reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Basiu... wszystkiego dobrego! i gratulacje... piekna rocznica!!!:tak:

Ja leze i odpoczywam jak tylko mogę, jestem dobrej mysli, ze wytrwamy conajmniej do grudnia!!!:tak:dziekuje, jestescie kochane!

Mąż został zaproszony na 3 etap rozmów w 1 firmie... jest szansa!!! Moze w poniedziałek bedzie wszystko jasne:tak:prosze, trzymajcie kciuki... 2 etap przeszedł pewnie dzieki wam;-)

I Moze uda sie zamknąc sprawe z byłym pracodawca bez sadu pracy, facet zaczyna mieknac i ponoc wypłaci zaległą kase! Oby... obejdzie sie bez dodatkowych nerwów!

Miłego dnia!

reklama
A ja wczoraj poszłam do wrka , obejrzałam filmik , i.... pomyslałam sobie że juz dawno nie miałam takiej sytuacji że zaśpie do pracy a tu ..bach i obudziłam sie o 6 :szok: jakbym to sobie wywróżyła - ale ale zdążyam , powiedziałam mamie , masz tu małą , nieprzebraną , masz tu ekwiwalent ja spadam - no i się udalo.
Szok :szok: dzwonię do mamy a ta prawie w ryk że mała nie śpi i ona nie może zrobić obiadu ... no dobra już dzwoniłam , już jest ok ale było cięzko dziś
Taki chyba dzień czy co ??????
Fuck
Dziewczynki wy oddajecie szkravby do żłoba ale przejście do przedszkola wam pójdzie gładziej :-D to tak na pocieszenie

Witam. Przepraszam, że każdemu nie odpiszę. Mam nadzieje, że jak zamończymy już na dobre ten remont, to będę miała więcej czasu na bb. Pewnie jeszcze z miesiąc i się przeprowadzimy:-)

Basiu wszystkiego najlepszego z okazji 5 roczicy ślubu!!!!

Asiowo trzymam kciuki za pracę P.

Mała szaleje non stop na podwórku przed domem. Dzisiaj jak tylko sie obudziła o 7, zaczeła pokazywać na drzwi, że chce już wyjśc i w ryk. Musiałam na szybko robic sniadanko i myk na zewnatrz :cool2: Wogółe zaczyna próby wymuszania wszystkiego krzykiem :baffled: Ja sie nie daje oczywiście, ale łeb mi peka czasami od tego Jej jazgotu :sorry2:

Artur tak samo robi jak chce na dwór jak Natalka. A jazgot to mam na codzień i wszystko tak wymusza. Czasami mam tak dojść, że hej.
Musiałam go lulnąć i dać cyca przed chwilą, bo obudził się z rykiem, na szczęście dalej kima:sorry2::sorry2:

Dziewczynki może macie sprawdzone przepisy na przetwory z cukini i dyni???

Basiu, no to udanej zabawy!!!

Asiowo, a widzisz, tak się martwiłaś! trzeba być dobrej myśli i widzisz, wszystko dobrze się układa, moje kciuki dalej zaciśnięte :tak:

Kasiu :szok: Tobie do pracy się spieszy?! pracoholik :-p;-) chciałabym widzieć Ciebie w akcji hahahaha

Daruniu, nie martw się, początki są trudne, z czasem będzie coraz lepiej.

byliśmy w urzędach, bo okazało sie że brakuje nam dokumentów :no: i byliśmy wadministracji i w moim urzędzie gminy. Wściekłam się, bo babka w gminie powiedziała, że nie udostępni mi dokumentów, bo jest ochrona danych osobowych :angry: i odeszłam z kwitkiem, muszę widocznie pojechać do mojej mamy i wymierzyć pokoje :angry: ale biurokracja, gorzej niż w mieście :-(

u mnie małe śpią, więc mam chwilkę na BB, a w międzyczasie gotuję obiadek, a tak gorąco ze szok

Asiowo ja też już mocno zaciskam piąstki:tak:,
ale jak mąż przeszedł do 3 etapu no to teraz musi przemyśleć
co może zaważyć na jego korzyść i tak się przygotować do rozmowy,
żeby podkreślić ten atut!;-) Będzie dobrze...

Bbakania ale miałaś pracowity dzionek i w dodatku jaki przyjemny,
lody, piwko na świeżym powietrzu, grillik, a wieczór się jeszcze nie skończył....:-)
Kasiau no to wyrobiłaś się dziś expresso:-D
Ewunia - następna ofiara biurokracji;-):baffled:, ciekawe jak tam Mata zrobiła rządy:confused:
Marlenka jak Maryś po tej kiepskiej nocce, mam nadzieję, że to żadne choróbsko.
Patyk - Arturro to podobnie jak Wojtek - wymuszacz mały!:szok:

No, a mój Synio dziś 6 godz. zabalował w żłobku:szok:,
tak biegłam po niego, że kolki dostałam:sorry2:!
Panie stwierdziły, że póki co będzie chodził do grupy z 2, 3-latkami,
bo tam sie lepiej czuje.:szok: Z maluchami mu sie ponoć nudzi, bo są tam
dzieci raczkujące lub tylko siedzące, więc sie nie pobiega!:shocked2:
No zobaczymy jak to dalej pójdzie.

Jutro z ranka mykamy do moich rodziców,
a potem jedziemy na weselę do mojej przyjaciółki!:-)

Hej dziewuchy...

Kasiu to fajnie, że masz czasem luzik w pracy :tak:
Asiowo trzymam kciuki za Was!
Basia ale fajnie dzionek spędzasz...
Mejdia weselicha zazdroszczę...
Martucha pisz co załatwiłaś!
Ewunia... niestety taka biurokracja jest w naszej ojczyźnie że szok!!!!!

A my już w domku jesteśmy po spacerze z Ł i Bartutem, Ł teraz zbiera sie do roboty, a ja zostaje sama z Bartem- czyli standard;-)

Ehhh wyskoczyły mi dwa zimna na ustach i szlak mnie trafia wyglądam jak troll tylko Ł sie cieszy że to paskudztwo mam na ustach bo stwierdził że może w nowej pracy nikt mnie nie będzie podrywał :-D wariot... :cool2:

reklama
Do góry