reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam jak zwykle wieczorkiem:-)dziecko mi troszke wczesniej zasnelo niz zwykle wiec mam wiecej czasu:-) wiec podjadam sobie "michalki" paluszki moze jakis kilogram przybedzie;-)oby...
Agusia baaaardzo mi sie podoba Kacpra fryzura..przystojniak z niego:tak:
ja też idę:-p, bo od dłuższego czasu jadę na rezerwie ze snem, kiedy ja się wyśpię :dry:
Mata popatrz na to z drugiej strony, nie przesypiasz polowy zycia jak niektorzy :-p:-D;-):-D
Asiowo zdrowka zdrowka zdrowka i tzrymam kciuki za prace m :tak:
Lilanko i jak tam gra juz muzyczka? ;-)

reklama
Ewunia jestem codziennie tylko jakos mnie tak dopadlo ze nia mam jakaos nastroju pisac tak o codziennych sprawach, wole poczytac co u was. Jakos tam skrobne cos czasem ale jak juz pisalam nie umiem sie czasem wstrzelic w rozmowy. Moze jak bede miec wiecej czasu to bede wiecej pisac.

Wilmek ja ci moge oddac 15 moich kg nadprogramowych????
Ale sie pilnuje ostatnio i 2 kg w dół poszło a @ była i nawet nie podskoczyło do góry. Jeszcze 5 i bedzie waga sprzed ciazy.:baffled:

Wilmek, przez suchmielca rozumiałam bardzo szczuplutką osobę :-)
ale pamiętaj że liczą się chęci :-) z Głuszkiem, zawsze oddamy chętnie małe co nieco ;-)

reklama
Do góry