mata-kow
mama do kwadratu :)
Marlenko oj nie za dobrze ma się Twoj kręgosłup... ale widzę, że nie tylko ja mam z nim problemy... mam skoliozę i jak dłużej cos robię na stojąco (np, zmywanie naczyń) to później musze sie na płaskim na trochę położyć, żeby jakos funkcojonować
Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-)
Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-)
moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę
ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb) nie zwycięży
Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-)
ale arsenał już chyba wiem, czemu się dziwiłas jak mówiłam, że mam problem z kupnem butów, bo mi sie żadne nie podobają ;-)niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi
upss mam nadzieje, że nie po mojej kawcecoż nie samą kawą człowiek żyje sweet dreams ladys
Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-)
moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę
ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb) nie zwycięży