reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja na sekund 5:-D
sprawdzić czy żyjeta:-D babsztylki:-D
Martuś widzimy się jutro kolo 10;-) ło matko się będzie działo:-D:-D

dobra spadam szykować ślubnego do wyjazdu,pożegnać się z nim;-):tak: i jeszcze hrabie muszę odwieźć pod biuro:dry:
sweet dreams

reklama
zapomniałam o kamerce przy spotkaniu z Darunią:zawstydzona/y:)

I bardzo dobrze, i bardZo dobrze :-D

Róbta zdjęta dziewczyny! Fajnie tak pooglądac spotkanie!

Asiowo masz minusa za to że zdjęc jeszcze nie wstawiłas... z nową fryzurką i Paulinki koczyczków :sorry:

Lilianka ach współczuje tego pieczenia... jeszcze troszkę i przejdzie! ;-) A Ty zdjęc sukienek dlaczego nie wstawiłas?

Ewunia ja już siły nie mam do Twojego ślubnego- a moze porozmawiaj z nim, że Ci ciężko tak szczerze i spokojnie bez podniesionego głosu...?

U nas nocka tragiczna, Bart jak zwylke budzi się milion razy, dzisiaj mnie głowa boli od rana a to za sprawą wina wczorajszego które wypiliśmy z Ł:blink:
Ł teraz śpi, Bart się bawi a ja kawuszka i bb, na 11-sta idę do fryzjera-ale nic specjalnego nie robię -tylko odrosty i delikatnie końcówki podcinam- a grzywki niet! :no::-p:-D

A co u Was dziołchy?

Morming
Ja też miałam tragiczna noc, ale to nie z wimy Zuzi, nie mogłam spać tak mnie w stawach łamało, jakiś taki tępy ból:baffled::hmm:asz szkoda gadać. Zasnęłam po 3 wstałam po 6.

No ja aparacior też naszykowałam:-D będą fotencje:-D:-D narazie siedzę i kompletuje te papiry co je mam zawieść jeden rzut beretem od Marty:-D

eloł ;)
Daria no co Ty z tymy przeprosinami !!!

U nas nocka ok - Fabianek dostał alergicznego kaszlu hmmm
Mam pytanie do mam, które dają swoim starszym Singulair 5 czy kiedys dałyscie zamiennik Monkasta, - babcia poszła zrealizowac recepte i wcisneli jej to -:wściekła/y:( moze po tym Fabio kaszlał)

Idę zrobić sobie caffe ...

p.s. pogoda do niczego !:dry:

reklama
ja nawet kamerkę szykuję
tralalala;-)juz sie nie moge doczekac,a na bb bede dopiero wieczorkiem :-p

Asiowo, Liliuszko zwracam honor... i pseprasam nie zauważyłam :zawstydzona/y::sorry::-p;-):-)
hahahahha,a ja mialam pisac,ze foteczki sa od wczoraj:-D;-)

te papiry co je mam zawieść jeden rzut beretem od Marty:-D
ten tekst jest the best:-D

Dzien dobry kochane:tak:

Nocka cala przespana,a jeszcze wczoraj Marysia tak marudzila i spala ze mna,moze juz zabeczki wyszly,dzisiaj lukne;-)
Ja pije kawke nr 1,mniam,mniam;-)
Pogoda????:cool:nie pada,nie ma slonca,nie wieje,czyli ogolnie na NIE:-D

Lilianko przykro mi z powodu katarku Fabianka,wydaje mi sie ,ze nie powinno byc reakcji alergicznej na zamiennik,ale ja sie na tym nie znam

Do góry