reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie kochane :-)

Monia, ja też mam patologię, ale Twój mąż to przegina!!:szok: mój jakby mnie gdzieś zatrzymał, to opierdziel dostaje i tak wychodzę ;-):rofl2: masakra, młodziutka jesteś a taka uziemiona, współczuję :-(

Darunia, kolejna młódka ;-);-) czyli jesteś rok starsza ode mnie, bo ja 1986 :cool2:

Kawka wypita, nawet dwie, Ania drzemie a Julka bawi się z A. Rosołek mam ugotowany z makaronikiem :-p czekam, aż Julka uśnie, wstanie, to mykamy na placyk zabaw, nie dość, że święto, to piękna pogoda ;-) żyć, nie umierać.

Jolunia, udanego wypoczynku, wracaj do nas szczęśliwa i naładowana dobrą energią ;-):tak:

Ula, udanej wyprawy ;-)

Martusia, kurde kiedy ta Twoja księżniczka da Ci normalnie pospać :-( biedactwo...

Witam
Unas nocka superowa, spalismy do 8:30 - Nadii minęła bieguna i wszystko wróciło do normy - ale nam stracha narobila....
M pojechal z Fabiem cos zalatwic a Nadia od 2 h próbuje zasnac ale niestety bez szans, kiedys tak pieknie mi spała nawet 2 razy na dzien a teraz....buuu
Cisuzki mamy juz przygotowane, jak wrocimy z urodzin dziadka to wpakujemy do toreb jak dzieci pojdą spac...
Jutro przed 9 wyjezdzamy
Postaram kliknąc do Was
Miłego Dnia - świątcznego dnia........

NO kobitki aleście się nocką opisały!!!

Żeście Monie przemaglowały dokumentnie.
Nic się nie przejmuj Moniakap, te baby tak mają,
nosa wszędzie chcą wściubić :), ale kochane są niesamowicie, zawsze pomogą , wspierają i wysłuchają.
Więc jak będziesz się chciała wyżalić to pisz,
a jak nie to też pisz...;)))

A wy kobitki dajcie Moni szanse, niech nas trochę pozna ! ;)

My już po kościele, Wojtuń grzeczny jak myszka,
ale śpiący był to wszystko wyjaśnia! Teraz jeszcze drzemkę uskutecznia, potem na spacerek mykniemy, a wieczorkiem -
szakira, szakira i szaleję...:)))))

Jakby tak zrobić zestawienie to ciekawe,
których by więcej wyszło 30-stek czy 20-stek? HIiiHI

Jola, Liliana - wspaniałych wakacji,
dużo słoneczka, wypoczywajcie dziewczyny!

Udanego weekendu Dziewczątka Bebiątka!

No to kobity idę szaleć zaraz,
jeszcze ostatnie poprawki, pryśnięcie perfum
i hulaj dusz piekła nie ma:)!
Jestem tak podekscytowana jakbym niemal na pierwszą
randkę szła!
O matko co to się będzie działo!
:))))
Udanego wieczorku, może będą fotki to coś wstawię...

Witam. Ja tylko na chwilkę. Podczytuję co tam u Was i w międzyczasie wybieram baterie do prysznica i zlewu, oświetlenie i takie innne duperelki na allegro. Remont zbliża się ku końcowi. Do środy napewno będzie koniec. A potem wielkie sprzątanie.:rofl2::rofl2::rofl2: Mam nadzieje, że nie padniemy z M jak nas majster podliczy. Pozdrawiam

reklama
witam
My dzis znów poza domem..., pojechalismy na wies do cioci P. z tesciami:tak:w Kieleckie... Nawet do baku wlali wiec co mielismy siedziec w domu:tak:My polezelismy na kocycku, a Paulinka szalała za zwierzatkami...
Wsi spokojna, wsi wesoła... Tam to naprawde idzie zapomniec i odpoczac, przydał nam sie taki wypad:tak:I nawozilismy swojskiego mleczka, miodu, owocki, warzywa, jaja, itd... :-)

Jutro postaram sie was nadrobic i wrzuce jakies foty:tak:

spokojnej nocki!

Do góry