reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mejdija moje gratulacje!!!
u nas ok, mała trochę marudziła, wieczorem podrzuciliśmy ją na godzinke do babci, a sami wyskoczylismy na próbę, bo jutro występ. Jednym słowe masakra, bo nie pamiętam kiedy ostatnio dostalam taki wycisk ale poponad 2-letniej przerwie musze stwierdzić, że ludowe tańce o jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina nawet z marszu zatańczylismy całkiem nowy taniec, ehh my profesjonaliści
zaraz mykam spać, bo jeszcze nie odespałam małej trzydniówki a jutro jeszcze muszę sobie spódnicę przeszyć (musiałam mocno ja poszerzyć )
Mata co u Ciebie? jak Dobrusia sie czuje? (myśle o Tobie całe popołudnie...)
u nas ok, mała trochę marudziła, wieczorem podrzuciliśmy ją na godzinke do babci, a sami wyskoczylismy na próbę, bo jutro występ. Jednym słowe masakra, bo nie pamiętam kiedy ostatnio dostalam taki wycisk ale poponad 2-letniej przerwie musze stwierdzić, że ludowe tańce o jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina nawet z marszu zatańczylismy całkiem nowy taniec, ehh my profesjonaliści
zaraz mykam spać, bo jeszcze nie odespałam małej trzydniówki a jutro jeszcze muszę sobie spódnicę przeszyć (musiałam mocno ja poszerzyć )
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie. Melduję się na BB Poczytałam co tam u Was więc jestem na bieżąco. Ale niestety nie dam rady odpisać bo juz sie zgubiłąm co i komu. Obiecuję poprawę
marlena nad
:)
tralallalaalla,helllo babeczki,ja tylko na chwilke,czekam az mi sie pranie skonczy i zmykam spac
Mata tancereczko;-)
Kasia,juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze Twoje nowe buty
Basia milego wieczorku z P
Agusia zaniedbalas,zaniedbalas,dobrze,ze czytasz chociaz i jestes na bierzaco,nie wiem czy Ci to wybacze,zastanowie sie.....
Mata tancereczko;-)
Kasia,juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze Twoje nowe buty
Basia milego wieczorku z P
Agusia zaniedbalas,zaniedbalas,dobrze,ze czytasz chociaz i jestes na bierzaco,nie wiem czy Ci to wybacze,zastanowie sie.....
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczynki mam nadzieję, że po przemyśleniach jesteście mi w stanie wybaczyćno no no Agula , no wiesz ja nie wiem czy ja ci to wybaczę
reklama
Podziel się: