reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lilianko zdrówka dla dziadka!
Kasiu powodzenia w odstawianiu Olci od cyca, zdawaj relację na bieżąco, z chęcią skorzystam z rad :sorry:
Darunia, Mejdija udanego pierwszego dnia w pracy :tak: i oby maluchy juz przyzwyczaiły sie do żłobka ;-)
u mnie wszyscy spią, ja tez zaraz idę sie połozyć, mała cos popłakuje, ale mam nadzieję, że później już ładnie pośpi ;-)

Lilianko, niewesoło, oby szybko z tego dziadek wyszedł!

Darunia, Mejdia, udanego "pierwszego" dnia w pracy ;-) będzie dobrze :tak:

Marlenka, wniosek złożony, mają 30 dni, ale urzędniczka rozwiała nasze wszelkie nadzieje... a tak się cieszyłam :no::no::no::no:

Wątpię... podanie złożone od picu, bo urzędniczka z wydziału mieszkalnictwa rozwiała nasze wątpliwości. I mówi, tak, za duże zaludnienie, nie przejdzie, to ale jeśli państwo chcecie, to złóżcie, ale nie liczyłabym na pozytywna rozpatrzenie. A druga urzędniczka mówi, że mają czas 30 dni, ale przeważnie wcześniej są decyzję. Ale szczerze? WALI MI TO

Witam wieczorową porą! Przebrnęłam przez weekend...dalej wybaczcie dużo piszecie:sorry: Co zapamiętalam:confused2::

Kasiu czytam że cieszysz się mężem w domu. Mój jak jest to też mnie rozpieszcza - kulinarnie...i nie tylko:-p. A potem ciężko samej i smutno:-(
A mój chomi najbardziej naleśniki lubił:tak:

Darunia zadowolenia z nowej pracy a z Bartem tak jak mówisz najlepiej oddać w drzwiach i się nie obracać. Serce się kroi jak słyszysz płacz ale dziecko szybko się uspokaja:tak:

Kacper też jeszcze się bawi:szok::szok: Ciekawe co będzie jakod wtorku będzie trzeba rano wstawać. Jakbym była sama z nim to już by spał, a tak wykorzystuję tatusia i przeciaga strunę

U mnie też tak jest że dzieciaki wiedzą że tata stęskniony to pozwoli na zabawy:crazy:

hej melduje sie w przerwie w prasowaniu :baffled: i to tylko dlatego,że męża wygoniłam do kuchni, żeby gary zmywał :-p przed chwila prasowałam nasze stroje na jutrzejszy występ, masakra... fałda na fałdzie fałda popędza... i żeby ten cholerny materiał chciał sie łatwo prasować :crazy:

oj faktycznie ciężko się te stroje prasuje:crazy:

Patyk dobrze że fachowiec z Was nie zdarł kasy:tak: i remonty zrobione:tak:

Asiowo powodzenia w szybkim zakończeniu i obronieniu pracy! Pracy dla męża

Ewunia szkoda że z mieszkania nic nie wyjdzie:-( formaliści i biurokracja:crazy:

A ja walczę z cycem - dziś posmarowałam solą i jak na razie jest ok, zobaczymy dalej

u nas na ten czas tata wstawał do Ani bo jak tylko mnie poczuła to był ryk. Chłopcy sami zrezygnowali:eek::szok:

Lilianko powodzenia dla Kacperka w przedszkolnej edukacji. A dla Dziadka zdrowia!!!

Pozdrawiam!

Witajcie!!!

Ja na sekun 5 - uzaleznienie... :-D

Lilianko bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Twojego dziadka! Bedzie dobrze!!!

No to ja właśnie powoli się zbieram, uuuu ale mam stresik! trzymajcie kciuki- dobrze, że Baryt dzisiaj z tatą zostaje, i nie idzie do żłobka, przynjmniej mniej stresu... :-)

Pa kochane!

Witam kochaniutkie
Daruunia - wow - powodzenia w pierwszym dniu raz jeszcze
Ja nie wytrzymałam i około 2 w nocy dałam małej cyca bo już miałam takiego kamienia że szok .
Ogólnie mała usnęła bez cyca ale obudziła się o 24 i zaczął się horrorek mleko z butli - ne . smoczek - ne ale godzinę trwało zanim usnęła a poem ... no ciężko , cóz , kupię dziśinne mleko może będzie lżej ....byłoby lżej jakbym nie msiała wstać o 5 tej a tak to dupa

reklama
Darunia milej pracy fajnie,ze zajrzalas rano:tak:;-)
Kasia szkoda,ze musisz wstawac do pracy bo tak to napewno bys sobie poradzila z odstawianiem Olenki:tak:

Witam kochane:-)

Marysia robi sobie pobubki w nocy,tzn siada w lozeczku i siedzi,albo kreci sie wokolo,wkoncu chce do mnie na lozko i tak sie meczymy okolo 1.5h,napewno to nie zeby bo nie placze,ciekawa jestem,oczywiscie w nocy wypila butle mleka i herbatki,juz nie pamietam kiedy budzila sie na jedzenie

Milego dnia:-)

Do góry