reklama
Witajcie kochane :-)
Monia, ja też mam patologię, ale Twój mąż to przegina!! mój jakby mnie gdzieś zatrzymał, to opierdziel dostaje i tak wychodzę ;-) masakra, młodziutka jesteś a taka uziemiona, współczuję :-(
Darunia, kolejna młódka ;-);-) czyli jesteś rok starsza ode mnie, bo ja 1986
Kawka wypita, nawet dwie, Ania drzemie a Julka bawi się z A. Rosołek mam ugotowany z makaronikiem czekam, aż Julka uśnie, wstanie, to mykamy na placyk zabaw, nie dość, że święto, to piękna pogoda ;-) żyć, nie umierać.
Jolunia, udanego wypoczynku, wracaj do nas szczęśliwa i naładowana dobrą energią ;-)
Ula, udanej wyprawy ;-)
Martusia, kurde kiedy ta Twoja księżniczka da Ci normalnie pospać :-( biedactwo...
Monia, ja też mam patologię, ale Twój mąż to przegina!! mój jakby mnie gdzieś zatrzymał, to opierdziel dostaje i tak wychodzę ;-) masakra, młodziutka jesteś a taka uziemiona, współczuję :-(
Darunia, kolejna młódka ;-);-) czyli jesteś rok starsza ode mnie, bo ja 1986
Kawka wypita, nawet dwie, Ania drzemie a Julka bawi się z A. Rosołek mam ugotowany z makaronikiem czekam, aż Julka uśnie, wstanie, to mykamy na placyk zabaw, nie dość, że święto, to piękna pogoda ;-) żyć, nie umierać.
Jolunia, udanego wypoczynku, wracaj do nas szczęśliwa i naładowana dobrą energią ;-)
Ula, udanej wyprawy ;-)
Martusia, kurde kiedy ta Twoja księżniczka da Ci normalnie pospać :-( biedactwo...
Witam
Unas nocka superowa, spalismy do 8:30 - Nadii minęła bieguna i wszystko wróciło do normy - ale nam stracha narobila....
M pojechal z Fabiem cos zalatwic a Nadia od 2 h próbuje zasnac ale niestety bez szans, kiedys tak pieknie mi spała nawet 2 razy na dzien a teraz....buuu
Cisuzki mamy juz przygotowane, jak wrocimy z urodzin dziadka to wpakujemy do toreb jak dzieci pojdą spac...
Jutro przed 9 wyjezdzamy
Postaram kliknąc do Was
Miłego Dnia - świątcznego dnia........
Unas nocka superowa, spalismy do 8:30 - Nadii minęła bieguna i wszystko wróciło do normy - ale nam stracha narobila....
M pojechal z Fabiem cos zalatwic a Nadia od 2 h próbuje zasnac ale niestety bez szans, kiedys tak pieknie mi spała nawet 2 razy na dzien a teraz....buuu
Cisuzki mamy juz przygotowane, jak wrocimy z urodzin dziadka to wpakujemy do toreb jak dzieci pojdą spac...
Jutro przed 9 wyjezdzamy
Postaram kliknąc do Was
Miłego Dnia - świątcznego dnia........
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
NO kobitki aleście się nocką opisały!!!
Żeście Monie przemaglowały dokumentnie.
Nic się nie przejmuj Moniakap, te baby tak mają,
nosa wszędzie chcą wściubić , ale kochane są niesamowicie, zawsze pomogą , wspierają i wysłuchają.
Więc jak będziesz się chciała wyżalić to pisz,
a jak nie to też pisz...))
A wy kobitki dajcie Moni szanse, niech nas trochę pozna !
My już po kościele, Wojtuń grzeczny jak myszka,
ale śpiący był to wszystko wyjaśnia! Teraz jeszcze drzemkę uskutecznia, potem na spacerek mykniemy, a wieczorkiem -
szakira, szakira i szaleję...))))
Jakby tak zrobić zestawienie to ciekawe,
których by więcej wyszło 30-stek czy 20-stek? HIiiHI
Jola, Liliana - wspaniałych wakacji,
dużo słoneczka, wypoczywajcie dziewczyny!
Udanego weekendu Dziewczątka Bebiątka!
Żeście Monie przemaglowały dokumentnie.
Nic się nie przejmuj Moniakap, te baby tak mają,
nosa wszędzie chcą wściubić , ale kochane są niesamowicie, zawsze pomogą , wspierają i wysłuchają.
Więc jak będziesz się chciała wyżalić to pisz,
a jak nie to też pisz...))
A wy kobitki dajcie Moni szanse, niech nas trochę pozna !
My już po kościele, Wojtuń grzeczny jak myszka,
ale śpiący był to wszystko wyjaśnia! Teraz jeszcze drzemkę uskutecznia, potem na spacerek mykniemy, a wieczorkiem -
szakira, szakira i szaleję...))))
Jakby tak zrobić zestawienie to ciekawe,
których by więcej wyszło 30-stek czy 20-stek? HIiiHI
Jola, Liliana - wspaniałych wakacji,
dużo słoneczka, wypoczywajcie dziewczyny!
Udanego weekendu Dziewczątka Bebiątka!
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
No to kobity idę szaleć zaraz,
jeszcze ostatnie poprawki, pryśnięcie perfum
i hulaj dusz piekła nie ma!
Jestem tak podekscytowana jakbym niemal na pierwszą
randkę szła!
O matko co to się będzie działo!
)))
Udanego wieczorku, może będą fotki to coś wstawię...
jeszcze ostatnie poprawki, pryśnięcie perfum
i hulaj dusz piekła nie ma!
Jestem tak podekscytowana jakbym niemal na pierwszą
randkę szła!
O matko co to się będzie działo!
)))
Udanego wieczorku, może będą fotki to coś wstawię...
marlena nad
:)
Mejdia fajnie,ze sobie wyskakujesz,zycze Ci wspanialej zabawy,SHAKIRA,SHAKIRA,lec kochana i wracaj do nas,buzka;-)
Witam. Ja tylko na chwilkę. Podczytuję co tam u Was i w międzyczasie wybieram baterie do prysznica i zlewu, oświetlenie i takie innne duperelki na allegro. Remont zbliża się ku końcowi. Do środy napewno będzie koniec. A potem wielkie sprzątanie. Mam nadzieje, że nie padniemy z M jak nas majster podliczy. Pozdrawiam
reklama
A
Asiowo
Gość
witam
My dzis znów poza domem..., pojechalismy na wies do cioci P. z tesciamiw Kieleckie... Nawet do baku wlali wiec co mielismy siedziec w domuMy polezelismy na kocycku, a Paulinka szalała za zwierzatkami...
Wsi spokojna, wsi wesoła... Tam to naprawde idzie zapomniec i odpoczac, przydał nam sie taki wypadI nawozilismy swojskiego mleczka, miodu, owocki, warzywa, jaja, itd... :-)
Jutro postaram sie was nadrobic i wrzuce jakies foty
spokojnej nocki!
My dzis znów poza domem..., pojechalismy na wies do cioci P. z tesciamiw Kieleckie... Nawet do baku wlali wiec co mielismy siedziec w domuMy polezelismy na kocycku, a Paulinka szalała za zwierzatkami...
Wsi spokojna, wsi wesoła... Tam to naprawde idzie zapomniec i odpoczac, przydał nam sie taki wypadI nawozilismy swojskiego mleczka, miodu, owocki, warzywa, jaja, itd... :-)
Jutro postaram sie was nadrobic i wrzuce jakies foty
spokojnej nocki!
Podziel się: