reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja witam wieczorkiem

Asiu cieszę się, że na wsi nie tylko odpoczęliście, ale i optymizm przywieźliście :tak: oby tak juz u Was radosnie zostało ;-)
Patyczku to w środę rozumiem nowe fotki będą:-p
Mejdija udanej dżamprezki ;-)
Ewunia to dzis fajny, rodzinny dzionek, no a pogoda nie tylko w kieleckim rozpieszcza :-D
Ula widziałam, że wyjazd się udał :-)
Jolu, Lilianko szerokiej drogi, dużo słonka i wspaniałych wakacji :tak:

mała dziś spała raz i to aż 1 godzinę :baffled::dry: padła o 21 i mam nadzieję, że juz ładniej pospi dziś, a ja razem z nią... więc kobitki wybaczcie,że raczej dziś z Wami długo nie będe klikała :sorry2: do tego 3 trójki wyłażą na raz, cholery idzie dostać...

reklama
Hello. witajcie wieczorkiem:-D:-D:-D U mnie dzionek leniwy. I to dosłownie. Wstałam z łóża i tu UWAGA o 13:szok::szok::szok::szok: Gniłam i byczyłam się do bólu. Nie pamiętam kiedy tyle wylegiwałam się. Chyba w szpitalu po porodzie.

Mata życzę Ci żeby Dobrusia pospała Ci ładnie. Tylko jak dzisiaj jak znów posiedzimy tak długo to za wiele nie skorzystasz:-D:-D:-D

Mejdia udanej zabawy

Laseczki-dupeczki gdzie jesteście:-D:-D:-D

halo halo :-D:-D a co tu się beze mnie wrabia?
wychodzić z norek laski
No beż Uli nic nie będzie

Ostatnia edycja:
I ja witam wieczorkiem

Asiu cieszę się, że na wsi nie tylko odpoczęliście, ale i optymizm przywieźliście :tak: oby tak juz u Was radosnie zostało ;-)
Patyczku to w środę rozumiem nowe fotki będą:-p
Mejdija udanej dżamprezki ;-)
Ewunia to dzis fajny, rodzinny dzionek, no a pogoda nie tylko w kieleckim rozpieszcza :-D
Ula widziałam, że wyjazd się udał :-)
Jolu, Lilianko szerokiej drogi, dużo słonka i wspaniałych wakacji :tak:

mała dziś spała raz i to aż 1 godzinę :baffled::dry: padła o 21 i mam nadzieję, że juz ładniej pospi dziś, a ja razem z nią... więc kobitki wybaczcie,że raczej dziś z Wami długo nie będe klikała :sorry2: do tego 3 trójki wyłażą na raz, cholery idzie dostać...

Jestem i ja. ;-);-);-)

Martuś będą nowe zdjęcia. Pewnie i w poniedziałek. Wysyłam mamie zdjęcia nowe i szwagierce (siostra M to szwagierka?? - sie nie znam na tych sprawach:baffled:)z postępu prac. Taka zdjęcia to też fajna pamiątka:-)

Artur też spał tylko raz i to 1 godz, a zawsze śpi koło 3h. Padł po 19.

Asiu super, że odpoczeliście.

Jola, Lilianka szerokości (tak mówią na radiu cb:-):-)) Wracajcie do nas wypoczęte, zdrowiutkie,opalone i szczęśliwe

reklama
Do góry