reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny

po konsultacji z Agusią, postanowiłyśmy, że zapytam Was osobiście, czy zechciałybyście, abym otrzymała dostęp do wątku zamkniętego. Agusia zbierze opinie i na pewno będzie wiedziała, co z tym zrobić. Jeśli nie chcecie mówić o tym w szerszym gronie, to może napiszcie do Agusi PW, co o tym sądzicie...

za każde opinie, i te dobre i te złe dziękuję.

reklama
dzień dobry...

Ja już obiecuję że będę więcej, siostra wyjechała dzisiaj rano, Ł poszedł do pracy, a ja z Bartem na 9-tą jdę do żłobka...

Bedę pozniej! Pa!

Witajcie,
Wojtus dziś od 7.30 w żłobku, bardzo się ucieszył jak zobaczył dzieci,
ale na panie mówił "NIE".
Ja się ciąglę martwię, przeżywam, on przecież jest taki malutki,
czasem będzie mu źle i smutno, a mnie nie będzie. Buuuuu:sad:, właśnie się poryczałam jak bóbr, chyba sama jeszcze nie jestem gotowa :no:.
Myślałam, że jestem twardsza...
O Boże dziewczyny ...nie mogę

Witam!

Mejdija spokojnie, Wojtuś sobie dobrze radzi :tak: jeszcze troszke i wszyscy się przyzwyczaicie do nowej sytuacji:tak::-)

u nas w końcu lepsza nocka, mała tak nie ryczała i tylko 4 razy do niej wstawałam :cool2: aż się w nocy budziłam bo za długo spała (po 2 h :blink:), ale w końcu jestem jako tako wyspana
m ma dziś wolne, zaraz lecimy zrobic zadymę z tym wpisowym, a przy okazji skoczymy na jakieś zakupy;-)

Wiem Mata, tylko tego się czasem tak łatwo nie przeskoczy,
zresztą zobaczysz kiedyś sama jak np. oddasz Dobrusie do przedszkola, albo wyjedzie na kolonie...:happy2:
Uff, ale się rozkleiłam, tak niespodziewanie - matko kochana!:szok:

Mata - ustaw te urzędasy , niech się za robotę biorą, a nie kawusie piją!;-)
Basiu to już 5 rocznica ( drewniana!) i 11 lat !!!:szok: No to GRATULUJĘ!:-)
Piękny staż, mieliście szansę się już dobrze dotrzeć!

Ewunia ja oczywiście jestem za,
bo sama bym chciała zajrzeć na zamknięty, już nie raz o tym pisałam!
Może mnie też dziewczyny przyjmą ?:confused:
Wiem, że pomimo, że jestem dużej od Ciebie na forum nie spełniam warunków:baffled:, bo moje posty to epopeje ;-) jeden to jak trzy inne:-D!

Darunia
myslami też jestem z Bartem:happy2:

Ostatnia edycja:
Basiu wszystkiego najlpeszego z okazji 5 rocznicy:tak::tak::tak:

Marysia dzisiejszej nocy spala ze mna,strasznie poplakiwala,echh,dzisiaj na sniadanko zrobilam jej kaszke mleczno-ryzowa pierwszy raz,zazwyczaj jadla tylko ryzowa,bardzo jej smakowala

Mejdia i Ewa mam Was na nk,znacie mnie z bb,dla mnie nie ma problemu zebyscie mialy dostep do zamknietego

Witajcie kochane :-)

Kochana Basiu, z okazji Waszej pięknej rocznicy życzę Wam wszystkiego, co najlepsze, i oby ten rok był o stokroć szczęśliwszy niż ten, co minął!!! Oby był wypełniony radością i szczęściem!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!
Obyście zawsze byli szczęśliwi i zakochani :-)

U nas nocka w miarę przespana, Julka nie chciała spać, aż musiałam ją wziąć ją do siebie i usnęła w miarę szybko i spaliśmy do 8. Anula też do 8. Teraz sobie znów śpi. A Julka szaleje. Jak zjemy, to idziemy do Urzędu Miasta załatwić sprawy i złożyć wniosek o to mieszkanie. Jak się drakula ucieszyła buuu

Martusiu, udanego załatwienia sprawy!!!

Mejdia, Darunia, oby Wam chłopaczki dzielnie się spisali w żłobku :tak:

Marlenko, Mejdia, dzięki :-)

Udanego dnia kobitki :-) u nas dzisiaj skwarrrrrrr

reklama
Witajcie,
Wojtus dziś od 7.30 w żłobku, bardzo się ucieszył jak zobaczył dzieci,
ale na panie mówił "NIE".
Ja się ciąglę martwię, przeżywam, on przecież jest taki malutki,
czasem będzie mu źle i smutno, a mnie nie będzie. Buuuuu:sad:, właśnie się poryczałam jak bóbr, chyba sama jeszcze nie jestem gotowa :no:.
Myślałam, że jestem twardsza...
O Boże dziewczyny ...nie mogę

No to ja mam to samo, na dodatek Bart jak już wchodzi do żłobka i widzi tą panią co ma go wziąsc to biedny płacze jakbym go potworowi oddawała... no i ta pani zabiera go płaczącego na górę... a ja wracam do auta i słysze jego płacz... i czekam przy aucie aż płakac przestanie... nie widziałam że tak ciężko będzie... zaraz jadę po niego- o 12-stej już nie moge się doczekac... przez ten czas pomyłam okna, poprałam i poprasowałam i już powiesiłam firanki... poukładałam Bartowi w szafce... i czekam aż go zobaczę...

Do góry