reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry - Jasu hahaha

Witam Was z goracej Grecjii
Ale mamy upal- ufff pot leci po calym ciele. U nas ok ale Nadia dostala katarek od tych przeciagow.
Co by Tu napisac hmm, jedzonko i hotel Ok , wczoraj wypozyczylismy autko i zwiedzamy wyspe. Dzisiaj po obiadku wyruszamy na piekna plaze Vai - mowia ze wyglada jak na Karaibach hahaha - zdjecia wkleje po powrocie.
Przepraszam ze nie odpisze Wam ale mam 10 min limitu na internet :-)
Tesknie mocno za Wami

Liliana

p.s . czytam, ze i w Polsce macie upaly - super

Ostatnia edycja:
Alez Ci dobrze Lilianko! Zabierz mnie tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Odpoczywaj kochana!!!!! Buziaki!

No Joasiek u nas też taka pogoda ma byc... szok, ale jeszcze troche i będziemy tesknic za upałami... szczególnie jak przyjdzie jesień- deszcowa i ponura brrr aż już mi się nie dobrze robi... :baffled:

Ja wstawiłam pranie- pościel popiorę bo super pogoda, Ł zaraz wyśle na zakupy, Bart już zbiera się na drzemkę, w sumie już śpi... a ja sprzątam i latam po mieszkaniu jak perszing czy jak to się tam pisze :-p

Marysia moja pospala 30 min,echh,tez juz duzo dzisiaj zrobilam,zaraz chyba pojde na miasto,R w pracy strasznie mi sie nudzi,narazie przestalo padac...

dziewczynki cieszcie sie pogoda,zadnego narzekania mi tu na upaly,nununu
tutaj po drugiej stronie sa osoby,ktore marza o sloneczku:rofl2:

Witajcie Babeczki,:-)
byłam wczoraj w firmie i....wracam do pracy i to od WRZEŚNIA!!!:szok:
Dostałam optymalną ofertę, czyli taką jaką chciałam ...:tak:!
Pierwszy tydz. 1/2 etatu potem max 3/4, z możliwością urwania się jakby Wojtek potrzebował przytulenia;-):-).
No i w każdym momencie mogę brać wolne w razie choroby, kasa też może być, więc bardzo się cieszę!

A myślałam, że nie zgodzą się na moje warunki.
Na razie idę na próbę na jakiś miesiąc potem się zobaczy !

Sorki, że nie odpiszę każdej z Was, ale mam gościa i ledwo udało mi się nadrobić to co napisałyście!:tak:
Odezwę sie pewnie po weekendzie - BUZIOLE GORĄCE!!!:happy2:

Witam. Ja na chwilunię. Nie bardzo mam czas żeby pisać. Pilnuję fachowców. Dziś końcowe prace. Pilnuję, żeby plamy na ścianach mi zamalowali (pobrudziły się jak listwy przy panelach kładli). Obudzili mi Artura bo się darli mu pod drzwiami. Mały dopiero pół godz spał, dobrze że dał się ululać i dalej śpi. Jakby drzemka miała trwać te pół godz to byłby nie do wytrzymania przez reszte dnia i bym się chyba pochlastała:baffled::baffled::baffled: Pozdrawiam

P.S Dziweczynki dzięki za rady, napewno skorzystam.;-);-):-)

reklama
Do góry