reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko oj nie za dobrze ma się Twoj kręgosłup... ale widzę, że nie tylko ja mam z nim problemy... mam skoliozę i jak dłużej cos robię na stojąco (np, zmywanie naczyń) to później musze sie na płaskim na trochę położyć, żeby jakos funkcojonować :confused2:

Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył :-D my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-):-D

niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi:zawstydzona/y::sorry2:
:szok: ale arsenał :szok: już chyba wiem, czemu się dziwiłas jak mówiłam, że mam problem z kupnem butów, bo mi sie żadne nie podobają ;-):-D:-D:-D

coż nie samą kawą człowiek żyje:sorry2: sweet dreams ladys
upss mam nadzieje, że nie po mojej kawce :sorry2:

Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-):-p:-D

moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać :dry: najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę :sorry2:

ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb:-p) nie zwycięży :-D

reklama
Witaj Moniakap:-);-)
Mata,Ty mi sie ostatnio snilas:cool2:super wygladalas,gadalam z Toba i nie moglam sie nadziwic,mialas biale spodnie rurki i baletki...to jakis znak;-)
Ulcia milej nocki

baletki? białe spodnie i to rurki? To nie mogłam byc ja :-p to sa ostatnie rzeczy jakie bym na siebie włożyła :sorry2::-D
Mata to bylas Ty,tralalal,ja tez nie moglam uwierzyc:tak:kilka dni o tym myslalam;-)a moze????kiedys sie zdecydujesz na lekka metamorfoze,a ja lubie Cie jak masz wloski krotkie,tak dziewczeco wygladasz:tak:

Ide lulu,musze jeszcze brata wygonic bo mu komp padl i klika z R laptopa,podrywa dziewczyny,echhh...Milych snow

Ostatnia edycja:
Mata to bylas Ty,tralalal,ja tez nie moglam uwierzyc:tak:kilka dni o tym myslalam;-)a moze????kiedys sie zdecydujesz na lekka metamorfoze,a ja lubie Cie jak masz wloski krotkie,tak dziewczeco wygladasz:tak:
no własnie sęk w tym, że aż za dziwczęco wyglądam i chciałabym sie postarzęc chociaz prze fryzurę :sorry2::-D
jeśli chodzi o ubrania - od wielu lat mam ten sam styl i nic nie wskazuje na to, żeby nagle sie zmienił :cool2:

:-DAle szok dziewuchy - ale puchy :-D:-D:-D
Ja tam jestem już w robocie ale jeszcze nic nie zrobiłam :-D:-D:-D
Poplotkowałam trochę a zamówienia mam stosik :-D
Nic to - luzik czadzik :-D:-D:-D

reklama
Do góry