wieszyk:tak::tak:

Marlenko mam nadzieję, że samopoczucie ulegnie poprawie. A może już jest lepiej;-);-);-)??? Jestem z Tobą myślami. Trzymaj sie kochana, będzie dobrze

Witajcie ja na chwilkę

W domu neta brak- w pracy jest- właśnie odkryłam hahahaha!!!
Agusia wiem że dzwoniłaś ale odebrac nie mogę, pracy fuullll łeb mnie boli od nadmiaru wrażen i obowiązków, ale jest fajnie, ludzi ok, pracy dużo ale dla mnie git!!!

Bart po szczepieniu osłabiony, dlatego dziś nie poszedł do żlobka...

Tęsknie za Wami- przepraszam że tak iogólnie i tylko napisałam co u mnie, ale i tak się ciesze że się odezwała!

Papapa :-)

Hej Darunia, no to super, że w pracy wszytko sie układa i że sie szybko odnalazłaś:tak:
i z niecierpliwością czekamy aż będziesz miała neta w domu ;-)
Moja marudka usnęła, mam nadzieję, że dzis pośpi dłużej niż 40 min :confused2:

Darunia witaj,jak sie ciesze,ze fajnie Ci sie pracuje,tesknimy za Toba strasznie,ja dzisiaj zagladam rano na bb,patrze Darunia jeszcze nic nie napisala,hahahaha dopiero pozniej przypomnialam sobie,ze cie teraz rano nie bedzie...

Gdzie jest Kasia???

:-Dhello babiszony! I'm back! Cieszycie się?:-D Nareszcie uporałam się z nawalem pracy i spokojnie mam czas na bb! Mała ogląda supercyfry a ja piję kawusię :-D teraz spadam troche nadrobić te 2 tyg nieobecności na forum!

No Ula jesteś, długo Cię nie było....

Kurcze Ł dzwonił, że Bart ma gorączkę, pieprzona szczepionka....
A co do tych uszków to lekarka mówiła że to pogryzienie :eek: biedny Bort...

A ja mam teraz chwilkę spokoju, co miałam zrobic to zrobiłam, teraz czekam na dalsze polecenia ;-)
Kurcze że ja mam tu neta to jestem w szoku :-)

reklama
Daruunia-super,ze w pracy ok:-)
Agusia-tak,u mnie juz czas na drugie dziecko-tylko u M niestety jeszcze nie:-:)-(

A ja zaraz zmykam do pracy-milego dzionka wszystkim!:-)

Do góry