reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja na sekund 5:-D
sprawdzić czy żyjeta:-D babsztylki:-D
Martuś widzimy się jutro kolo 10;-) ło matko się będzie działo:-D:-D

dobra spadam szykować ślubnego do wyjazdu,pożegnać się z nim;-):tak: i jeszcze hrabie muszę odwieźć pod biuro:dry:
sweet dreams

reklama
zapomniałam o kamerce przy spotkaniu z Darunią:zawstydzona/y:)

I bardzo dobrze, i bardZo dobrze :-D

Róbta zdjęta dziewczyny! Fajnie tak pooglądac spotkanie!

Asiowo masz minusa za to że zdjęc jeszcze nie wstawiłas... z nową fryzurką i Paulinki koczyczków :sorry:

Lilianka ach współczuje tego pieczenia... jeszcze troszkę i przejdzie! ;-) A Ty zdjęc sukienek dlaczego nie wstawiłas?

Ewunia ja już siły nie mam do Twojego ślubnego- a moze porozmawiaj z nim, że Ci ciężko tak szczerze i spokojnie bez podniesionego głosu...?

U nas nocka tragiczna, Bart jak zwylke budzi się milion razy, dzisiaj mnie głowa boli od rana a to za sprawą wina wczorajszego które wypiliśmy z Ł:blink:
Ł teraz śpi, Bart się bawi a ja kawuszka i bb, na 11-sta idę do fryzjera-ale nic specjalnego nie robię -tylko odrosty i delikatnie końcówki podcinam- a grzywki niet! :no::-p:-D

A co u Was dziołchy?

Morming
Ja też miałam tragiczna noc, ale to nie z wimy Zuzi, nie mogłam spać tak mnie w stawach łamało, jakiś taki tępy ból:baffled::hmm:asz szkoda gadać. Zasnęłam po 3 wstałam po 6.

No ja aparacior też naszykowałam:-D będą fotencje:-D:-D narazie siedzę i kompletuje te papiry co je mam zawieść jeden rzut beretem od Marty:-D

eloł ;)
Daria no co Ty z tymy przeprosinami !!!

U nas nocka ok - Fabianek dostał alergicznego kaszlu hmmm
Mam pytanie do mam, które dają swoim starszym Singulair 5 czy kiedys dałyscie zamiennik Monkasta, - babcia poszła zrealizowac recepte i wcisneli jej to -:wściekła/y:( moze po tym Fabio kaszlał)

Idę zrobić sobie caffe ...

p.s. pogoda do niczego !:dry:

reklama
ja nawet kamerkę szykuję
tralalala;-)juz sie nie moge doczekac,a na bb bede dopiero wieczorkiem :-p

Asiowo, Liliuszko zwracam honor... i pseprasam nie zauważyłam :zawstydzona/y::sorry::-p;-):-)
hahahahha,a ja mialam pisac,ze foteczki sa od wczoraj:-D;-)

te papiry co je mam zawieść jeden rzut beretem od Marty:-D
ten tekst jest the best:-D

Dzien dobry kochane:tak:

Nocka cala przespana,a jeszcze wczoraj Marysia tak marudzila i spala ze mna,moze juz zabeczki wyszly,dzisiaj lukne;-)
Ja pije kawke nr 1,mniam,mniam;-)
Pogoda????:cool:nie pada,nie ma slonca,nie wieje,czyli ogolnie na NIE:-D

Lilianko przykro mi z powodu katarku Fabianka,wydaje mi sie ,ze nie powinno byc reakcji alergicznej na zamiennik,ale ja sie na tym nie znam

Do góry