reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
u mnie na szczęście odwrotnie, cera się poprawiła ale niestenty ciąża strasznie osłabiła mi kręgosłup, już wybrałam 2 serie masaży niedawno , na trochę pomoże ale za jakiś czas znów trzeba będzie z 2 serie walnąć:-D:-D

reklama
witajcie

My dzis znów poza domem...
Bylismy u byłego szefa P. z nim pojsc na ugode bez sądu, jutro ma dac ostateczna decyzje, pewnie skomczy sie sadzie pracy:-:)-:)-( ehhh...
Pozniej pojezdzilismy znów po hipermarketach budowlanych, Paulina szalała dzis cały dzienz babcia i dziadkiem, bo maja urlop.
Pozniej poszlismy na remont cos porobic i przy okazji z tesciówka poszłam na zakupy...
Kupiła Paulince dresik, 2 bluzki na jesien, skarpetki i kapciochy:tak:i ja sie załapałam na tuniczke;-)
No i w koncu jestesmy!!!

Majka, z tymi kolczykami, to juz sie długo zastanawiałam... i powiem Ci, ze czym predzej czym lepiej... Tzn. rozmawiałam z kuzynka, która przebiła uszka 11 miesiecznej córce, powiedziała jak to wygladało, itd...
Pozniej poszłam do kosmetyczki i tez mi wszystko pokazała.:tak:
Rozmawiałam tez z dziewczyna, ktora dała se przekłuc uszy i opowiedziała kiedy tak naprawde cos poczuła:tak:Przy samym ukłuciu tylko lekko szczypie jak przy szczepieniu:tak:z reszta sama to widziałam, bo mała odrazu sie uspokajała...
Dzis juz jej mozna uszkiem ruszac, przemywam jej to i nic... mała tez czasem pomaca co tam jest, ale ona chyba nawet nie jest swiadoma, ze cos w nich ma:tak: Naprawde... a te kolczyki dla dzieci są takie bardzo malutkie, ze praktycznie nic nie przeszkadzaja, a dziecko nie ma jak ich złapac, zeby pociagnąc, itd... :tak:to moje osobiste spostrzezenia:-)

zgadzam się z Asią ja z moja mam teraz spokój , nawet nic a nic nie zwraca uwagi na kolczyki, moge je ruszać ściągać itp grzeczie siedzi. Dobrze ze sie zdecydowałam na to już dawno temu:cool2:

Ja tez sie bałam jak cholera tego, ale nie załuje...
Czym dziecko starsze tym podobno trudniej, a juz przynajmniej spokój ma do konca zycia i odrazu sliczniej wyglada, ja sie na nia nie umiem teraz napatrzec:-pTez miałam uszka przebijane za młodu i ciesze sie ze tego nie pamietam:tak::-p

Daria, Marlenka - jakich masek do włosów używacie ??
Może ktoś też coś doradzi??

Basiu ja uzywam kerastase,ale do Twoich wloskow,wystarczy jakas delikatna maska,ja mam przesuszone wlosy po rozjasnianiu:tak:

Dziewczyny maja racje czym szybciej tym lepiej z kolczyczkami i rzeczywiscie sa bardzo malutkie:tak:

Marysia zasypia w lozeczku,Radoslaw pojechal na silke,ja klikam sobie:tak:

:-) Jestem i ja wieczorkiem :-)

Mała juz wykapana, najedzona lezy w lozeczku i probuje zasnac :tak: Ja tez juz po wieczornym prysznicu, czekam na Housa :tak: Powtorki, ale jak sie okazuje nie wszystkie odcinki widzialam :zawstydzona/y: - pewnie siedzialam na bb :-D Ola zaliczyla spacerek z tatusiem, ja uskutecznialam korki z licealistka - ma poprawke za 2tyg. Jakos cienko to widze :dry: nawet podstaw i teorii nie zna :no: Ciezko bedzie... ale chyba zdaje sobie z tego sprawe...
A co Wy porabiacie? Jakies szczegolne plany na wieczor?

Witajcie ja się melduje z domku już...

Co do włosów i odżywek to stosuje tak jak Kasia napisała Wax na przemiennie z Dove... ja mam słabiutkie włoski ostatnio... :dry: dlatego łykam bellisse...
Cera- bez komentarza
Kręgosłup jeszcze bardziej bez komentarza... :dry:

Łukasz zaraz wybywa do pracy, ja sobie wypije redsika jabłkowego, jak Bart zaśnie- bo jeszcze szaleje z tatą...

U mnie kręgosłup tez kaszana - cera ładna , a przynajmniej tak mi się wydaje :-D:-D:-D za to włoski teraz po tym rozjaśnianiu muszę ponawilżać. Ja to non stop kupuję odżywki ale ja wolę takie bez spłukiwania bo nie mam czasu siedzieć w maskach .

widze że wszystkie cierpimy. Mi cały czas odnawia się stan zapalny mięsnia przy kręgosłupku :-( czasem jak się nachyle do łóżeczka to już dłuższa chwile tak zostaje bo boli i ciągnie jak cholera.
Zuź właśnie ogląda swoją baje na dobranoc, zaraz ją położe i ide troche ogarnąc dom

Ach te samotne wieczory:-D:-D zajrze jak mała zaśnie

reklama
No u mnie z kręgosłupem nie jest wesoło... kiedyś przy upadku cos mi się skruszyło i w ogóle jest przeforsowany tymi moimi treningami... a teraz mnie boli codziennie od morza... :confused2: jak byłam na wczasach to mąż Agusi mi trzasnął taki masaż że czułam się rewelacyjnie mimo zakwasów, ale to by trzebabyło kika zabiegów, a nie jeden... :dry:

Ja z Wami nie posiedzę bo mi Bart wariuje i jak tylko zaśnie to mykam do siebie...

Do góry