reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Martuś Ty idź Kobieto spać - wyśpij sie w końcu!!! życzę Ci tego !!!

A ja siedzę z instrukcja od laptopa i szukam wskazówek dot, karty dźwiękowej, ostatnio przez przypadek odinstalowałam kartę muzyczyną :-p

nieeeeee! zostańcie! ja jestem, to już coś ;-):-p dobry wieczór kochane

Julka cały dzień nie spała aż usnęła o 19.30 bez jedzenia i mycia i... cały czas śpi :szok: Anula drzemie

no to jestem ja....
Asiowo jak tak przeczytałam twojego posta to az mi sie smutno zrobilo. Dziewczyno bedzie dorbze zobaczysz! szyjka miekka to jeszcze nic takiego, musisz sie oszczedzac i tyle, ja mialam w kazdej ciazy zakazenia ukladu moczowego, dostalam antybiotyk i po sprawie. Co do cukrzycu to jeszcze przeciez nie jest pewne wiec nie masz sie co martwic. Musisz teraz duuuuzo odpoczywac i nie martwic sie a chłop znajdzie prace. Zobaczysz!!!!

Ja mam teraz dylemat wam powiem. Juz nie wiem czy jestem zła czy nie..... czy mam sie cieszyc czy nie? Napisze wam na zamknietym

reklama
Do góry