reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie! Ale żesie naskrobałyyyyy uuuuuuu ale przebrnęłam!

Nocka jak zwykle z pobudkami, Ł dzisiaj pozniej wrócił z pracy dlatego szybko szurnęłam na kompa! Jeste teraz w łazience ;-)

Monika kurcze szkoda mi Ciebie, bo jak ten Twj mąż taki zdziczały to ja nie wiem... :dry:

I ja tez tak jak Martucha jestem taka młoda! Hhehehe! :-)

Oj dziołchy tyle tego popisałyście, że już nie wiem co komu odpisywac....:sorry2:

reklama
Witajcie :-)

No powariowaly wczoraj :szok::szok::szok:
Dzis juz weekend to pewnie cieszej bedzie na bb ;-)

U nas nocka pieknie przespana do 7:15 :tak: Mała wariuje teraz na podlodze a ja nadrabialam ;-) Tatus jeszcze spi, bo przeciez dzis wolne wiec moze ;-)
W planach weekendowych mamy zoo i piknik w parku :-) Mam nadzieje ze wreszcie cos z tych planow wypali, bo jakos ostatnio ciezko bylo :sorry2: Zapowiadali upaly, ale wolalabym zeby za goraco nie bylo :zawstydzona/y:
Miłych, swiatecznych sobot mamuski :-)

Witam was dziewczyny ja tylko na chwilkę zobaczyć do co u was my własnie szykujemy się do koscioła a zaraz po tym wyruszamy na moje upragnione wakacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie się kochane całusy dla was :tak:

Hej mobitki!
Jolu udanych wczasów i pamietaj o fotkach ;-)
Joasiek ale fajne atrakcjie zaplanowaliscie na ten weekend, oby pogoda Wam dopisała :tak:
Marlenko a może to ząbki Marysi spac nie dają?
u nas nocka w miarę, nie mogłam zasnąć do 3:confused2: wyszło tak, że znów spałam z małą...

helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł babsztylki:-D:-D
u mnie nocka ok:-D:-D M juz wybył a my sie pokujemy i śmigamy nad jeziorko:-D:-D

życze miłej soboty i udanych urlopów:-D:-D

reklama
Do góry