reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wotajcie kochane z wieczorka, dopiero te moje diablice usnęły jakiś czas temu :szok::szok: uśmiałam się dziś z Julki, bo kiedy Adam ją trzymał, ja zaczęłam ją zaczepiać,a ta przywaliła mu z dynki w twarz :-) uśmiałam się, bo mała piszczała ze śmiechu, a A biedny chwilowo świadomość tracił...ta Julka robi się aparatka 1 liga :rofl2:

Kasiu, też masz aparatkę niezłego kalibru hahahaha

Asiowo, to fajnie, jak wszystko dobrze... myślałam mawet dziś o Tobie a tu ryp! Twój post :-)

Moja nawet usłyszała muzyczkę z nocy kabaretowej, leciała parodia "szła dzieweczka do laseczka" to ta rusza pupą i podskakuje :-) myślałam że padnę ze śmiechu... jej ulubiony program to "Jaka to melodia". a boi się spotu TVP Info ;-) spierdziela wtedy do pierwszego napotkanego domownika i na ręce ;-)

reklama
Witam laski , mąż coś tam pichci w kuchni na śniadanko a ja myk na bb:-D
Mała obudziła się po 5 ,20 ale wczoraj za to poszła spać po 19 stej - coś za coś

Witajcie Kochane:-) U mnie za oknem piękna pogoda sloneczko świeci:-p Własnie wstawiłam obiadek, popijam kawusię, chłopcy grzecnie sę bawią. Zaraz chyba nałoże sobie farbę na włoski;-);-);-)

Mata fajnie, że występ udany. Zawsze to coś innego niż siedzenie w domku. A że teniec jest Twoją pasją to wiem, że wiele dla Ciebie znaczy powrót do zespołu:tak::tak:

Julia fajnie, że wróciłaś do nas:tak::tak:Gratulacje dla Filipka.

Lilianko miło, że nas odwiedzasz. Nawet będąc na wczasach żyć bez BB nie mozesz. Odpoczywaj, bo urlop niedługo się skońcczy i znów zaczną się obowiązki:-D:-D:-D

A gdzie jest reszta dziewczyn. Hop Hop koleżanki

Witajcie kochane :-) Julka pobiła dziś rekord w spaniu, spała od 22.30 do 9.40 :-) a Anusia obudka po 6 śniadanko i lulu do 8 :-) u nas w nocy padało, teraz nie pada, ale jest nieprzyjemnie i ponuro... może się wypogodzi po południu :tak:

Agusiu, daj troszkę słonka...

A dzisiaj swój dzień ma DARUNIA :-)

Kochana, w dniu 18 ;-) urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia, radości pomyslności w nowej pracy i dużo pociechy z Bartusia i z Ł ;-) 100 lat, 100 lat!!! jeszcze raz wszystkiego dobrego :-)

udanego dnia kobitki

Witajcie!
Ewunia, Kasiu - dziękuję! ;-):-)

U nas nocka ok, oglądałam wczoraj super film "Królowie ulicy" jak macie możliwośc oglądanięcia to polecam...

Ł właśnie poszedł pod prysznic, Bart wstał niedawno z ddrzemki, zaraz Ł coś zorganizuje :-) także ja mam dzisiaj wolne ;-)

Julia fajnie, że jesteś!!!
Lilianko- :-) odpoczywaj!

Daruniu, jubilatko, niech dziś chłopaki koło Ciebie latają!!! w końcu to Twoje święto ;-)

Agusia, szybko się postarałaś o słoneczko dla mnie :-) u mnie już świeci :-D

Darunia najlepszego!!! Spełnienia marzeń, satysfakcji z macierzyństwa i zadowolenia z pracy ;-)

my wrócilismy od teściów, mała poszła spać, a ja chwilkę relaksu na bb :-p

reklama
Basia widzę ,że Natalcia robi ci dużo przerw w pracy , chyba chce spędzać z tobą duzo czasu . Życzę jej dużo zdrówka :-)

Do góry