reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Mata ale promieniejesz...czuc to aż w Krakowie i suuuper cieszę się razem z Wami, a swoją drogą to możemy liczyc na jakieś zdjęciaki??? :-)
Agusia ja tez Ci wybaczam... chociaż smutno bez Ciebie...
Basiu, Kasiu- widze że uwielbiacie kupowac nowe łaszki! To ja się zapisuje do Waszego kółka! :-D

U nas nocka powiem Wam że ok! Chyba tylko raz wstawałam- tzn. chyba bo nie wiem czy raz czy w ogóle i Bart pospał do 6:20 w swoim łóżku... super a więc jestem wyspana, Ł śpi po robocie, Bart się bawi, a ja standardowo kawka i bb, jest tu ktoś, dołączy ktoś do mnie? Ktoś pogada ze mną? :-) Kasia, Marlenka, Mata, Basia- bo reszta to pozniej pisze... :-p:rofl2:

reklama
witam:tak:

Ja jestem:-)P. wział mała na zakupy to ja na BB:-)

Nocka super, bez pobudki, tylko ja jakas przymulona siedze, do nocy i
ogladam MŚ w Berlinie i potem mam;-)

Moze dzis w koncu sprobuje kawke wypic, kto wie... moze w koncu brzdac w brzuszku mi da:confused::zawstydzona/y::tak:

Miłego dnia!

Dziewczynki mam nadzieję, że po przemyśleniach jesteście mi w stanie wybaczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:rolleyes: Agusia dla Ciebie wszystko

Agusia ja Ci chetnie wybacze jesli jeszcze jestes :-p:-D

hahhahahaa;-);-);-)

Witam z ranka:-)

Darunia u mnie nocka podobna i wreszcie czuje sie wyspana bo wstalysmy o 6.30,a ja jeszcze pokimalam do 7,hurrraaa,nie tak jak ostatnio o 5:growl:hahahahaha,uwierzycie,ze mnie po raz pierwszy od 2 mcy obudzilo piekne slonko,niebo jest bezchmurne,na pozniej zapowiadaja opady,ale jak z tagiego pieknego slonka maja sie zrobic chmurki,no nie wiem,nawet wiatru nie ma,ja juz pranko rozwiesilam,nakarmilam Marysie,zrobilam sobie salateczke(cos ostatnio wogole nie chudne)teraz pije kawusie,az zyc sie chce,jupppiii

ps:patrzcie co pogoda robi z czlowieka,hahahah:-D:-D:-D:ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
witam:-)
ja dzis w nocy wstawalam chyba 100tki razy juz przestalam liczyc....
zapowiada sie ladny dzien w koncu bo tak jak Ciebie Marlenko obudzilo mnie slonko :-)tzn Bruno o 6:30 ale slonko tez bylo:-p
obok w miasteczko jakis karnawal dzis i jutro moze sie wybierzemy zobaczyc...i gwiazda wieczoru, nie wiem czy ktoras z Was pamieta - Jason Donovan:-p:-D
wczesniej jednak zakupy zywieniowe bo pustki w lodowce...musze zrobic liste zakupow a nie chce mi sie :zawstydzona/y:
Asiowo i jak pozwolila dzidzia kawke wypic?:-)
milego dnia zycze:-)

Witajcie:-):-) U nas nocka przespana. KUba wstało przed 7 Kacper koło 8. Teraz bawią się o dziwo razem:szok::szok::-D:-D A ja popijam kawkę .

Marlenko cieszę się, że masz słoneczko. Od razu czytam, że samopoczucie Ci się poprawiło. Super. Cieszę się się bardzo:tak::tak::tak: A do tego jeszcze pospałaś odrobinkę dłuzej. Widzisz trzymalam kciuki i pomogło:-D:-D:-D
I ile rzeczy już zdążyłaś zrobić:szok::szok::szok: A ja jeszcze w łóżku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agusia ja tez Ci wybaczam... chociaż smutno bez Ciebie...
Ktoś pogada ze mną? :-) Kasia, Marlenka, Mata, Basia- bo reszta to pozniej pisze... :-p:rofl2:
Dziękuję za przebaczenie:-D:-D:-D Ja jeszcze z Tobą pogadam:tak::tak::tak:

Agusia ja Ci chetnie wybacze jesli jeszcze jestes bo ostatnio to ciagle sama wieczorami tu siedze (noo czasami z Marlenka) :-p:-D
:-D:-D:-D Widzisz a ja uciekłam wczoraj do prasowanka. Bo już mi sie tyle nazbierało, że pora najwyższa była za to się zabrać

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=l1HP5ztcygw&feature=related"]YouTube - Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially for you - Royal Variety 1989[/ame]Wilmek:-p:-p:yes:hahhahaha

ja tez ide zobaczyc co w miescie,a potem moze wieczorkiem jeszcze raz wyskoczymy na piffko z R,ale na krotko bo on dzisiaj w nocy pracuje:-p:ninja2:

Witaj Agusia

ps:patrzcie co pogoda robi z czlowieka,hahahah:-D:-D:-D:ninja2::ninja2::ninja2:

a nie mówiłam, że wyjdzie słonko :-p

hej ja po takiej sobie nocce, mam nadzieję, że kolejne już będą lepsze... mąż rano wziął małą a ja odespałam do 9 :-) mała poszła teraz spać, a ja podczytam jeszcze co u Was i się zabieram sie do pracy, bo dużo do zrobienia dziś mam :sorry2:

Mata mowilas,mowilas:-pwidze,ze sobie dzisiaj pospalas-szczesciara:-D

Ja wrocilam ze spacerku z Marynia bylysmy rowerkiem i piesek tez sie zalapal na spacer,ale jest pieknie i cieplo,echh...

Ostatnia edycja:
Ewunia hop, hop .. gdzie ty sie podziewsz? Jak tam Twoje królewny? Pewnie już śpią :)

Hejo !! jestem, jestem, tylko jakoś za bardzo nie było czasu skrobnąć, jedynie, jak Agusia, podczytywałam, co tam u Was... Moje małe to ostatnio są zbuntowane chodzą spać koło 23. I teraz też zasnęły. Może pośpią ze dwie godzinki... a tak to nic ciekawego się nie dzieje, jest pochmurno, ale nie pada, muszę kupić mięcho na obiad a nie chce mi się nigdzie iść ;-)

Mejdia, witaj w klubie ludzi pracujących, super, że udało Ci się wynegocjować dogodne dla siebie warunki :-) :tak:

Asiowo, jak się czujesz? jak maleństwo?

Marlenka. cholero oddaj słonko ;-) u nas ciepło, tylko coś się chmurzy...

Darunia, super, że pospałaś :-)

Basiu, jak Natalka, lepiej z nią?

Maajka, nie martw się obwodem główki. To zalezy od dziecka, Julka też zawsze była duża. Teraz to jakieś kapelusiki czy czapki to muszę kupować na dziecko dwuletnie na obwód przynajmniej 50 czy 52 cm, bo reszta mała :szok: z Anią podobnie mam, główkę ma 37 a przy porodzie miała 33 :szok:... więc nie ma na to reguły...

udanego dnia kobitki :-)

reklama
Witajcie poppłudniem...

Ja od rana zalatana- jeszcze jak Bart miał drzemkę to z nim podrzemałam, a poźniej latałam jak głupia bo sklepy do 14-stej, ale ze wszytkim sie wyrobiłam i zaraz spodziewam się gości- także do miłego! :-)

Do góry