reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko oj nie za dobrze ma się Twoj kręgosłup... ale widzę, że nie tylko ja mam z nim problemy... mam skoliozę i jak dłużej cos robię na stojąco (np, zmywanie naczyń) to później musze sie na płaskim na trochę położyć, żeby jakos funkcojonować :confused2:

Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył :-D my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-):-D

niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi:zawstydzona/y::sorry2:
:szok: ale arsenał :szok: już chyba wiem, czemu się dziwiłas jak mówiłam, że mam problem z kupnem butów, bo mi sie żadne nie podobają ;-):-D:-D:-D

coż nie samą kawą człowiek żyje:sorry2: sweet dreams ladys
upss mam nadzieje, że nie po mojej kawce :sorry2:

Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-):-p:-D

moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać :dry: najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę :sorry2:

ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb:-p) nie zwycięży :-D

reklama
Witaj Moniakap:-);-)
Mata,Ty mi sie ostatnio snilas:cool2:super wygladalas,gadalam z Toba i nie moglam sie nadziwic,mialas biale spodnie rurki i baletki...to jakis znak;-)
Ulcia milej nocki

baletki? białe spodnie i to rurki? To nie mogłam byc ja :-p to sa ostatnie rzeczy jakie bym na siebie włożyła :sorry2::-D
Mata to bylas Ty,tralalal,ja tez nie moglam uwierzyc:tak:kilka dni o tym myslalam;-)a moze????kiedys sie zdecydujesz na lekka metamorfoze,a ja lubie Cie jak masz wloski krotkie,tak dziewczeco wygladasz:tak:

Ide lulu,musze jeszcze brata wygonic bo mu komp padl i klika z R laptopa,podrywa dziewczyny,echhh...Milych snow

Ostatnia edycja:
Mata to bylas Ty,tralalal,ja tez nie moglam uwierzyc:tak:kilka dni o tym myslalam;-)a moze????kiedys sie zdecydujesz na lekka metamorfoze,a ja lubie Cie jak masz wloski krotkie,tak dziewczeco wygladasz:tak:
no własnie sęk w tym, że aż za dziwczęco wyglądam i chciałabym sie postarzęc chociaz prze fryzurę :sorry2::-D
jeśli chodzi o ubrania - od wielu lat mam ten sam styl i nic nie wskazuje na to, żeby nagle sie zmienił :cool2:

:-DAle szok dziewuchy - ale puchy :-D:-D:-D
Ja tam jestem już w robocie ale jeszcze nic nie zrobiłam :-D:-D:-D
Poplotkowałam trochę a zamówienia mam stosik :-D
Nic to - luzik czadzik :-D:-D:-D

reklama
Do góry