reklama
marlena nad
:)
taaaak Kasiu;-)
jutro wstawie fotki;-)trafila mi sie przecena adidasa za 10 euro,tzn za 20,ale wyrwalam dyche od R;-);-)
jutro wstawie fotki;-)trafila mi sie przecena adidasa za 10 euro,tzn za 20,ale wyrwalam dyche od R;-);-)
marlena nad
no to super , ja tez muszę coś wyciągnąć kaski od swojego
To jest moj patentjestem na miescie z kolezankami,szkoda mi kaski wiec te moje kochane psiapsiolki zawsze mowia,no co ???no co czekasz???dzwon do R,niech zobaczy,hahahaha
Kasiu,a Twoja Olenka juz spi???czy jeszcze buszuje???
Witam. Ja dziś w samotności popijam żubra z sokiem:---( M poszedł do kanjpy na jakieś spotkanie pracowe (tzn kolega odchodzi z pracy i takie pożegnanie mają), a ja matka polka siedze, a miałam prasować. Wczoraj przerobiłam pół wora buraków. Mam 22 słoiki ćwikły na zimę He słabą głowę mam i już dziabnięta jestem i śle erotyczne smski do eMa mojego. Mam nadzieje, że jutro przyjadą te majstry i się w końcu rozliczymy, bo gryzie mnie to od tygodnia.
marlena nad
Patyczku jaka samotnoscmasz nas
Kasia to juz masz luzik;-)ja tez pije herbate
Kasia to juz masz luzik;-)ja tez pije herbate
Ola śpi od 20 stej , miała dziś katarek , dostała nasivin i śpi
Arturek wczoraj miał spory katarek i dawałam mu często EUPHORBIUM COMPOSITUM S i dziś prawie przez cały dzień nie było. A przed spaniem zaczeło mu chyba spływać do gardła bo pokasływał i smoczka wypluwał i cyca tak za bardzo ciągnąć nie mógł. Narazie śpi spokojnie
Zdróweczka dla Oleńki
Patyczku no jak sie rozliczysz to bedzie z głowy :-) żubra powiadasz - a ja piję 4 szklankę herbaty
Herbata też dobra. M na pocieszenie mi zrobił z sokiem - piję już 2 godz te piwo. Zamiast mnie rozweselićto tylko doła złapałam i rozmyslam ile to jeszcze potrzeba włożyć kasy w ten remont
reklama
Podziel się: