reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No i w końcu ja się melduję .
Byłam z mamą na zakupach i kupiłam sobire zwykłe czarne balerinki bo nic mi się nie podobało. Mała poza tym tak łaziła i marudziła że wyjechałam ze sklepu z butami nie płaciwszy za nie :szok::szok::szok: ale się w porę z mamą ocknęłysmy :-D:-D:-D Kupiłam Oli takie złote pantofelki w CCC

reklama
Witajcie, ale cisza...

Kasiu hihi niezła agentka z Oli, chciał Ci niespodziankę zrobic...

A od nas właśnie wyszli goście, także Ł zbiera się do roboty, Bart już wykąpany i nakarmiony- niby zmęczony bo drugiej drzemki nie miał, ale spac nie chce...ja też jakaś padnięta jestem...

A co u Was dziewczynki?;-)

Witajcie wieczorkiem:-)

Kasia:-D:-D:-D
witaj Darunia:tak:

Marysia juz wykapana,lezy w lozeczku i je mleczko,bylysmy dzisiaj na spacerku w miescie,ale ludzi,szok,pogoda nie dopisala,nadeszly chmuru i zrobilo sie zimno,momentami padalo

Milego wieczorku:-)

Ejjj Dziołchy co z Wami nudno tutaj....

Marlenka witaj... coś nie chcą dziewczyny pisac...

Mój Bart lula, a ja w takim razie lecę pod prysznic, jak nikt nie chce gadac :-p:rofl2:

Spokojnej nocki moje drogie... :tak:

Marlenko, Darunia witajcie:tak:

My dzis dzionek u moich rodziców spedziłysmy, P. siedział na remoncie, wieczorem nas odebrał:tak:

Wilmek... wypiłam dzis rano kawke:-)ale mi smakowało... mniam mniam!i o dziwo nic mi niedobrze nie było:-p

Ewunia... A dziekuje, czuje sie dobrze, znaczy czasem mnie jeszcze mdli i mam okropne bóle kregosłupa:zawstydzona/y: Nie wiem co to, ale wieczorami - jak teraz ruszyc sie sama nie umiem, chciałam na basen jezdzic, bo to jedyne co mi do głowy przychodzi, a moze pomóc, ale narazie musze sobie darowac:zawstydzona/y:a maluszek to mały żywioł, kopie juz bardzo wyraznie i zaczyna sie rozpychac:-Dcudowne uczucie, w przyszłym tyg. musze w koncu wybrał sie na wizyte:tak:

A dzis mała mnie rozwaliła... moja mama właczyła radio, to mala se poszła poglosnic (bo akurat na jej wysokosci stoi) i zaczeła tanczyc:-Da jaki ubaw sama z siebie miała, ja z tata pękalismy ze smiechu;-)Mam filmik nawet nagrany;-)

Tescie siedzą w Brennej na wczasach i sie zastanawiamy czy jutro do nich nie podjechac, bo to rzut beretem, tesciowa nawet zaoferowała, ze za paliwo zwróci... i nie wiem co robic:confused: jutro rano zadecydujemy, bo ma byc brzydka pogoda...
ale tak fajnie chociaz na 1 dzien wyrwac sie z tej szarek rzeczywistosci:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku mamusie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja milczę bo zjechał m z Weroniką na weekend , na razie pojechał do sklepu :-)
Ale naprawdę dziewczynki moje kochane zaniedbujecie bb ostatnio że ho ho:rofl2:
Asiowo Ola jak tylko usłyszy melodie to od razu dryga i podrywa wszystkich facetów - ja zajęta zakupami patrzę a tu jakiś obcy facet nagle robi głupie miny i to do Oli

Witam
To znowu jaaaaa:-p
Tylko na chwilunie weszlam przywitac sie i zyczyc Wam milej soboty
U nas ok , Nadia hmm nie wiem co bedzie z nia, katar o dziwo sie zmniejszyl ale kaszel wystapil ale taki mokry hmm - wdycha morskiego powietrza i moze jej przejdzie, zobaczymy...
Ide z mezem na piwencjo do baru , dzieci juz smacznie spia a ja dzisiaj cierpie poniewaz spieklam sobie ramiona i czolo :zawstydzona/y:

Caluje Was goraco

p.s jestem uzalezniona od bb hahaha

By By

Witajcie kochane po długiej przerwie, miałam problemy z kompem i ogólnie z codziennoscią.
Musiałam się zmierzyć z problemem który mi przysłonił cały świat.
U moich dzieci dobrze, Eryce coś zaczyna się katar,a z Filipem idę we wrześniu do szpitala na gastroskopie.
Dzisiaj póżno przyjeżdza do mnie moja siostra i chcemy gdzieś wyskoczyć, mąż niedawno wyjechał tak więc jestem sama.
Filipcio dopiero od dwóch tygodni sam drepta, wcześniej bał się puscic, aż w końcu chodzi sobie gdzie chce, mówi pojedyńcze słowa i jest strasznie przytulasty, no i ciągle tylko mama i mama:)

Wybaczcie mi że na tak długo zamilkłam...

reklama
Lilianko to Ty nawet na wczasach o nas pamietasz :-D odpoczywaj kochana, słoneczka juz nie łap, co bys skóry tam nie zostawiła :rofl2:
Julia fajnie, że jesteś! Gratulacje dla Filipka! I sił w nowej sytuacji. Mam nadzieję, że juz będziesz częściej zaglądać i czekamy na fotki ;-)
Ja w końcu na chwilę do kompa siadłam... dziś męczący dzień, występ, na szczęście krótki, ale fajnie było ;-) pojechalismy z teściówką i Dobrusią, ale małą miała mine jak tańczyliśmy :rofl2: nie wiedziała co się dzieje, ale na szczęście nie płakała, więc super! Za tydzień jedziemy sie dożynać ;-):rofl2:

Do góry