reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) Ja już zawiozłam Kacpra do przedszkola. Jak zobaczyl kumpli to myślałam, że zwariuje. Wyściskał i wycałował panią wychowawczynię. I zadowolony został. Na koniec przypomniał mi tylko, że jak zje obiadek to mam przyjść po niego:-D:-DDzielny chłopak był
A ja teraz popijam kaweczkę. Słyszę że Kuba nie śpi to zaraz zrobię mu mleczko i pójdziemy póxniej do ogródka bo piękna pogoda za oknem to nie ma sensu siedzieć w domku

Daruunia powodzenia w pierwszym dniu w pracy. Mam nadzieję, że wszyscy milo i ciepło cię przyjmą:tak::tak:

Lilianko przykro mi z powodu dzidka. Zdróweczk życzę i szybkiego powrotu do zdrowia. Szkoda, że sie nie zobaczymy, ale wszystko przed nami

Ewcia, szkoda, że z mieszkaniem tak wyszło. Ale bądź dobrej myśli. Może nie wszystko stracone

Mejdia Tobie też życzę udanego pierwszego dnia w pracy:tak::tak::tak:

Kasiu trzymam kciuki. Może powoli małymi kroczkami uda ci się odstawić Oleńkę od cyca. Trzymam za Was kciuki. Widzę, że pierwsza próba podjęta. Dacie radę

Zrobiłąm memu dziecku mleko wypiłi poszedł spać dalej:szok::szok::szok::szok: Ciekawe o której pójdzie na drzemkę:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane

Darunia, Mejdia, jeszcze raz powodzonka w pracy!

Agusiu, dobrze że Kacper dobrze przyjął powrót do przedszkola :tak:

Basiu, zależało mi na tym, ale teraz, to naprawdę mi to rybka :-( bo wiem, że mimo moich wysiłkow nic z tego nie będzie. Zresztą, niech się dzieje co chce... oddaję sprawę swojemu biegowi i czekam na decyzję.

U mnie królewny ładnie spały, Anię zabrałam z wózka była 6, i pospała do 8 a Juluś do 8.30. Już po śniadanku, bawi się u teściowej w pokoju i ogląda bajeczki.

u nas piękne słoneczko :-) udanego dnia kobitki, i te pracujące i te rozkoszujące się słodkim lenistwem :-)

Uszanowanko :tak:

Lila - zycze szybkiego powrotu do zdrowia dziadziowi
Ewunia - cale bb trzyma kciuki wiec jednak jest szansa ze sie uda ;-)
Daria, Mejdia - zapewne juz ciezko pracujecie :zawstydzona/y: ale myslami pewnie ciagle z dziecmi... trzymam kciuki za udany debiut :tak:
Kasia - ciezko z tym cycem... ja nie mialam problemu, ale wiem jak moje kumpele sie meczyly i co niektore nie sa w stanie zrobic tego do dzis... :zawstydzona/y: Ale u Ciebie widze decyzja podjeta, wiec zycze powowdzenia :tak: A moze mala zalapie mleko z niekapka, skoro smoczek bleee
Agusia - ale rezolutny ten Twoj Kacperek :-) koniecznie nie zapomnij przyjsc po niego po obiadku :-D

Nie pisalam wczoraj, bo jakos po powrocie nie moge sie wdrozyc :zawstydzona/y: Z reszta u nas babcia do konca tygodnia, wiec troszke poswiecamy jej czas :tak: Ola nadal swiruje, a z baba robi co chce :-D Wreszcie zanioslam wczoraj suknie do przerobki, bedzie pod koniec tygodnia... ciekawam efektu koncowego. Planuje jutro wybrac sie na przeglad sukienek, bo nadal nie mam jeszcze nic na poprawiny... :sorry: o dodatkach itp nie wspomne :confused2: Tak w ogole to ciezko u mnie z jakas koncepcja :eek:

Milego dnia!!!

Witam babulki ciotulki z pracy.
Cycki mam juz jak kamienie ale po powrocie walcze dalej a co mi tam.
Ja tez estem twarda , muszę to zrobić póki ne ma starego bo on by szybciej zmiękł a poza tym to ju pora i już i koniec i nie ma to tamto. Słabo mi się pracuje przez tą nockę ale pocieszaam się że bedzie z dnia na dzień lepiej.
No dobra spadam robić papierki i już nie zanudzam :-D

reklama
Hej mamusie :-)

od rana przymierzam się, żeby coś napisać, ale mała mi nie daje...
Kasiu twarda babka z Ciebie więc Ola pomału z cycusiem może się żegnać :-p
ja swojej to chyba nigdy nie odstawię :zawstydzona/y: tzn. nie chcę jej juz odstawiać, tylko dopiero za kilka miesięcy, ale i tak czuję, że będzie ciężko :confused2:

no i sobie popiasałam... mała pospala całe 40 min. normalnie rozstrzelam ją, bo pewnie tyle było spania na dziś :crazy: no i zaczyna jęczeć... czemu ta zaraza nie potrafi dłużej spać :confused2: dobrze, że obiad zrobiłam...

Do góry