reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basiu mała śpi w różnych miejscach, w domu też, i za każdym razem spanie coś kiepsko jej idzie... cóż taka nieśpiąca królewna mi się trafiła :sorry:
oby w nocy dobrze spała i za dużo w dzień nie jęczała, to bedzie ok ;-)

Dzien Dobry
U nas ok , Nadia spała w nocy dobrze ale kurczę budzi się przed 7 . Fabianek szczesliwy ze do przedszkola poszedł, rano jak go budziłam to w 5 min sie ubrał hahaha...
Stan dziadka stabilny... jest podłączony pod jakąs pompę...
A ja juz wysprzątałam, obiadek zrobiony, dziecko mniejsze bawi sie w domu a ja piję drugą kawkę. M odbierze Fabiana z przedszkola i jedziemy do Łodzi na lody ..
Miłego Dzionka

Jestem, dzięki dziewczyny za pozytywne myśli!
W pracy super, trochę sie pozmieniało, nowi ludzie, nowe projekty:tak:,
już się cieszę, że się nie ponudzę!:-)
Wojtuś jednak dośc kiepsko dzis przeżył rozstanie i w ciągu dnia
też popłakiwał. Martwie się, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej!:blink:

Basiu to okropne, co napisałaś! Pracodawcy się tłumaczą,
że kryzys i wywalają na bruk bez skrupułów. Jakiś koszmar!

Aguś, Lila fajnie, że wasi chłopcy tak się cieszą wracając do przedszkola,
trochę optymizmu przez to nabrałam.:happy:

Marlenka a co ta Twoja pannica taki nocny marek się zrobiła?
Mam nadzieję, że jej to przejdzie, Wojtuś też miał parę razy takie
bezsenne nocki i do tej pory nie znam przyczyny:confused:

Joasiek - oby przeróbki okazały sie ostateczne!;-)

Kasiau bądź dzielna, wierzę, że się uda odstwić Małego Mlekojadka!:-p

Lecę ogarnąć mieszkanko, bo wieczorkiem mam jazdy!

Dziewczynki witam małym wieczorkiem . Ola na widok cyca powiedziała nie ale znów posmarowałam solą . Dochodziła i dochodziła i palcem dotykała i już myślałam ze sobię tęsól zaraz wyczyści i sie dorwie ale na szczęście się tak nie stało . Za to moje gary twarde i cięzkie .

Bacha jakie wary szuwary
Lilka fajnie że z dziadkiem stabilnie oby tak zostało.
Dziś jest chyba M jak m - haha - która ogląda ???

Daruunia jak było ?

Ostatnia edycja:
Mejdija no to super, że w starej/nowej pracy sie odnalazłaś :tak: ciekawe jak tam wrażenia Daruni ;-)
Kasiu wygląda na to, że jesteście na dobrej drodze jesli chodzi o odstawienie, trzymam kciuki za dzisiejszą nockę :tak:
Lilianko oby dziadek szybko wrócił do zdrowia :tak:

Mąż w końcu zabrał marude na spacer, a ja chwilke posiedzę w ciszy... miałam kuchnie ogarnąć ale nie mam ochoty... dziś nawet nie miałam kiedy kawki sobie na spokojnie wypić przez Dobrusię (zaraz zrobie sobie meliskę :-p), a do tego taki skwar na dworku, że strach było wyłazić...
a z ciekawostek... pokazałam cioci miska co Dobrusi zrobiłam i tak bardzo jej sie spodobał, że zaproponowała mi współpracę (ma kwiaciarnię) i będzie sprzedawała miśki i ine pierdółki na szydełku :-)

Martula to super - twoje rękodzieła będą się rozchodzić jak świeże bułeczki:tak::tak::tak:
A co do odstawienia to w dzień jest łatwo , gorzej w nocy będzie .,,,,,ojojoj już się boję tej nocki

reklama
Do góry